Expressionism
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2007
- Poena
- 319
Sigruno ce da naplate, ali ne verujem da ce to izaci sa igrom vec ko zna koliko meseci kasnije.
x-clamp je osnovni problem x-box-a, sredjivanjem njih rizik od rrod-a opada za nekih 99%
nisam ni ja neki struchnjak ali sam ja shvatio ovako. tela se na toploti shire (ma nemoj) pa kad se box uzhari delovi izmedju spojeva xclampa se savijaju pa se prekinu vodovi or something a i lem nije najsjajniji.Darkado izvinim molim te ali nikako ne mogu da ukovcam, pro taj x-clamp, ako mozes objasni mi ot A do Ž. nisam lud ali stvarno ne mogu da shvatim, ot cega se savija ploca.
nisam ni ja neki struchnjak ali sam ja shvatio ovako. tela se na toploti shire (ma nemoj) pa kad se box uzhari delovi izmedju spojeva xclampa se savijaju pa se prekinu vodovi or something a i lem nije najsjajniji.
Imam sledecih problema, mislim od kad sam flashovao konzolu imam ovih problemaKad upalim konzolu slika je crna, a xbox radi normalno. Tek kad ugasim pa opet upalim konzolu sve radi normalno, slika se pojavi. Jel ima neko slicnih problema? I sad kad upalih konzolu pojavi mi se rrod i system error E74 mada izgasih konzolu i opet upalih sad sve radi normalno. Jao vec problemi a nisam posteno ni odigrao 2 igre ;p
Konzola je upaljena 10 puta mozda *** kako se vec razlemila?Jos je Falcon ploca.
Dobro bi bilo, da što pre prestaneš da uključuješ kozolu inače ćeš se sa njom brzo oprostiti.Imam sledecih problema, mislim od kad sam flashovao konzolu imam ovih problemaKad upalim konzolu slika je crna, a xbox radi normalno. Tek kad ugasim pa opet upalim konzolu sve radi normalno, slika se pojavi. Jel ima neko slicnih problema? I sad kad upalih konzolu pojavi mi se rrod i system error E74 mada izgasih konzolu i opet upalih sad sve radi normalno. Jao vec problemi a nisam posteno ni odigrao 2 igre ;p
"produvavanje" heat gun-om dela ploče između GPU-a i HANA (ANA) čipa.
Stvarno? Nego zbog čega nastaje E74? Zbog CPU-aDa, evo mi ovde nekoliko takvih konzola koje su heat gun-ovali u Virtualu pa su na kraju odustali i rekli da ne mogu nishta da urade, i sada je uzasno teshko to sve namestiti, jer ANA nikada nije ni bio problem a heat gun je napravio vishe shtete nego koristi.
Dobro bi bilo, da što pre prestaneš da uključuješ kozolu inače ćeš se sa njom brzo oprostiti.
Rešenja su:
profi "X-clam" fix... ne bilo kakav, amaterski, koji vrši pritisak na jednu od strana GPU-a
"produvavanje" heat gun-om dela ploče između GPU-a i HANA (ANA) čipa.
Stvarno? Nego zbog čega nastaje E74? Zbog CPU-a? I Heatgun-ovanje se ne može raditi, bez da se ploča zaštiti.
Koji bio secondary error code tih što si rešio (sa E74)? Inače, videćemo koliko će dugo raditi...Ako bi ti rekao, morao bih da te ubijem
Mozda josh nemam dovoljan sempl da to zakljuchujem sa sigurnoshcu, ali konzole koje su bile na "Virtual tretmanu", najteze su se radile ili nisu mogle da se urade uopshte. Sa ostalima se xclamp "primi" uglavnom iz prvog puta, ukljuchujuci i moju konzolu iz najgoreg perioda 2006. Oni u Virtualu jedino shto znaju je da preleme ANA chip, a to uopshte nije uzrok vecine kvarova, i ja sam E74 trajno reshavao bez pipanja ANE![]()
Javi se kada ga staviš u Lian Li PC-XB01-BSad sam uzeo Thermaltake Tide Water Plus vodeno hladjenje. Montiracu blokove na GPU i CPU, sinkove na RAM-ove, pa cemo da vidimo zagrevanje.
Javi se kada ga staviš u Lian Li PC-XB01-B![]()
Bez slika se ne računa!E bas necu da ga stavim u Lian kuciste.
Sve ostaje u originalnom kucistu.
Bez slika se ne računa!(da i ostali vide to "čudo", pogotovo tvoj "zemljak" gruja)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari