Šta je novo?

X11/13 mining [Hashrate, setovanja, mineri etc.]

pa dobro to je ok sa tim frekvencijama

Ma jeste, super... Pre ovoga je bilo 2.5 do 2.7Mhs...

Pitanje je sad da li je sg 5.0 bolji od sg 4.1 modovan

Ps. sa 14.6 drajverima ne mogu da menjam nikakva setovanja za GPU ili MEM... smor.
Takođe, sa 270/x ne vidim bilo kakvo primetno ubrzanje.

EDIT: Na jednoj mašini sa 14.6 drajverima mogu da se menjaju setovanja za GPU i MEM, na ostalim mašinama ne može... totalni zbun :lupko:

Poslednja izmena:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://stratum.pool.mn:7885 -u omnik.3 -p 123 -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1250 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --temp-target 67 --auto-fan

2.7Mhs

Ne bi bilo lose da ovo sve klasifikujes u prvom postu, jer ce tema otici u nedogled i onda je ljudima beskorisna.
Mislio sam nesto tipa:
x11 - 280x - 3.9-4.3 mhs
itd
da bi ljudi znali da se rukovode bar odprilike.
I mozda da se ubaci i x15 i x14 pa da kompletiras ove X algoritme.

Sad sam na moru... Može kad se vratim :).

Inače waffle ugasio X13 zbog slabe isplativosti .

Sad sam na moru... Može kad se vratim :).

Inače waffle ugasio X13 zbog slabe isplativosti .

Ja se razmisljam sta da pustim da se kopa 10-15 dana dok sam na moru, da ne palim opste komp.

Tako, je kako je, sad cepamo na X11 nema druge za rudare ili da batalimo motike ali nekima je ovo strast bez obzira dal se zaradjuje, to vam je kao kad idete na pecanje :whip:

Tako, je kako je, sad cepamo na X11 nema druge za rudare ili da batalimo motike ali nekima je ovo strast bez obzira dal se zaradjuje, to vam je kao kad idete na pecanje :whip:

Cutim dok mogu da pokrivam struju, nervira me samo sto se vise cimam a nista ne zaradjujem.
Pecanje ne volim i nikad mi nije bilo jasno.

Podesis multi-algo na nicehash ili tmb i mirna ti glava ;)

Milioni ne razumeju ni ovo sto mi radimo, pa nikom nista

Preso sam na jednom rigu na sg 5.0 e sad prijavljuje mi da radi u darkcoin modu i ako sam stavio x11mod

Jel neko probao 14.7 drajvere? Instalirao sam sgminer.5 i u kombinaciji sa novim drajverima daje nesto smesno oko 1 mhs na 7850 kartama, jel mi je batch fajl ok:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://coinotron.com:3341 -u micairvas.5 -p x -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1250 --no-submit-stale --expiry 1 --temp-target 65 --auto-fan

Tebi prijatelju je bas dosadno , pa zar ti nije lakse da samo stavis bin file i da ti te 7850 daju oko 2000, ti bas vols da se zezas

Ma eksperimentisem malo sa jednim rigom koji mi svakako stoji ugasen, citam po forumima da ljudi sa 7850 kartama pod windowsom izvlace oko 2,6mhsa, pa hocu da probam....

Mozda i izvlace , ali su to ekstremi, nece svaka kartica da radi na kloku vecem od 1150

Ma eksperimentisem malo sa jednim rigom koji mi svakako stoji ugasen, citam po forumima da ljudi sa 7850 kartama pod windowsom izvlace oko 2,6mhsa, pa hocu da probam....
probaj
sgminer.exe --kernel x11mod -I 18 -w 128 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1180 --gpu-memclock 1250 --no-submit-stale --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --temp-target 67 --auto-fan

baca 2301khs najbrza od 8 kom. koliko imam 7850,tesko da moze nesto vise od ovoga...
mozes probati i sa ovog sajta ima svasta,tu sam nekako i nasao ovu brzinu... http://www.reddit.com/r/DRKCoin/comments/29mzyt/best_x11_or_x13_most_algo_settings_for_270x_270/

http://yaamp.com

YAAMP is a beta auto-switch mining pool with auto-exchange to Bitcoins.
We mine X11, X13 and X15 coins.
We always mine the most profitable coin of the moment.
You don't need to install any of the coin wallets. Mined coins are automatically exchanged and you get paid in bitcoins (BTC).
No registration required.
Just plug in your stratum miner using your bitcoin wallet address as the username. The password can be anything.
Pool fees are 1%.
Payouts are made automatically once a day for all balances above 0.001 BTC. 0.0001 BTC on Sunday.
Blocks are distributed proportionally among valid submitted shares.

Wafle uzima 2% da li je ovaj bolji???, mislim da ne kraduckaju, @Omnik je si ih probao, vidim da imaju vise novcica u igri od waflea

Poslednja izmena:
Nisam probao... mrzi me iskreno. I ovako se kopanje svelo na šaku novčića pa da li ću na kraju dana dobiti 0.005 ili 0.0051 BTC me ne zanima :)

probao X13 ne radi samo salje reject

Izvinjavam se lose sam ukucao adresu, pustio sam sad ponovo pa cemo da vidimo kako radi na X11

Ako je neko kopao X11,13,15 na multialgo sgminer5.0 nek pusti config fajl nikako da poteram

Još jedna riba u moru mutnom...

I want to introduce to you a new mining multipool: http://hash-to-coins.com

Pool have something interesting Smiley

One port for all coins (switching mining and individual coin mining) stratum+tcp://hash-to-coins.com:3333
PROP payouts
Autoswitching
Earn 1% of all referrals with our referral system
Smooth currency switching (no missed jobs during switchover on big ASICs)
Choose currency/autoswitch mode separate for each mine

Nazad
Vrh Dno