Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Jel ima neko od vas Worms na X360? Koliko se razlikuje od PC verzija?

Kao besplatnu expanziju? DLC-downloadable content-otkud Live! zna dal je original...

kao veoma nebesplatnu expanziju.. 1600 poena(oko 15 e).. a live zna sve sto si kupio, i samim tim nemoz imati nesto sto nisi.. a i do sad nisu pronashli nachin kako da dump-uju igre koje se placaju sa harda i da ih neko drugi iskoristi..

Zar je toliko teško uzeti jedan original? :)

I platiti 1500 poena. :d

Poslednja izmena:
nije meni tesko uzeti gta 4 original ,nego ga nigde nema to je problem,jel naso neko gta4 u bg-u original

Premijerno da neko kaže na javnom mestu: Amazon ne šalje igre ovamo. Samo muzičke CDove, filmove (VHS, DVD, Bluray) i knjige.

Lemi93 imas na dvd.co.uk gta4(xbox) za 21.95, plus jos naplacuju transport samo jednu funtu... Ja sam narucio od tamo jedan film i stigao je bez problema za par dana. :wave:

Lemi93 imas na dvd.co.uk gta4(xbox) za 21.95, plus jos naplacuju transport samo jednu funtu... Ja sam narucio od tamo jedan film i stigao je bez problema za par dana. :wave:

hvala ti mnogo,sa ovog sajta ima da se poruci i 1600 microsoft poena i primaju maestro a na live-u neprimaju maestro tako da mi je ovo bas puno pomoglo,btw kad bi uzo gta4 i ove MS poena posto bi to bilo dve kutije da li bi mi naplatili carinu

Poslednja izmena:
Salju odvojeno to znam, a za carinu ne verujem da ce ti naplatiti, mada nikad nisi siguran. Meni za taj film nisu naplatili...

hvala ti mnogo,sa ovog sajta ima da se poruci i 1600 microsoft poena i primaju maestro a na live-u neprimaju maestro tako da mi je ovo bas puno pomoglo,btw kad bi uzo gta4 i ove MS poena posto bi to bilo dve kutije da li bi mi naplatili carinu

Poene mozes da uzmes preko sajta ja sam tako uzimao daju ti kod odmah .... samo ga ukucas, nemam adresu ovde imam kuci pa kad dodjem postovacu je ...

edit: Nasao sam http://www.boxeddeal.com/

Poslednja izmena:
moze li neko da mi objasni sta to ovaj lik na klipu radi, koliko sam uspeo da shvatim spojio je xbox sa acer-ovim monitorom(koji nema dvi-acer x223w je monitor) preko dvi kabla i dobio digitalni kvalitet slike-pretpostavljam da nisam nista dobro shvatio pa ako neko zna neka mi objasni sta je to ustvari uradio.
i da jel mnogo mnogo bolje izgledaju igre kada se kace na monitor koji ima dvi nego kada se kace na monitor bez dvi-ja
http://www.youtube.com/watch?v=GAlCUnuFQGk

Poslednja izmena:
moze li neko da mi objasni sta to ovaj lik na klipu radi, koliko sam uspeo da shvatim spojio je xbox sa acer-ovim monitorom(koji nema dvi-acer x223w je monitor) preko dvi kabla i dobio digitalni kvalitet slike-pretpostavljam da nisam nista dobro shvatio pa ako neko zna neka mi objasni sta je to ustvari uradio.
i da jel mnogo mnogo bolje izgledaju igre kada se kace na monitor koji ima dvi nego kada se kace na monitor bez dvi-ja
http://www.youtube.com/watch?v=GAlCUnuFQGk

Nisi dobro shvatio odnosno video, monitor ima dvi ulaz.

sta mislite o samsungu 2333HD da li je vredan 300evra?i kakva bi bila slika na njemu kad bi prikacio na njega xbox360...i kakva je slika na njemu kao tv jer pise da moze i da sluzi ko tv

Poslednja izmena:
sve sa aspektom 16:9 i HDMI konektorom je dobro, tako da nemaš frke.
a za tv to uzmi sa rezervom, jer ako nije HD program naravno nije ni savršeno, ali je sigurno gledljivo.

Posto citam razne komentare na netu i vise sam poludeo :S:
Interesuje me sledece da li igre mogu da se nekako prebace na HDD od Xboxa tako da ne moram da rezem na DL DVD ?

Hvala na pomoci

pa onda ustvari i da uzmem neki xbox sa hardom on zvrji prazan osim za save-ove?

ne

instaliraš igre na hdd i onda izbegneš užasno duga učitavanja i veliku buku drajva :)

ali moraš da držiš DL u drajvu dok se igraš :)

ne

instaliraš igre na hdd i onda izbegneš užasno duga učitavanja i veliku buku drajva :)

ali moraš da držiš DL u drajvu dok se igraš :)

Hmm mogli su da iymisle neki virtualni za boks,čisto da nemora čovek da se cima ni sa tim dl diskom:)

Uskoro treba da kupim Xbox360 i da zamenim staru 19-ticu CRT, razmišljao sam da uzmem ovaj ViewSonic monitor: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2008/11/22/ViewSonic-VX2260wm-22in-Full-HD-Monitor/p1

Interesuje me da li je to dobra kombinacija sa Xbox-om ili da razmišljam o nekom drugom u tom cenovnom rangu i toj veličini?

Hvala

ma xb nije izbirljiv po pitanju monitora... uzmi koji se tebi dopada za pare koje možeš da izdvojiš - toliko je jednostavno :)

sta kazete za ovaj monitor acer x223w-jel cemu posto je bas jeftin ali vidim da ga ljudi ipak nahvalise, i hoce li igre lepo izgledati na njemu ukoliko ga spojim na xbox.
Kako to sve spajanje xbox i monitora ide...jel moze neko objasnjenje, znam da mi je potreban vga hd kabel(jel ga ima uzeti u prodavnicama kompjutera i tehnike i koliko kosta);i kako ide spajanje xboxa i zvucnika.
Hvala svima

Pa valjda si procitao post iznad.

Vrh Dno