E ovako, ujak oce da uzme neki Guitar Hero full bundle pa reko ovde da pitam koji je najbolje da narucim preko neta? na modchip.it ima Rock Band bundle, a na shopto sam vidio
Guitar Hero IV: World Tour bundle. Koliko vidim razlika je u bubnjevima i gitare su drugacije. Ima li jos mozda neki bundle da predlozite koji je bolji od pomenutih?
pošto hoću da uzmem hard disk za x360, da li je dovoljno da uzmem 20 Gb-verovatno je najjeftiniji, ali koliko realno ima mesta na njemu, znači čisto koliko ima mesta, bez ikakvog sadržaja na disku.
Xbox 360 Error 74 on the Rise?
Ova vest mi je posebno zanimljiva,bas zato sto sam ja nedavno popio error E 74...
ko ne crkava?pa i sony 3 se pregreva, blokira, hard mu izgubi podatke , al ne crkava za sad! ocigledno je da je PS 3 kvalitetnije izrade
I jos RROD se moze popraviti,a YLOD koliko vidim ne moze,znaci kad ga dobijes mozes komotno da bacis konzolu u smece.ko ne crkava?
PS3 YLOD je novi x360 RROD
a o crknutim laserima da ne pričamo.
vidi kako se ovaj topic lepo sve brže puni YLOD-ovima:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=150137&page=19
I jos RROD se moze popraviti,a YLOD koliko vidim ne moze,znaci kad ga dobijes mozes komotno da bacis konzolu u smece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari