Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Wave 3 su nove igre. One od pre 3-4 meseca nisu. Tako nesto.

Znam da je od novog Riddicka pa na ovamo skoro sve wave 3.

uzmesh iso i proverish ga sa agbx-om.. a sigurno je zbog toga..

Kako se rdi taj flash na 1.60 i meni nove igrice traze update :( a totalno sam neiskusan povodomm tog pitanja.

Ne moras da flesujes xbox na 1.51 ili 1.6 da bi igrao wawe3 igre, postoji program ppf-o-matic koji pechuje wawe3 igre tako da mogu da se igraju na 1.4 firmveru, samo neces smeti da igras te igre na live-u jer postoji velika verovatnoca da ces biti banovan. To ti je mnogo jednostavnija varijanta.

Odlično imaćemo to u vidu :) A kada neku igru igram direktno sa DVD-a i posle poželim da nastavim da je igram, ali da je prekopiram na HDD jel će ostati sačuvani save-ovi?

Ok... E hteo sam da skinem neku igru sa Xbox Live-a Arcade (Ultimate Mortal Kombat Trial) i ladno mi kaže da ne može jer nije za ovu regiju!!! WTF!?! Pa šta ga briga u kojoj sam regiji i kako to zna?!?

Pa zna po IP adresi. I ja sam hteo istu igru.

Pa na koju foru sam video istu igru kod lika u BG-u? Kako je on onda skinuo? Meni su sva podešavanja na mreži automatska - jel može nekako da se zaobiđe ta fora?

I jel onaj REDEEM CODE ustvari otključava tj. daje one points-e kojima se kupuju tj. otključavaju full igre sa Xbox Live! Arcade-a?

Pa na koju foru sam video istu igru kod lika u BG-u? Kako je on onda skinuo? Meni su sva podešavanja na mreži automatska - jel može nekako da se zaobiđe ta fora?

I jel onaj REDEEM CODE ustvari otključava tj. daje one points-e kojima se kupuju tj. otključavaju full igre sa Xbox Live! Arcade-a?

Tacno,otkucas taj kod i sa nim kupujes sadrzaj sa live-a.

ljudi ne razumem se u xbox, a hocu bratu da kupim isti. bitno mi je samo da konzola poseduje HDMI izlaz i bezicne dzojstike. koji su to modeli itd... hvala unapred!

hvala! mozes li mi reci koja je razlika izmedju premium, elite, arcade... posto vidim da im se cene razlikuju?

hvala! mozes li mi reci koja je razlika izmedju premium, elite, arcade... posto vidim da im se cene razlikuju?

Sve su iste konzole s tim sto arcade ima 256 mb memorije a premium ima 60 gb memorije + slusalice + mrezni kabl dok elite je crne boje ima 120 gb u paketu ide i hdmi kabl i jos jedan adapter.:)

U principu mozesh da kupish Arcade pa da dokupljujesh polako i napravish Elite, a mozesh i da kupish Elite odmah pa da te ispadne jeftinije. Po meni 60GB je najbolja varijanta, jer je to dovoljno prostora za bilo koga poshto nishta osim instalacije igara i demoa ne mozesh da stavish na HDD, a to je dovoljno mesta za 10 igara i 10 demoa recimo.

Isplati li mi se ljudi za 25 eura kupiti 20gb HDD? I postoji li neka caka kako se instaliraju na HDD ili je to jednostavno za uradit?

Isplati li mi se ljudi za 25 eura kupiti 20gb HDD? I postoji li neka caka kako se instaliraju na HDD ili je to jednostavno za uradit?

Sa kućištem ( Xbox kućište za hdd naravno ) isplati se - bez njega NE.
Instalirati igre na HDD je vrlo jednostavno

U principu mozesh da kupish Arcade pa da dokupljujesh polako i napravish Elite, a mozesh i da kupish Elite odmah pa da te ispadne jeftinije. Po meni 60GB je najbolja varijanta, jer je to dovoljno prostora za bilo koga poshto nishta osim instalacije igara i demoa ne mozesh da stavish na HDD, a to je dovoljno mesta za 10 igara i 10 demoa recimo.

yeap. slazhem se skroz. ja sam kreno od arcade, i sad imam elite ali u beloj varijanti, i nije bilo bash tolko jeftino.. sam arcade 270e+50(disk od 20gb sa rekom)+30e (wd 120b bevs), tako da je 60gb varijanta najbolja.. plus shto postoji najava da ce u septembru elite zameniti tu varijantu od 60gb, tako da ce se ona raspordavati..

takodje sam citao i o problemima sa xbox konzolom. tim nekim red ring ili kako god... jel ima veze to sa softverom? kako se moze izbeci taj kvar i koliki je zivot xbox-a u vasim slucajevima?

