Šta je novo?

www.hattrick.org

Pa HT je popularan jer je dovoljno 5 minuta nedeljno da mu posvetiš kada se jednom uhodaš :)

Sokker - tim koga seru ekstra talentovani juniori se razvija nenormalno brzo, za razliku od HTa u kojem isti takav seronja ne moze toliko brzo da se razvije.

Freekick - mnogo komplikovano

Hattrick - jednostavnost. Ljudi napustaju menadzere kada vide da moraju da pomuce glavu da bi razumeli kako se igra. Neki put su najgenijalnije stvari upravo genijalne po svojoj jednostavnosti. A hattrick je jedna takva genijalnost.

pmanager - wooooooooooooooooow, previse slozeno, cak je i einstein koji igra sve zive menadzere odustao

tacno brate zato sam ostao na HT i sokker-u

tacno brate zato sam ostao na HT i sokker-u

Mene su svojevremeno nagovarali da se registrujem na freekick, ali...i HT mi je previse (droga). :type:

Sto je najludje, ne skidam se sa istog. Dnevno sam bar dva sata, ako ne i jace online. Sto bi neki ljudi rekli "get a life" :d

Ima li Vas jos!? Broj korisnika konstantno raste, ali smo jos uvek miljama daleko od VII lige. Repke jos uvek nikako ne mogu do WC-a... :( Eh da nam je jedan Petko... :d

@ZeeGerman

Pa naravno da nas ima :)

Heh.. Evo da i ja izvadim jednom temu iz naftalina ;) Po meni je ovo naj online menadžerska simulacija, igram hattrick od 2005te godine i dalje ne prestaje da bude zanimljivo.. Kao što se pisalo na ovoj temi, i dalje se organizuju velika okupljanja na Adi jednom godišnje. Za ovu godinu je zakazano 30. maja, pa ko voli nek svrati.. Organizovan je roštilj i piće, turnir u fudbalu, dolazi 100-200 ljudi ne samo iz Srbije.
Moj klub: smezuljci

Evo i ja da se upišem ovde, igram tek sezonu i po, polako hvatam konce, zanimljivo je... možeš da igraš i 15min nedeljno, a možeš i 2h dnevno, kako god ti odgovara :)
Moj tim: Sirotanovici :D
Vidimo se na nekoj utakmici :)

Heh.. Evo da i ja izvadim jednom temu iz naftalina ;) Po meni je ovo naj online menadžerska simulacija, igram hattrick od 2005te godine i dalje ne prestaje da bude zanimljivo.. Kao što se pisalo na ovoj temi, i dalje se organizuju velika okupljanja na Adi jednom godišnje. Za ovu godinu je zakazano 30. maja, pa ko voli nek svrati.. Organizovan je roštilj i piće, turnir u fudbalu, dolazi 100-200 ljudi ne samo iz Srbije.
Moj klub: smezuljci

Jel КУРСК i КОНАН i dalje vaze kao glavni organizatori i pokretaci svega ovoga?
5 godina sam igrao ovo cudo, a onda su me banovali jer sam s*ao kako su izmene uvedene prosle godine sr*nje. Ugasili su mi klub, a nisam hteo da krecem ispocetka jer mi je igra postala mnogo bezvezna...previse su je izmenjali i zakomplikovali i jednostavno mi to vise nije bilo to.

Steta....

...mada, upoznao sam gomilu sjajnih ljudi ;)

Jel КУРСК i КОНАН i dalje vaze kao glavni organizatori i pokretaci svega ovoga?
5 godina sam igrao ovo cudo, a onda su me banovali jer sam s*ao kako su izmene uvedene prosle godine sr*nje. Ugasili su mi klub, a nisam hteo da krecem ispocetka jer mi je igra postala mnogo bezvezna...previse su je izmenjali i zakomplikovali i jednostavno mi to vise nije bilo to.

od kad se to uzima klub zbog pricanja na konfi? Klub se uzima ako si varao, a za ovo se banuje na odredjeni period. Jedino ako si bas bas preterao......
Inace igra nije previse izmenjana, slobodno navalite....

od kad se to uzima klub zbog pricanja na konfi? Klub se uzima ako si varao, a za ovo se banuje na odredjeni period. Jedino ako si bas bas preterao......
Inace igra nije previse izmenjana, slobodno navalite....

khm...imao sam bogat istorijat banova zbog svadjanja i psovanja na konferencijama :d
Kada sam, doslovno, rekao da su poslednje izmene tesko njesra, GM-Lero mi je samo poslao porukicu da je ovo "tesko njesra" samo kap koja je prelila casu i "puff" - nema vise kluba. Sva sreca pa sam stvarno mislio da je promena grafickog interfejsa tesko njesra i da me je igra stvarno smorila, inace bi letelo perje :smackbum:

Ej BRE, 5 godina!

Aaaa Leeeeeeroo, pa sto odma nisi rekao :)

i kod mene jos malo pa 5

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno