mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
kalla89 je napisao(la):Pa to ti pokazuje koje su ti fabricke frekvencije memorije i GPU,da je klokuje u oblasti sigurnosti znaci ne preko dozvoljenih,da li ti je kartica modabilna ,da jeste na linije gde pise CONFIG_SUBSTRATE_FUSES 0xFFFFFF9E,e da ti umesto tog zadnjeg E pise F kartica bi ti bila modabilna u X850xt pe,izvini ako sam te razocarao ali zivot je surov.Hahahahaha!!!
Proday je napisao(la):Samo jedno pitanje. Prijatelj je uzeo neku conect 3d x800gto sa 256mb ddr3 (nisam bas 100% siguran da je conect ali znam da je neki 3d). E tu u ati tulu mu pokazuje F pa me interesuje da li ona moze da se moduje u x850? Da li moze nekim softverom to da se proba odraditi bez da se flesuje bios na kartici (neki program npr poput riva tunera za G-force; probao sam sa ovim ali u drugom redu nisam nista dobio).
Hteo bih jos pitati da win takvu karticu vidi kao x800Pro svuda; nigde se nepominje GTO?
Proday je napisao(la):Oznaka na memorijama je samsung 513; k4j5532qf-gc20 (kontam da je u pitanju 2.0ns; ako gresim ispravite me).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari