Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Kod nas da kupish to ? :) Pa kod nas osim leba i mleka nema nishta da se kupi :d

ma ne pitam dali sa tom stvarchicom moze da se igraju pirati i na konzolama koje imaju lite-on..Sto se tice nabavke,to je najmanji problem,vozaci iz firme svakodnevni idu po preko,pa bi mi kupili,a i svakome kome treba..

Ne, to sluzi za jednostavno fleshovanje boxa bez otvaranja, liteon mora da se zameni drugim drajvom.

Poslednja izmena:
Drugari... čuvajte te LiteOn-e, izgleda da im se bliži kraj. Takođe, nas čeka nova verzija hackovanog firmware-a 1.5. Kontam da, kada prođe božićna potrošačka groznica, Microsoft nam pošalje uputstvo za razbijanje LiteOn-a (u inat družini razmenjivača sa Bench-a :D).
I daj više bacite te gamepadove (oladite sa igranjem, usijaće vam se konzola i dobićete RROD :d), pa lepo glasajte i postanite aktivniji na Bench-u. Pogledajte samo "one druge", pišu (troluju u XBOX temama), glasaju i glancaju te dve originalne igre što imaju, pardon tri (treću su zaradili razmenom).

Drugari... čuvajte te LiteOn-e, izgleda da im se bliži kraj. Takođe, nas čeka nova verzija hackovanog firmware-a 1.5. Kontam da, kada prođe božićna potrošačka groznica, Microsoft nam pošalje uputstvo za razbijanje LiteOn-a (u inat družini razmenjivača sa Bench-a :D).
I daj više bacite te gamepadove (oladite sa igranjem, usijaće vam se konzola i dobićete RROD :d), pa lepo glasajte i postanite aktivniji na Bench-u. Pogledajte samo "one druge", pišu (troluju u XBOX temama), glasaju i glancaju te dve originalne igre što imaju, pardon tri (treću su zaradili razmenom).

e nije prozivka niti nesto slicno...ali ovde ( na ove dve zadnje strane) ima takvih zanimljivih komentara,da sam od smeha dobila dva dana ranije...obozavam vas sve....najjaci ste:banana::banana:

Poslednja izmena:

Ti ne znaš da ih menjaš, pa kvariš drugima posao sa ovim lažima?

Sledeći put warn dobijaš za ovakve gluposti.

Da znaš, ne bi prodavao Samsunga, nego bi ga nekome ugradio... :D Ali dosta sa offom :)...
Kome da ugradim, u gradu, u kome ima 6 XBOX-ova?
Ali nikad se ne zna, možda uz malo više reklame na forumu, koju inače ima tvoj drug (za čiji posao se ti plašiš), bi mi se isplatilo da kupim LVTTL-RS232 converter...
Svi mi treba da budemo svesni da će LiteOn pasti kad-tad, kvarilo to nekom posao ili ne. On samo neka radi i neka mu je sa srećom.

uuuu... koliko lepih novosti, pitanja i odgovora vezanih samo za Xbox 360 konzolu....

@prenex
objasni malo bolje za LiteOn - da li se odnosi na zaobilazenje readonly ili nesto drugo

@svi drugi
microsoft pravi i Surface, pa bi pozvao sve zainteresovane da mi i na tom komadu hardware-a objasne razliku izmedju Windows 98 i Windows Milenium OS, sa naglaskom na globalisticku ekspanziju multikompanija i osvrtom na porast cene radne snage u Kini...

yeah right, stick to the topic, please....

@prenex
objasni malo bolje za LiteOn - da li se odnosi na zaobilazenje readonly ili nesto drugo
Čovek koji je najzaslužniji za modifikovani, ili ako hoćete, hack-ovani firmware, nick "Commodore4eva" (kako lep nick, podseća me na stare dane i moj Commodore 64), kaže da se radi na v1.5 firmware-u i da je uspešno urađeno čitanje i flash-ovanje LiteOn-a. Problem je u pisanju firmware-a, jer je navodno komplikovan, ali on očekuje da će skoro završiti posao. E sada koliko ja znam, kod LiteOn-a nije bio problem što je navodno read only, već to što nije mogao u celosti da se isčita firmware (samo deo).

Što se tiče kupaca XBOX-a koji posećuju Bench, cena konzole će sigurno pasti, ali ne drastično, jer trud, vreme i znanje za flash-ovanje se moraju (uglavnom) platiti. Znači ako su u fazi nabavke, neka ne žale da plate zamenu LiteOn-a sa drugim drive-om, još jednom kažem trud, vreme, znanje...

^
Lepo vam je chovek rekao. Pa shta mislish koju oni definiciju upisuju na novoubachene drajvove?! A definicija drajva(valjda 24 cifre) se mora poklapati s istom u samoj konzoli. Chitanje je bilo moguce posle mesec dana... a upisati u Read Only memoriju nije moguce ni po jednom zakonu fizike...

Ovde stavljaju uvek kad nesto izjavi taj hacker "c4eva"... http://pastebin.com/f640c4518

Al' ako je lozana stvarno nije posteno... :mad:

Ne znam samo zasto je rekao da ce brzina citanja biti "only" 12x... :d

Sta ti mislis driver?

Pa mislio je na to da ne može da se spusti...

Ma to da, ali me zanima zbog cega, kad na drugim drive-ovima moze...

Pa fora je u tome shto on mora da modifikuje firmware, a ochigledno nije uspeo da razbije deo firmwarea koji se odnosi na brzinu, kao kod ostalih drajvova.

Btw, na ircu sam gde je i c4eva, i u topicu je link koji si dao, tako da je izgleda real, samo ne zna se kad ce firmware zvanichno izaci i zabranjeno je pitati, banuju odmah ;) Moze za novu godinu :)

Poslednja izmena:
E *** provalio si me :D

Evo šta nam novo kaže majstor c4eva (inače to je nevaljalac što kvari posao nekim dobrim ljudima sa Bencha-a)

Kod:
<+c4eva> suuuuup:new GUI tool already in beta, will flash all drives, incuding liteon, by the team!
<+c4eva> all drives will be 1.5 soon!
<+c4eva> all flashing for liteon can be done in windows
<+c4eva> i am coding as i speak here

<+c4eva> hello MS if you are here
<+c4eva> im in a good mood today

<|doogie|> if we have benq 1.4, how important is it for us to flash to 1.5
<+c4eva> upgrade is best!
<Facu1> c4eva: its sure to upgrade to nxe or it will affect something related to reading copies?
<+c4eva> nxe is fine
<Suuuuuuup> c4ev you should team up with dark alex and make a CFW for ps3!
<+c4eva> whats a ps3?

Znači c4eva za predsednika, pogotovo zbog zadnje rečenice-pitanja :D.

Meni je ta zadnja recenica bas mrska... :d Inace sve pohvale za c4eva-a...

U vezi x clampa,
jel neko zna gde mogu da se kupe plasticne podloske?
Ja sam pretrazio ceo grad(St.P) i nema nigde. Ako bi neko hteo da mi posalje u pismu i zaradi malo para neka mi se javi na PM.

Vrh Dno