Preterujes sa nadanjima.
24 pipe-a i 256bita ?
Kako mislis da se to zove X1700 kada je jace od X1800 ?
X1700 ce sigurno imati 128bita magistralu, koji pixel shader i tmu vise i visi klok memorije, cenim da ce Pro biti na minimum 1GHz.
starac je napisao(la):
1. Evo bit će da može!
3. Kad uzmemo u obzir rezultate,cijenu,kašnjenje,poređenje sa 6600gt,ispada
Zakasnio je ATi, nVidia se nafatirala para od prodatih 6600GT ali kakve to veze ima sa ovim sada trenutkom/periodom?
Imamo u ponudi sta imamo, situacije takva kakva je. Ti bi preporucio nekome 6600GT kao bolju kartu od X1600Pro zato sto je ranije izasla i sto je ATi debelo zakasnio sa odgovorom ?
I to je tvoje misljenje. Ja uopste nisam toliko ozlojedjen sto je ATi zakasnio sa SM 3.0 podrskom, ispalo je da je nVidia uradila isto sto i AMD sa 64bitnom podrskom u procesorima, istrcala se. Ok, donelo im je to dosta poena kod kupaca i prodatih kartica ali realno igre jos ne zahtevaju SM 3.0.
Kao sto je Intel izasao sa EMT64, tako sada stize i ATi i to sa osetno boljom SM 3.0 podrskom, ATi kaze i jedinom pravilno izvedenom. nVidia ne moze da radi HDR i AA, ajde sada da svi navijamo za ATi jer je tehnoloski bolji u ovom trenutku.
Jest, briga me. Vozim X700Pro vec dva meseca i nista mi ne fali, posebno ne v2.0 pixel i vertex shaderi. Tako ce biti jos 3-6 meseci, najmanje.
Pozdrav!