Šta je novo?

X-Men Origins - Wolverine

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Ja trazim temu ali nigde je nema simpa igra pogotovo ko voli X-ljude prava razbribriga.Po meni veoma dobro odradjena skoro sam pred kraj igre i utisci su skroz ok ko voli Devil may Cry ovo mu je sasvim dobra zamena.:type:

Ja krenuo da nabavljam, ali onda je izašao review i kada sam video da je DMC4 fazon i da je od ovoga bolji čak i onaj *****ski Afro Samuraj, izbacio sam ga iz liste...

Igra je dobra, veoma zabavna, vredna nabavljanja po meni.

Vredna je ako si fan Wolverina ili klanja :).

Ja krenuo da nabavljam, ali onda je izašao review i kada sam video da je DMC4 fazon i da je od ovoga bolji čak i onaj *****ski Afro Samuraj, izbacio sam ga iz liste...

Nemoj da obracash paznju na taj review, ja sam isto hteo da batalim posle njega, ali sam je instalirao i shvatio da nisam pogreshio - igra je zaista vrh! :) Brutalna, brza akcija, sa lakim zagonetkama i mnogim epic momentima :-devil-:
Davno nije bilo ovakve zabave na PC-ju!

Pa nije da sam uopste neki fan X Mena, ali igra je zabavna ima i klanja i dobrih poteza, dosta akcije, borbe sa boss-ovima... Zabavna igra bez obzira dal je neko fan Wolverine-a ili ne.

Presao sam je...Igra je vise God of war fazon (borba bosova), pa onda DMC, a sto se brutalnosti tice, znaci, krvi do kolena zabi do ramena, odsecenih udova, izvadjenih utroba - odmor za oci. Pored prosecne grafike, prerenderovanih (lowres-lowbitrate) scena, ocigledne neispoliranosti i po nekog baga, igra me je drzala, dali zbog karakteristicnog Wolverine humora, odredjene dinamike nasuprot repetivnosti - nemam pojma. U sustini ko voli gore navedeni fazon igara treba da proba. Radice na svakoj vesh mashini, totalno nezahtevna

Jedna od najboljih igara baziranih na filmu baziranom na stripu :). Igra definitivno nije za malu decu jer kolicina prosute krvi i broj raspolucenih, dekapitovanih, razcerecenih, pocepanih, raskomadanih neprijatelja prevazilazi God of War 1 i 2 zajedno. Stoji preporuka za igranje sa gamepadom, jer na tastaturi je potrebno izvoditi akrobacije za neke komboe.

Poslednja izmena:
Desava li se nekome da igra pukne na loading screen-u posle intro-a?

Isto to sam hteo da pitam. Ne reinstalira mi se win experimenta radi. UT3 engine igre me bash bash ne vole. Jedino je GeOW radio kako tako stalno i stabilno mada je i on jednostavano ponekad odbijao da se pusti. Sam UT3, Mass Effect, mozda jos jedna dve, i sad evo ova... Uzas, ili odbijaju svaku saradnju ili su nestabilne kao... ne znam, nesto mnogo nestabilno.

Moze li mi neko reci, jel postoji neki folder negde gde UT3 engine snima podesavanja i temp fajlove za shadere i tako slicno? To jest, kako iscistiti sve tragove koji teoretski mogu da imaju veze sa UT3 engineom sa kompa?

Meni sve radi kako treba, stabilno ne puca nista...

Meni super rade. A Bioshock? I on je UT3 engin.

Bioshock radi skoro flawless. GeOW uglavnom. UT3 je jednom ucitao mapu i posle toga nikad vise. ME je bio rat, menjao drajvere, underclokovao fabricki OC grafulju, trista cuda i nista zabada na svaki minut.

Ma uzas gledam zvanicne FAQ za kresheve. Najnoviji drajveri za graf, plocu i zvuk. Mogu da pomognu a ne moraju. Kao i svaki UE3.0 osetljivo do bola na najmanje pregrevanje i OC. Preporuceno staviti desktop u 800x600 32b i sound acceleration na basic u DX, i u drajverima usporiti DVD uredjaj forsiranjem ne znam kog moda.

Naravno, problem skoro sigurno lezi negde u G80 karticama ali *** NVidia cuti po pitanju vec dve godine.

Igram je par dana i mnogo je zabavna! :smash::smash:
Samo klanje i to do jaja klanje!
Nema mnogo razmisljanja sem tuci i bacaj i nabadaj na kolac...
Kontrole su jednostavne tako da se brzo uhoda covek... Mnogo je dobra zabava! :D

Elem imam pitanje. U misiji gde se po snegu bezi jel neko nasao pecinu i ovaj mac?! Nista nisam mogao da uradim sa njim samo stoji tu...

cma.jpg

Poslednja izmena:
Po screenu, moracu da je probam. Jos veceras, ako mi se skine na sporom netu.

Ma igra je odlicna!Arkadno cepanje i klanje bez mozga! :)

A zamisli kako Wolverine bije :d :d

Hahahaha :d, ladno koji easter egg... mora da je zbog mrdzovanja Activision i Blizzarda.

Poslednja izmena:
Da ova igra kosristi UT3 engine, mada se ne primecuje. Igrica je do jaja ima i odlicnih poteza koji su odlicno animirani a tek filmovi hmmmm :)

Unreal Engine 3 "vrishti" iz svakog piksela shotova ove igre :p

Isto to sam hteo da pitam. Ne reinstalira mi se win experimenta radi. UT3 engine igre me bash bash ne vole. Jedino je GeOW radio kako tako stalno i stabilno mada je i on jednostavano ponekad odbijao da se pusti. Sam UT3, Mass Effect, mozda jos jedna dve, i sad evo ova... Uzas, ili odbijaju svaku saradnju ili su nestabilne kao... ne znam, nesto mnogo nestabilno.

Moze li mi neko reci, jel postoji neki folder negde gde UT3 engine snima podesavanja i temp fajlove za shadere i tako slicno? To jest, kako iscistiti sve tragove koji teoretski mogu da imaju veze sa UT3 engineom sa kompa?

Hehe, nisi jedini. Vec sam u nekoliko tema na nekoliko foruma postavio pitanje o ovom problemu. Meni Bioshock puca odmah na pocetku, The Last Remnant na svakih pet minuta, Mass Effect tu i tamo pa i josh neke koje ne koriste UE3 engine. Samo shto meni ne pucaju nego mi gase komp. 80% posto igra rade dobro bez ikakvih problema. Gomila igara sa UE3 enginom rade kako trba, odnosno bez ikakvih problema, Gow, MoHA,UT3,Wanted,Turok, itd.

Poslednja izmena:
Odlicna igra. Osim klanja ima i laganih povremenih mozgalica.
Sve na max. detaljima, nema stucanja.
Nije losa za lagano zagrevanje grafickog sistema.

pikam vec 3h,ne mogu da se odvojim od nje,kao sto je vec gore navedeno-igra je neverovatno brutalna i definitivno nije za decu.Mozda se nekima gadi takva brutalnost,ali meni npr nabija adrenalin,stvarno je brza i interesantna akcija.
Takodje,kamera me iznenadila,ocekivao sam neki fixirani supak kao u DM4 i slicnim igrama,medjutim ovde je totalno pokretna sto je fenomenalno i doprinosi dozivljaju.
Grafika jeste Unreal3 engine,ali ne bas najispoliranija verzija,a to se primeti ako npr poredimo Bioshock od pre 1god i Xmena-ovaj drugi kaska za prvim barem pola god.U nekim situacijama neke texture vriste za poligonima(npr deo kada bezi iz labaratorija kroz onaj tunel,ako se obrati paznja na texture betona,iako je zamraceno,ocajne su).
Sa druge strane,razvojni tim se potrudio da unese taj osecaj vodjenja Wolverina,njegove regeneracije,i samog njegovog izgleda kada ga napune olovom.
Ima gomila komboa,character se lvluje->dobijaju se poeni->trose se na nove skillove,sto doprinosi samom uzivljavanju u lika Logana
Btw,ko je gledao film,ova igra se malo ne podudara sa njime(valjda da ne bi otkrili bas sve kada se film bude gledao),dijalozi su isti/slicni kao u filmu,vecina glumaca iz filma je dalo face ovima iz igre(osim Strajkera,za sada...)
Sve preporuke od mene za ovu igru,i fanovi i oni koji to nisu uzivace u ovom naslovu

Poslednja izmena:
Da, gasenje modem audio devicea je omogucilo da startujem igru. Ali ipak ne mogu da je igram, krahira svakih 5 minuta. Imam najnovije drajvere za grafu...

Probao sam igru i svidja mi se, bas je za opustanje :D
Ima za moj ukus previse krvi ali to ne kvari utisak. Za sada jedina zamjerka je sto nema 1440x900 rezoluciju.

Na Visti X64 radi savršeno. Dosta me podseća na Hulka (koji sam igrao, kad ono beše...), non stop akcija, rage režim, nasilje..Apsolutna preporuka (jedino mi se ne sviđaju oni bosovi kao da im tu nije mesto ali je to subjektivno.)

Zavrsio sam igru posle skoro 30h. Ogromnih 5 chaptera.
Autosave-ovi su odradjeni bas kad treba, ucitavanje nivoa je relativno brzo. Nema nerviranja, samo lagano opustanje. Par puta sam se zamislio kako proci neke delove, dok se nisam setio teleporta.
Na kraju igre sam imao level 33 sa svim otkljucanim mogucnostima, jer sam bas istrazivao nivoe i nasao sve statue. Jedino , onaj mac u kamenu , nisam.

Vrh Dno