Xclamp fix je najbolja preventiva za vecinu kvarova Xboxa, i mnogo je bitna stvar, jer kada jednom prsne, to vishe nikada ne moze da bude kao pre, i nikad se ne zna koliko ce dugo da radi.

Da li je moguce instalirati na HDD neki emulator na konzolu recimo za SNES ili N64, ako nije moguce cemu mi onda sluzi onoliki hard od 120gb nemojte mi reci da instaliram igre . Sta je jos mogu da uradim sa konzolom osim igranja, vidim da je na obicnom Xbox-u moguce instalirati XBMC (xbox media centar) ima ga i za PC i podrzava gomilu video i audio fajlova.

Da li je moguce instalirati na HDD neki emulator na konzolu recimo za SNES ili N64, ako nije moguce cemu mi onda sluzi onoliki hard od 120gb nemojte mi reci da instaliram igre . Sta je jos mogu da uradim sa konzolom osim igranja, vidim da je na obicnom Xbox-u moguce instalirati XBMC (xbox media centar) ima ga i za PC i podrzava gomilu video i audio fajlova.

Ne moze nista od toga zato sto nije razbijena zastita konzole, samo je omogucena piraterija preko firmwera dvd citaca. Ne moze homebrew software da se koristi na 360 kao sto recimo moze na ps2, psp, starom xbox-u.

Poslednja izmena:
Hvala druze

Zujanje

Trazio sam po forumu ali ne uspeh da nadjem da li je neko imao problema sa povremenim zujanjem harda(ili cd-roma nisam siguran).

Ako nije normalno shta mi je chiniti?

Evo pa poslushnite

Prilozi

• Snimak.zip
    23.1 KB · Pregleda: 53
pozdrav svima. moze li mi neko dati kompletno upustvo za rezanje bekapova. Trenutno se nalazim u nemackoj kod brata i nikako da nam uspe. u pitanju je igra prototajp. kako mogu da proverim koji cip ima? hvala svima

Imam problem sa igrom call of juarez bound in blood-cela igra mi je sva nesto zeznuta sa osvetljenjem na nekim delovima gde sunce osvetljava povrsinu bukvalno ne vidim zemlju a i senke od drveca i drugih stvari su jezive(stalno titraju i pomeraju se).
Do cega to moze biti, takav slican problem sam imao i u drugim igrama ali nesto jedva neprimetno(npr. u resident evilu 5 na jace osvetljenim delovima slika je titrala dok kad stanem u jednom mestu sve je super). Jel to mozda do monitora posto sam uzeo acer-ov za 11000.

@Bodibiber

Provjeri postavku rezolucije u samoj konzoli pod sistem setings pa na video kontrol mislim, ako ti je slika postavljena na 1080p ti je postavi na 720p..mislim da bi trebalo to da ti pomogne.

E ljudi zbavio sam 20 gb HDD za 20 eura, mislim da je to povoljno. E sad instaliro sam PES 2009 i mogu Vam reci da osjetno brze igre rade ali doduse bio mi je izgreban dvd. Medutim kada izvadim dvd iz konzole ne mogu pokrenuti PES sa Hard Diska, izbacuje mi poruku da ubacim cd pa ne znam je li to tako treba ili se to moze podesiti u opcijama?

p.s Posto je ovo meni bila arcade konzola primjetio sam da je imala dosta otvora gore gdje stoji hdd pa me nesto strah da se nece vise grijati zbog toga sto je tu naravno sad doso hdd... :S

Izvinite na banalnim pitanjima ali stvarno nisam mogo da nadem nista na forumu sto bi mi moglo pomoci...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno