Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Pojavio se Section 8.

Strasno je los...

Sva sreća da sam prvo skinuo DEMO Section 8. Za malo da skinem full game. Kako bih se za****.

A ja sam bash mislio da ce Section 8 biti nevidjeni hit :d

"Igra je totalni krš, prešao sam je samo tri puta na extreme."

Sta je Section 8, prvi put cujem za ovo.

Multiplayer igra, koja je pokrala neke fazone od Battlefielda, neke od Halo (to je objasnjenje za mladje igrace). Za starije, ako si igrao nekada davno na PCu Giants: Citizen Kabuto sa onim Mecsima gde gradis bazu dodajuci razne gradjevine, turrete i slicno, letis okolo uz pomoc jet packa, e bas takva multiplayer igra. Nazalost pucanje je katastrofa jer su mislili da ako implementiraju auto aim ne moraju vise nista da podesavaju oko aiminga. Nije igra toliko losa, onako neki prosek danasnjih multi igara sa tim zanimljivim strategy momentom. Cudi me da Boxovci popljuvase igru. S obzirom kakvih sam se kvalitetnih igara koje dolaze sa Boxa na PC "naigrao" ova moze opusteno da prodje kao prosek medju njima. Cak mislim da je Halo multiplayer losiji od ovoga.

Thanks. U svakom slucaju nisam mnogo propustio.

Gde mogu da kupim HDD za xbox? Trazio sam po nekim domacim sajtovima, ali nema. Cimao sam i ShowMan-a, ali nema ga nigde.

Ako neko moze da mi baci link ka nekoj prodavnici u Srbiji gde ima da se kupi. :)

Hvala!

Gde mogu da kupim HDD za xbox? Trazio sam po nekim domacim sajtovima, ali nema. Cimao sam i ShowMan-a, ali nema ga nigde.

Ako neko moze da mi baci link ka nekoj prodavnici u Srbiji gde ima da se kupi. :)

Hvala!

ja sam kupio 20gb u virtualu ali za cenu ne pitaj strava. Mada obzirom koliko prodaje dodatnu memoriju od 256 mb za arkadu disk mu dodje i povoljno. nazovi i pitaj. sajt im neradi ako nemas broj javi na pm poslacu ti.

Poslednja izmena:
Nasao sam ShowMan-a. Kod njega je 60 gb-a 69 evra.

Hvala ti enivej! :)

Poslednja izmena:
Mene su ubedili ... da ga skinem sa neta.

Ja volim Halo3 ali brate... ovakva reklama za par dodatnih nivoa? ... Bolje da uloze kintu u novi Halo prequel nego da se zamlacuju sa ovim.

Kampanja traje 8 sati, tako da tesko da se radi o par dodatnih nivoa, a i gameplay je dosta drugaciji jer ne igras kao Master Chief, vec obican prasinar.

Trenutak kada izlazi iz onog dropship-a je najbolji. :)

Imam ponudu da kupim xbox premium 20gb flešovan urađen xclamp fix(valjda sam dobro napisao) star tri meseca malo korišćen sa deset igara (nisu originali) za 240e pa me interesuje vaše mišljenje da li je to ok cena, jer uopšte nemam predstavu kako se kreću cene polovne xbox konzole, ustvari ja uopšte nemam igračkog iskustva na xboxu a imam želju da ga steknem :D Unapred zahvalan

Taj sigurno nije star 3 mjeseca, odavno se ne proizvodi xb360 sa HD od 20GB. Više ti se isplati da uzmeš Arcade Jasper za oko 200 eura i kupiš od nekog polovan HD.

XBOX NTSC

Doneo sam klincu XBOX Elite iz Amerike za 299$.
Gde u Beogradu moze da se ugradi cip da cita pirate?
Prekasno sam otkrio i da nema univerzalni 110-220V trafo, pa mi sada treba i konvertor?

Nije to kao kod PS2 pa da se ugradjuje cip. Kod boxa se samo flesuje dvd citac.

Da, treba ti konvertor 220V 50hz na 110V 60hz. Neznam koliko kosta.

Moguce da ce da te box iskosta kao da si ga kupio ovde.

Poslednja izmena:
Imam ponudu da kupim xbox premium 20gb flešovan urađen xclamp fix(valjda sam dobro napisao) star tri meseca malo korišćen sa deset igara (nisu originali) za 240e pa me interesuje vaše mišljenje da li je to ok cena, jer uopšte nemam predstavu kako se kreću cene polovne xbox konzole, ustvari ja uopšte nemam igračkog iskustva na xboxu a imam želju da ga steknem :D Unapred zahvalan

nemoj da to uzimas, bolje dodaj jos 20 Evra pa kupi nov

mene je nov bez HDD-a izašao 220e, sređen naravno, tako da ti je to dobra cena. još ako je jasper (pogledaj nazad i ako piše ovako
xbox360c.jpg
onda uzimaj)
ali 20 giga model a star tri meseca - to je ili ***** ili arcade kojem je dodat HDD. mislim da se premium malo duže od 3 meseca prodaje sa 60giga.

Vrh Dno