shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Ovim je sve rečeno, zar ne?
Naravno, to i jeste sustina
Jeste li poceli sa koriscenjem "360 Waves Patcher"?:eyebrows:
Remember, if you really want to blame someone, blame the person that decided to modify your 360 in the first place
Zao mi je super likova koje sam upoznao online sa xboxrepublika foruma, posto je ovim verovato zavrsena moja avantura sa Live-om.
Mario pobratime,xbconnect je resenje za sve probleme.
Testira se polako...
Jos ces me ti testerisati u gearsima,nemoj da brines.:d
Sta je tacno Xbconnect ?
Sta je tacno Xbconnect ?
http://burn360.net/xbox360/pirates-pass-threats-stephen-toulouse/Pirates make death threats to Xbox 360 Director of Policy Enforcement Stephen Toulouse.
As has been reported, Microsoft has been cracking down on modded consoles for its Xbox 360. This weekend, angry pirates( thats funny to type) threw loose threats at Stephen Toulouse the director of Policy and Enforcement for Xbox Live. Pressed with phone calls where threats toward himself, wife, and pets were made. Toulouse made an appearance on a IRC channel to ask the pirates to stop calling him and that all threats had been passed on to law enforcement.
Heres a copy of the trancript from the IRC channel #360banned.
http://Twitter.com/stepto
While this is funny in no way shape or form, you gotta admit these low life a$$holes, really love their xbox 360’s.
danas sam skinuo CoD MW2 i ubacim cd u XB,krene da radi neki update i stane na pola jel kaze da je CD isprljan...ja ga ocistim par puta i dalje nista a pritom sam instalirao igru na hard disk i instalacija protekla skroz uredno...jel imao neko slican problem i mogu li da skinem taj update na komp pa da ga updejtujem fleskom?
Ja imam taj problem i jos ne mogu da ga resim, probao sam sa dve igre Tekken 6 i GTA LC i ista prica, probao sam na par nacina , ali i dalje nece da radi, ili ne prepoznaje igru(pise "Play DVD",ako igru narezem bez predhodnog patch-ovanja) ili trazi update koji ne mogu da zavrsim. nema nikakve razlike sa ili bez activation diska.
ja sam imao taj problem sa rock band lego i resio sam ga tako sto sam odradio wave 4 na wave 3, i tad sam pokrenuo igru ali mi je odmah trazila update. obzirom da nikad nisam otvorio ni placao live nalog jer nisam ni igrao na netu skinuo se nov dash board i posle toga igra radi. probao posle toga da iskopiram igru na hdd i radi znaci nisam popio nikakav ban a i nema zasto da me banuju kad ne koristim live. E sad ako si imao nalog na live ili ga imas jos uvek ne znam sta da ti kazem, a ako nisi probaj al na svoju odgovornost![]()
da li da probam da povezem konzolu na Live pa da skine taj update...oceli traziti update sa CD-a ako skinem sve updejtove sa Lajva?
cudi me da mi pise da je cd isprljan a igru sam uspesno instalirao na hdd.
inace ja sam pecovo CoD sa wave4 na wave 2...mozda u tome ima neki problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari