Šta je novo?

X-Men Origins - Wolverine

Igra izuva. Joj nisam igrao ništa ovako još od jedi acadmy-a. Samo tamo si mogao da korisiš i puce ali ovde sa ovakim mogućnostima si ušio i mastera jodu. :D

Stvarno je razbibriga ali sam kod leviatana malo posustao dok nisam uboo pravu taktiku.

Zapeo sam u prvom chapteru tamo gdje oslobodim one tri velike statue i okrenem onaj kotač da se prbliže i spuste one ploče na koje trebam skočiti.Skočim na prvu pa na drugu i sa te druge ne mogu nikako dohvatiiti jedan drveni most sa kojeg bi onda valjda skočio na treču.

evo,i ja je predjoh....nije bas 30h,ali mi je trebalo otprilike ~15h,lepo mi je legla igra...samo,kada se predje vise nema nicega vrednog da bi se nastavilo,one figurice sto su se sakupile i sl otkljucaju par glupih chalenga,nista specijalno.
I na tome se zavrsava.Krajnje dobra igra.Uninstall...

Gde se u opcijama podesava mouse sensitivity, ja nisam mogao nigde da nadjem.

Naleteo sam na onaj mach. U pitanju je WoW referenca kako kažu ovde.

Marac je napisao(la):
Zapeo sam u prvom chapteru tamo gdje oslobodim one tri velike statue i okrenem onaj kotač da se prbliže i spuste one ploče na koje trebam skočiti.Skočim na prvu pa na drugu i sa te druge ne mogu nikako dohvatiiti jedan drveni most sa kojeg bi onda valjda skočio na treču.

Probaj brzo space, space da stisneš i drži w. trebalo bi da se zakači ako ne preskoči skroz. Igra ima propusta i bugova. Skakanje je *******o malo. Barem je i meni bilo. Još kad se naleti na platformske delove gde ti je kamera sa strane ili iza leđa pa moraš u letu da promeniš komande kako se kamera pomera. Kao super marija da igraš. Samo igra ima dobre delove. Kako skidaš one heliše bruka, ode elisa. :D

Poslednja izmena:
Drustvo trebam pomoc. Zapeo sam u dijelu gdje treba da oslobodim onu djevojcicu. Problem je sto ne mogu nikako da dohvatim onog lika sto me gadja onim plamenim raketama. Ne mogu da se popnem na platformu na kojoj se on nalazi.

Trenutak pre nego što te pogodi granata pritisni dugme - taster za blok granata će se odbiti i pogodiće njega.

Momcovi, u posedu imam verziju od 2.83 GB sa instalerom na shpanskom(bar mislim da je shpanski poshto mogu da vidim samo kuke i kvake), i nikako da mi krene instalacija. Kao da mi na samom pocetku instalacije trazi prvi cd odnosno setup_1.bin koji u folderu odakle se pokrece instalacija ali kao da ga instaler ne vidi. Pomozite ako znate, a ako ne mozhe ovde u temi onda na PM.
HELP PLEASE!!!!

bas sam bio skeptican prema ovoj igri, koliko zbog raznih losih opisa toliko i zbog toga sto je radjena po filmu, a takve igre uglavnom zbrzaju pa ispadne ******. da nije ove teme ne bih je ni skinuo. svaka cast

pronadjen problem. Instaler je trazio setup-1 a ime fajla je bilo setup_1. Promenjeno kako treba i radi. Camaro se malo zjbo.

God of War za PC! Extra igra vredna igranja. Jako mi se dopao nacin levelovanja i ucenja novih poteza. Preporuka svima da je obavezno odigraju! :)

kul kul... samo... kakve ovo veze ima sa wolverine igrom?

pa staniete ljudi nisam jos skinuo igru pa me zanima? jel ima levela (za likove itd, skilova, poteza, neko je spomenuo i mac u kamenu i neke tajne za otkrivanje) u ovoj igri i jel lici na god of war? ako nema ni jednog ni drugog da je ne skidam

pa staniete ljudi nisam jos skinuo igru pa me zanima? jel ima levela (za likove itd, skilova, poteza, neko je spomenuo i mac u kamenu i neke tajne za otkrivanje) u ovoj igri i jel lici na god of war? ako nema ni jednog ni drugog da je ne skidam

Ima nadogradnje potezai postoji taj mach samo niko ne može da ga izvadi. Moguće je da on menja odeću ali nisam siguran kako. Ima i jedna torta i natpisi na zidovima surprise i to sam pronašao.

Poslednja izmena:
S obzirom da se ove godine slavi 50godina postojanja lika Wolverine i sto sada skoro svi Marvelovi stripovi imaju uradjene naslovne strane sa Wolverine motivima, stvarno je lepo sto su nas pocastili i ovom odlicnom razbibrigom.

Odlicna igrica, efekti su savrseni - zabava je zagarantovana!

Ljudi jel uspeo ko od vas namesti antialiasing? Da nema onog ""prelamanja ekrana". Ja sam nesto pokusavao u onom ini fajlu, al nije pomoglo.

Hm, prelamanje ekrana po horizontali se resava sa v-sync. Probaj u drajverima, ako nema u meniju igre.

Pa mislio sam i na vsync i na antialiasing posto to uvek ukljucujem u igrama. U ini fajlu stavio sam vsync=true, i u drajveri sam podesio i prelamanja jos uvek ima, mada sad nije toliko drasticno. Inace, igra je za sada bas zabavna.

Na nV bi trebalo da radi AA od serije drajvera 186.08 naovamo (procitah ovde ) , mada ne mogu da proverim ... s obzirom na uglavnom pozitivne komentare, a sad bas i nema sta da se igra, verovatno cu da probam :)

Poslednja izmena:
Probacu, pa javljam cim dodjem tjiku...Znam 100% da nije radilo, mada je to bilo kad je igra izasla, tako da nemam pojma ni koji drajvere sam koristio...To je uvek prvo sto probam - moj nhancer fetish, kad nema ingame opcije za aa (fuj):D

Uspeo sam namestiti bez prelamanja ekrana. Namesta se u ini fajlu, ali u onom koji se nalazi tamo gde su snimljene pozicije.
Users\...\Documents\Wolverine\WGame\Config

uci u fajl wEngine i staviti usevsync=true

Posle namestanja igrao sam nekih 10min i nije bilo prelamanja.

Probao sinoc ... auh ... nisam mogao izdrzati do kraja prvog nivoa ...

Afrika je izgleda postala neka cudna cik-cak zemlja od spicastih vrhova (sa nekim ruinama na njima) povezanih visecim mostovima:D Grafika - jednostavno, jos jedan biser iz UE3 restorana brze hrane. Gameplay, ono klasika, ali me nista ne tera dalje...valjda zbog price. Me no like it, i sad se cudim sto li sam i skidao, kanda sam ocekivao neku epopeju ili sta vec:p

Pa verovatno te je ponelo ovo silno odusevljavanje na forumu. Isto tako sto kazes zbog price i tih svih fora nisam mogao da svarim ni ovo ni Prototype. Jednostavno ne mogu da svarim taj "cool superhero guy vs. rest of the world" fazon.

Razmisljam se da ponovo odigram brutalnost ako podrzava Physics i ako joj on doprinosi malo ili vise . Dakle , jel im razlike Wolverine sa i bez nPhysics-a + dx10 ?

Igra ne podrzava nv physx (tj. nema GPU napredne fizike, samo ona najosnovnija), a nema ni DX10.

Ne možeš.
Za to imaš fore oko sat vremena, posle toga je post locked.

Poslednja izmena:
Vrh Dno