Kako se rdi taj flash na 1.60 i meni nove igrice traze updatea totalno sam neiskusan povodomm tog pitanja.
Pa zna po IP adresi. I ja sam hteo istu igru.
Pa na koju foru sam video istu igru kod lika u BG-u? Kako je on onda skinuo? Meni su sva podešavanja na mreži automatska - jel može nekako da se zaobiđe ta fora?
I jel onaj REDEEM CODE ustvari otključava tj. daje one points-e kojima se kupuju tj. otključavaju full igre sa Xbox Live! Arcade-a?
hvala! mozes li mi reci koja je razlika izmedju premium, elite, arcade... posto vidim da im se cene razlikuju?
Isplati li mi se ljudi za 25 eura kupiti 20gb HDD? I postoji li neka caka kako se instaliraju na HDD ili je to jednostavno za uradit?
U principu mozesh da kupish Arcade pa da dokupljujesh polako i napravish Elite, a mozesh i da kupish Elite odmah pa da te ispadne jeftinije. Po meni 60GB je najbolja varijanta, jer je to dovoljno prostora za bilo koga poshto nishta osim instalacije igara i demoa ne mozesh da stavish na HDD, a to je dovoljno mesta za 10 igara i 10 demoa recimo.
Da li je moguce instalirati na HDD neki emulator na konzolu recimo za SNES ili N64, ako nije moguce cemu mi onda sluzi onoliki hard od 120gb nemojte mi reci da instaliram igre . Sta je jos mogu da uradim sa konzolom osim igranja, vidim da je na obicnom Xbox-u moguce instalirati XBMC (xbox media centar) ima ga i za PC i podrzava gomilu video i audio fajlova.
pozdrav svima. moze li mi neko dati kompletno upustvo za rezanje bekapova. Trenutno se nalazim u nemackoj kod brata i nikako da nam uspe. u pitanju je igra prototajp. kako mogu da proverim koji cip ima? hvala svima
disk mora da ti bude u drajvu bez obzira dal si instalirao na hard ili ne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari