Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije 🙂
i ja je poceh igrati u nedostatku boljeg.... presao batmana, presao risen i ovo doslo na red. nekako me podseca na betmena, naravno nije mi ni priblizno dobra kao betmen, ali ima slicnih fora, onaj detektivski pogled i tako to. sta znam, da je grafika malo bolja bilo bi mi zanimljivije da igram, al ajde, posluzice dok ne izadje nesto pametnije 🙂
erm...mislis batman podseca na wolverina?
ja bih ti preporucio da prvo pogledas filmove i cisto se ubacis u pricu,nekako je pointless pikati neku igru na slepo ako ona iza sebe ima tonu pozadinske price xD