Ja krenuo da nabavljam, ali onda je izašao review i kada sam video da je DMC4 fazon i da je od ovoga bolji čak i onaj *****ski Afro Samuraj, izbacio sam ga iz liste...
Meni super rade. A Bioshock? I on je UT3 engin.
Resenje: disejblovati modem audio device u device manageru, radi kao zmaj!:smoke:Desava li se nekome da igra pukne na loading screen-u posle intro-a?
Resenje: disejblovati modem audio device u device manageru, radi kao zmaj!:smoke:
Isto to sam hteo da pitam. Ne reinstalira mi se win experimenta radi. UT3 engine igre me bash bash ne vole. Jedino je GeOW radio kako tako stalno i stabilno mada je i on jednostavano ponekad odbijao da se pusti. Sam UT3, Mass Effect, mozda jos jedna dve, i sad evo ova... Uzas, ili odbijaju svaku saradnju ili su nestabilne kao... ne znam, nesto mnogo nestabilno.
Moze li mi neko reci, jel postoji neki folder negde gde UT3 engine snima podesavanja i temp fajlove za shadere i tako slicno? To jest, kako iscistiti sve tragove koji teoretski mogu da imaju veze sa UT3 engineom sa kompa?
Unreal Engine 3 "vrishti" iz svakog piksela shotova ove igre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari