Sokker - tim koga seru ekstra talentovani juniori se razvija nenormalno brzo, za razliku od HTa u kojem isti takav seronja ne moze toliko brzo da se razvije.
Freekick - mnogo komplikovano
Hattrick - jednostavnost. Ljudi napustaju menadzere kada vide da moraju da pomuce glavu da bi razumeli kako se igra. Neki put su najgenijalnije stvari upravo genijalne po svojoj jednostavnosti. A hattrick je jedna takva genijalnost.
pmanager - wooooooooooooooooow, previse slozeno, cak je i einstein koji igra sve zive menadzere odustao
tacno brate zato sam ostao na HT i sokker-u
Heh.. Evo da i ja izvadim jednom temu iz naftalinaPo meni je ovo naj online menadžerska simulacija, igram hattrick od 2005te godine i dalje ne prestaje da bude zanimljivo.. Kao što se pisalo na ovoj temi, i dalje se organizuju velika okupljanja na Adi jednom godišnje. Za ovu godinu je zakazano 30. maja, pa ko voli nek svrati.. Organizovan je roštilj i piće, turnir u fudbalu, dolazi 100-200 ljudi ne samo iz Srbije.
Moj klub: smezuljci
Jel КУРСК i КОНАН i dalje vaze kao glavni organizatori i pokretaci svega ovoga?
5 godina sam igrao ovo cudo, a onda su me banovali jer sam s*ao kako su izmene uvedene prosle godine sr*nje. Ugasili su mi klub, a nisam hteo da krecem ispocetka jer mi je igra postala mnogo bezvezna...previse su je izmenjali i zakomplikovali i jednostavno mi to vise nije bilo to.
od kad se to uzima klub zbog pricanja na konfi? Klub se uzima ako si varao, a za ovo se banuje na odredjeni period. Jedino ako si bas bas preterao......
Inace igra nije previse izmenjana, slobodno navalite....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari