Ja se bas dugo nisam kacio na Live a od novih naslova igram jedino Forzu 3 (i to samo offline) , (inace u poslednje vreme pre Forze 3 igrao sam uglavnom wave 2 igre :Ace Combat 6, Fifa 09 i Forza 2 i to sam takodje igrao offline jedino sto sam par puta se logovao na Live da skinem eventualno neki update za neku od pomenutih igara), inace za Forzu 3 je sve bilo zeleno nakon sto sam je proturio kroz abgx , takodje nisam je igrao pre vremena, prvi put sam je igrao negde 2,3 dana nakon izlaska igre.
Tako da verujem da sam preziveo ban wave ali videcu za koji dan kad se situacija malo slegne.
U slucaju bana o novoj konzoli bas i ne razmisljam. mada nadam se da cu tamo do leta biti pri parama pa da uzmem PS3 (GT5 bundle paket) bez obzira dal me sad banovali ili ne, inace verujem da ce PS3 jos malo pasti cena za tamo neke pola godine.
Iskreno GT5 je jedna jedina igra koju zaista volim i koju bi rado igrao (ono bas igrao u pravom smislu te reci) a da mi nije dostupna na XBox-u.
Iskreno piraterija jeste bitan faktor zasto sam se odlucio za X360 umesto za PS3, ali ipak najveci razlog mi je bio malo siri izbor igara za X360 (bar onih po mom ukusu)
E da i pitanje za kraj, kad budem izvukao hard disk iz konzole i kad se zatim budem logovao i nakon eventualno video da sam banovan, da li ce mi hard disk sve normalno raditi kad ga budem vratio nazad , mislim moci cu normalno da instaliram igre na njega i dalje ?