Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Evo kako bi trebalo da izgleda.

Nije loshe. Ne vidim na fotkama gde se tachno struja ubada ?

Koliko si to platio ? Kod nas ? Vidim da ga ima za 70ak dolara..

Poslednja izmena:
Nije loshe. Ne vidim na fotkama gde se tachno struja ubada ?

Koliko si to platio ? Kod nas ? Vidim da ga ima za 70ak dolara..

Struju dobija sa XBOX-a, 12V.
Platio sam ga 3720 dinara + PTT = 4020 din.

Poslednja izmena:
veoma diskretnom, iznendjujutje dobro izgleda

Stigao mi box s hitachi s 0079FL driveom. Moze li se flashovati i izbjeci modchip?

Ako je neko rastavljao 'box, da li treba paziti na nesto kod otvaranja? Planiram da ofarbam moj, pa sam malo na oprezu :).

Jel instalirao neko novi dashboard "NXE". Izašao je 19.11.2008.
Mene konkretno zanima pošto imam hackovan box, da li ću da budem banovan.
Zamenjen je lite-on drajv i ubačen samsung (spoofing)
Ne bih se igrao online, nego samo hoću novi dashboard...

^ Nece te banovati ako se zakacis da skines update. Meni je flashovan box a kacim se redovno radi skidanja updateova, demoa i slicno.

Ja izlazim online s novim updateom pichim forzu niko me ne dira :)

Poslednja izmena:
Jel instalirao neko novi dashboard "NXE". Izašao je 19.11.2008.
Mene konkretno zanima pošto imam hackovan box, da li ću da budem banovan.
Zamenjen je lite-on drajv i ubačen samsung (spoofing)
Ne bih se igrao online, nego samo hoću novi dashboard...

ranije je moglo da se skine system update na PC i nareze na DVD i tako updateujes Xbox bez konekcije sa internetom

medjutim, koliko vidim - M$ nije jos omogucio tako nesto za NXE
Q: What if my Xbox 360 isn’t online? How do I get the update? If I don’t, will my Xbox 360 still work?
A: This Autumn, you will need to be connected to Xbox LIVE to download the system update; however we will be making the update available to non-Xbox LIVE members very soon. Your Xbox 360 will work in an offline mode, without the update.

A da li neko zna kad izlazi nova revizija xboxa360, tj da li je izasla?

Jasper je prisutan od sredine avgusta / septembra, ali nista 100%
vishe o tome ovde

A kad bih recimo uzeo jasspera, tj tu reviziju, flash bi i dalje bio moguc? I dali su takodje kvarovi minimalni na jassperu ili je stara prica?

To niko ne zna, ali koliko znam Xclamp ostaje i na Jasperu, a to je uzrok 90% kvarova.

Jasper ima lite-on drive u sebi a on trenutno ne mozhe da se fleshuje. Dal ce moci do izlaska...videcemo.

Lite-on i flesovanje zaboravi..ali je zato tu zamjena postojeceg drajva sa Samsungovim, i radi ko svajcarski sat.

Liteon nikada nece moci da se fleshuje jer mu je EEPROM read only, pa bi jedino reshenje bilo zamena chipa i fleshovanje, ali to je i komplikovaniji i skuplji proces i od zamene celog drajva, tako da ce se taj nachin koristiti i dalje.

Poslednja izmena:
Pa to je ekstra, samo zamenis drajv i vozi dalje :D

@driver...

da li koristis ovaj nacin za X-clamp resenje?
ili nesto drugo?

Ne, ja sam to pokupio sa 10 strana i sam doshao do razlichitih zakljuchaka u praksi...

moj brat je bio u bugarskoj i poneo konzolu u nadi da ce mu popraviti,rekli su mu da kutija ima "Hladan lem"i da ce popravka kostati od 150-180eu??????zna li neko kakav je to tip kvara i koliko kosta kod nas?

Pa kako se manifestuje kvar ?

nikako...samo 3 treptuca svetla..a jednom su i ona svetlila a konzola je radila normalno.onda je slika krenula da se koci posle 2-5min igre...i riknula je...ovi iz virtuala su rekli da je ne saljem jer nema nade,dala jednom liku da je nosi prenexu,ali on me ispalio i tako sam na kraju digla ruke i prodala je naivnom bratu za 10000din xe xe

Dobro, i hoćeš li sprovesti u delo svoje obećanje "da se pokvari 10 puta 10 puta bih ga opet kupila" ? :)

da,i dalje ostajem pri tome...ako ovaj ne sredimo,mada neki likovi pricaju da mogu,cekam jos malo,i recicu nekome ko ide preko da mi donese...ili ako se pojavio jasper,jos bolje...znam da zvuci sasavo ali mene ledja vise ne bole xe xe xe

Nazad
Vrh Dno