Znaci da "normalni" rezaci koji rezu igre za XBOX ne mogu i da citaju te iste diskove koje su narezali. Bas *******o. OK. A taj DVD rezac kome se promeni firmvere on sluzi samo za backup originalnih igara ili moze posle te igre i da nareze ?samo određeni rezači mogu da čitaju XB360 originale i to kada im se zamijeni firmver. Poslije zamjene firmvera dvd ne čita obične diskove.
e kako igre na xboxu 360 izgledaju na obicnom tv-u i koje su najbolje igre za 360 da se mogu igrati udvoje(ne mislim na tabanje)
Zavisi sa kojim kablom povezujes. Ako koristis kompozitni onda je losa, a ako ides preko RBG scart-a, onda je neuporedivo bolja. Znam to posto imam oba kabla. Slika sa kompozitnog u odnosu na RBG deluje kao da je blurovana (zamucena). Naravno, nekome ko poveze box sa TV-om koristeci kompozitni, mozda mu i deluje da je slika OK, dok ne vidi kako izgleda RBG. Bas sam nekim drugarima pokazivao razliku. Oni nisu mogli da poveruju, da je tolika razlika. Mislili su da ih zezam. Da je u pitanju neka namestaljka.
Sorry, sorry....ja se raspricao o kablovima. Nadam se da sam ti pomogao malo.![]()
To znam, al tek sam uzeo konzolu, potrosio sam se, da prodje malo vremena pa ce onda neki tv da padne, al do tada na ovome.
Gde ima najjeftinije, jel je kupovao neko skoro? I koliko odprilike kosta?
http://mattbrett.com/2006/03/xbox-360-through-an-lcd-cable-comparison/PHP:
Najbolji je VGA, naravno ako je u pitanju monitor, za TV je najbolji S-Video, ja na TV-u imam samo 3 činča (kompozitni)/SCART, ali sam odustao od SDTV, 360 mi je povezan na LCD monitor preko VGA kabla i stereo zvučnike.
Znaci niko ovde nije probao da backupuje orginale. Stvarno cudno. Da li to znaci da u Srbiji uopste nema originala.Jadan Microsoft - bankrotirace
))
e kako igre na xboxu 360 izgledaju na obicnom tv-u i koje su najbolje igre za 360 da se mogu igrati udvoje(ne mislim na tabanje)
Odgovoricu ti samo na ovo prvo. Na mom crt 21" Samsungovom televizoru, izgleda kao da je sabijena slika, i da mu treba nesto mnogo vece
U pitanju je ovaj televizor.
http://www.altiusdirectory.com/Shopping/images/CS29Z40.JPG
neznam za to sto ti kaze milos77 ali bi trebalo najnormalnije da mozes da imgburn da napravis od originala svoju kopiju a posle sa istim tim imgburn da ih narezes mislim da to nema nikave veze koji je rom upitanju ali ako gresim tu je guru pa ce da me ispravi!
uostalo ako nisi siguran u sebe i svoju odluku najednostavnije to mozes da proveris tako sto ces da napravis image od sestrinog originala kupi prazan dulalayer narezi isti image i probaj na svojoj pecovanoj konzoli ako radi znaci da si uspeo, a ko neradi onda si bacio jedna dl disk.
Da li to znaci da u Srbiji uopste nema originala.
koje su najbolje igre za 360 da se mogu igrati udvoje(ne mislim na tabanje)
e jel se moze xbox poslati iz engleske za srbiju putem western uniona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari