Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije
i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije
erm...mislis batman podseca na wolverina?
ja bih ti preporucio da prvo pogledas filmove i cisto se ubacis u pricu,nekako je pointless pikati neku igru na slepo ako ona iza sebe ima tonu pozadinske price xD