Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ja rezem na Pioneer 215D, 2.4x - sve rade.

Treba li u ImgBurn-u kada rezem igre za XB da bude stiklirano Verify ?

ne

Ja ne podesavam cak ni layer brake, trebam li? Zasad mi sve radi kako treba.

Layer Break možeš da namestiš u Img Burn, ali obično sa image fajlom dolazi .dvd fajl u kome je postavljen layer break. Ja režem na 4x, i mogu reći da je bilo par problema sa čitanjem, u Fallout 3 mi se par puta desilo da igra štuca, ili totalno zablokira, zato što ne može da čita disk (disk u drajvu stane ili se okreće periodično, kao da ne može da ga pročita), u GTA4 je javlja pop-in, takođe u Saints Row. Uglavnom open-world igra imaju ovaj problem, jer se sve stream-uje, pa ako ne može dovoljno brzo da isčita, bude problem. Recimo u BF BC nisam imao problema, ni sa Orange Box.

E ovako, ujak oce da uzme neki Guitar Hero full bundle pa reko ovde da pitam koji je najbolje da narucim preko neta? na modchip.it ima Rock Band bundle, a na shopto sam vidio
Guitar Hero IV: World Tour bundle. Koliko vidim razlika je u bubnjevima i gitare su drugacije. Ima li jos mozda neki bundle da predlozite koji je bolji od pomenutih?

Pa zadnjih god dana stanje kod nas ovamo po tom pitanju je sve bolje i bolje. Npr narucio sam dosad barem 10 gamepadova i 10 trafoa za x360 kao i HDMI kablove i sl... Uvijek mi je stizalo sve na kucnu adresu bez centa dodatnih troskova. E sad ovo je mnogo veca kutija i morace da se carini al ne vjerujem da ce biti neka ogromna suma...

Ma gde nece bre :)

posto je poprilicno veliki bundle (i tezak) oni to salju putem svojih kurirskih sluzbi sto ce te kostati "an arm and a leg!"

E ovako, ujak oce da uzme neki Guitar Hero full bundle pa reko ovde da pitam koji je najbolje da narucim preko neta? na modchip.it ima Rock Band bundle, a na shopto sam vidio
Guitar Hero IV: World Tour bundle. Koliko vidim razlika je u bubnjevima i gitare su drugacije. Ima li jos mozda neki bundle da predlozite koji je bolji od pomenutih?

Bolje uzmi RB bundle. Ovi bubnjevi iz GHIV mi se čine totalno slabim, ustvari isti su kao i u RB ali imaju i činele koje mi deluju totalno krhko. I bolje poslusaj ljude i uzmi ovde bundle jer ce te u suprotnom odrati sto za carinu sto za slanje paketa. Ipak je to ogromna i teska kutija. Na kraju će te koštati više nego da kupiš ovde.

Poslednja izmena:
pojavio se gh metallica

Ekstra, samo kad li će do nas da dođe (original).

Poslednja izmena:
pošto hoću da uzmem hard disk za x360, da li je dovoljno da uzmem 20 Gb-verovatno je najjeftiniji, ali koliko realno ima mesta na njemu, znači čisto koliko ima mesta, bez ikakvog sadržaja na disku.

Pa mogu da stanu 2 igre kada obrises sve osim save-ova.

sto bi to covek radio ?
pa buduci korisnici kutije moraju biti upoznati sta moze da ih ocekuje, ai ovo je kutija tema koliko vidim
ja sam PS fanboy pa bi mozda kupio kutiju, bole me uvo sta je i kakva je dok god ima dobre igre

ma znam to nego filipenko zna s vremena na vreme da bocne namerno vlasnike xboxa sa nekim informacijama i to ne sa ciljem da bi nekoga nesto informisao nego samo da bi rekao nesto lose za xbox

pa i sony 3 se pregreva, blokira, hard mu izgubi podatke , al ne crkava za sad! ocigledno je da je PS 3 kvalitetnije izrade

pa niko to nikad nije ni porekao. Nego jednostavno je nepotrebno toliko spustanja konzole, ako nama njihovim vlasnicima ne smeta i ne zalimo se i ne pljujemo je sto bi je onda neko pljuvao ko tu konzolu uopste nema(ne kazem ako zeli da predoci ljudima neke vazne informacije, ali kada je jedini cilj omalovazavanje xboxa to je onda stvarno glupo)

a sta je YLOD ? nikad cuo!
nisam nigde cuo, video da je nekom crko laser, mada kod nas je malo konzola, vole ljudi PC pa to ti je, ili ne znaju da imaju pirati za X kutiju, mada pola srpskih gamera ni ne zna sta je kutija :)

ako nisi cuo, covek ti dao link da vidis...ako si pogledao Filipenkov, pogledaj i od Zver-i

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno