Šta je novo?

X-Men Origins - Wolverine

Sad sam poceo da je igram i mogu reci da je igra zabavna.Grafika je ok,gameplay odlican...Za sada mi se svidja i nemam razloga da je ne nastavim.

i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije :)

i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije :)

erm...mislis batman podseca na wolverina?
ja bih ti preporucio da prvo pogledas filmove i cisto se ubacis u pricu,nekako je pointless pikati neku igru na slepo ako ona iza sebe ima tonu pozadinske price xD

ne nego me ovo podseca na betmena jer sam njega prvog igrao i presao. i da, gledao sam film(ove).

Vrh Dno