Šta je novo?

www.hattrick.org

maa.. nisam ja popizdeo što sam izgubio.. to sam očekivao... nego me je *****alo što nemam pare... imam 15000 mesta... a tek sam krenuo da igram.. pa sam malo prodavao igrače... sada kupujem... i tako.. družimo se...
a za taj fudbal sam baš zainteresovan jerbo ga dugo nisam igrao... a baš bi mi prijao...
poz

Che_Guevara je napisao(la):
@prokka: brate...pa ***** kup...to i nije bitno, evo cak je i prvoligas ispao u drugoj kolu pa nije popizdeo, jos je i cestitao protivniku (petoligasu) i rekao mu da je bolji tim bio(Znaci nije ni s*ao oko tzv. Sv. Randoma).
Sto se fuce tice, ekipe nikad nisu definisane, vec tamo kad dodjemo videmo koliko nas ima i one "jake" (od ranije) razdvojimo, i izjednacimo timove i cepamo.

@manchester:U kojoj si ligi? Nije bitno ako gubis, bitno je da uspostavis trening. Kupi passable/poor coach-a (trenera) i kupi 18-19 inadequate,passable igrace i cepaj. MOj predlog ti je da treniras golmane za pocetak. Znaci kupi dva inadequate ili passable golmana sa oko 18-19 godina i pocni da ih treniras. DO kraja sezone ce obojica biti solid, odnosno excellent, pa ako ti trebaju pare prodaj jednog, kupi passable-a, a od ostatka pojacaj tim. Pojacanja ne kupuj NIKAKO!!!! zasto? za sad ne znas koji igrac je dobar a koji nije, to ce nauciti tokom igre. Na kraju sezone se pojacavaj. pojacaj stadion na nekih 12500(62%terase,25%sedista,10%sa krovom,2.5% VIP mesta) i nista vise od toga. Imas tekstove o HTu na srpskom na [link=http://www.hattrick.co.yu] kao i [link=http://www.databased.at/hattrick/]. Imas i conferenciju na linku Conferences (drugi link iznad logout-a) i tu potrazi pomoc na HT srbija i crna gora konferenciji, a ako hoces nekog da smaras imas ulero-a koji se bavi edukacijom mladih :)

Gohane, to sam ja, VVVRRRRRR! ;)

poz'

eee, poz VVVRRRRRR, ne bi nikad provalio po trenutnom nicku da si to ti :)

@prokka: prati konfu, trebalo bi da pise tema HT okupljanje (tu se igra fudbal), ili HT Sansa #n gde ides da upoznas ljude (jer na fudbalu to nekako ne ide:) )

@manchester:U kojoj si ligi? Nije bitno ako gubis, bitno je da uspostavis trening. Kupi passable/poor coach-a (trenera) i kupi 18-19 inadequate,passable igrace i cepaj. MOj predlog ti je da treniras golmane za pocetak. Znaci kupi dva inadequate ili passable golmana sa oko 18-19 godina i pocni da ih treniras. DO kraja sezone ce obojica biti solid, odnosno excellent, pa ako ti trebaju pare prodaj jednog, kupi passable-a, a od ostatka pojacaj tim. Pojacanja ne kupuj NIKAKO!!!! zasto? za sad ne znas koji igrac je dobar a koji nije, to ce nauciti tokom igre. Na kraju sezone se pojacavaj. pojacaj stadion na nekih 12500(62%terase,25%sedista,10%sa krovom,2.5% VIP mesta) i nista vise od toga. Imas tekstove o HTu na srpskom na [link=http://www.hattrick.co.yu] kao i [link=http://www.databased.at/hattrick/]. Imas i conferenciju na linku Conferences (drugi link iznad logout-a) i tu potrazi pomoc na HT srbija i crna gora konferenciji, a ako hoces nekog da smaras imas ulero-a koji se bavi edukacijom mladih :)

liga V.42 i prezadnji sam, evo tek sam dobio prvu utakmicu... e a cuo sam da imaju i neki programi za pomoc, moze neshto o tome?

Postoji gomila programa za pomoc, kako besplatnih, tako i komercijalnih. Od besplatnih preporucujem HT Ratings Calculator i Hattrick Forever, od komercijalnih Hattrick Assistant Manager (koliko znam, jedini program koji ima opciju Scout za procenu igraca kojeg hoces da kupis).

Dusan K je napisao(la):
Postoji gomila programa za pomoc, kako besplatnih, tako i komercijalnih. Od besplatnih preporucujem HT Ratings Calculator i Hattrick Forever, od komercijalnih Hattrick Assistant Manager (koliko znam, jedini program koji ima opciju Scout za procenu igraca kojeg hoces da kupis).
ne spominjes medju tim komercijalnim i HT Buddyja, do juce najvise koriscenog programa (dok nisu uveli placanje)
Isot tako, MNOGO dobar je i Hattrick Organizer (besplatan je), koji sa svim svojim pluginovima ima SVE sto ti treba :)

Te programe nalazis na community->programs
link community je iznad logout

Samo sam naveo par programa koje licno koristim. Uzgred, hvala za info o Hattrick Organizeru. Izgleda odlicno.

Da, HAM je odličan, samo mene nervira što nije besplatan. Inače, početnici najviše vole/koriste Hattrick ratings calculator ( jesam li dobro napisao? ) .

Svi su dobri, mada vremenom se čovek navikne i može se i bez njih. Praktično, najveća primena im je oko praćenja treninga i napredovanja igrača, dok za sastavljanje tima se stekne neka rutina i programi posle nekog vremena nisu potrebni.

Opet izvlačim ovu temu iz naftalina, hehehe, valjda ema zamerke. E sad, ja znam da je na ovom forumu zabranjena svaka komercijalizacija, ali koliko mene mozak služi i koliko ja poznajem terminologiju, ovo što ću napisati nema veze sa time.

Dakle, da napomenem, naša liga je prešla 2000 korisnika što je fantastičan rast - prošle godine u ovo doba bilo je oko 500 korisnika. Dalje, izbačena je reklama u SK, kako bi se privuklo još ljudi - potrebna cifra za dobijanje VI lige je nešto preko 2700 korisnika (mrzi me da sad tražim tačan broj). Spremaju se novi tekstovi za SK i možda Blic (da, i meni ovo zvuči neverovatno - trebalo bi još samo u skandalu da se pojavimo), a čak smo uradili i majce sa logoom HT-a.

Možda i najvažnija vest je ta da je HT preveden na srpski, a da užitak bude još veći, oduševićete se kad budete videli da je pismo ĆIRILIČNO.

I za kraj da napomenem, subotom se okupljamo u jednom kafiću u Lominoj (neću da kažem koji, da ne ispada da reklamiram - za više informacija posetite nacionalnu konferenciju na HT-u) i na dva računara pratimo mečeve uživo, dok je nedeljom redovno okupljanje na adi, gde se igra fudbal. Ni jedne nedelje u prethodna dva meseca (preskočili smo samo Uskrs) se nije desilo da bude manje od 15 ljudi!!!

Da pohvalim skupljanje na adi kome sam prisustvovao jer je bilo zaista jako lepo igrati fudbal i slušati o hattricku.. i sve to u istom trenutku :)
igra je mnogo zarazna i to joj je jedina "mana"... igram još jednu igru na netu ali kada stignem kući zna se koja se igra prvo gleda.. da li je igrač otišao.. da li imam nove navijače.. ma mnogo dobra stvar :)

Prokka je napisao(la):
Da pohvalim skupljanje na adi kome sam prisustvovao jer je bilo zaista jako lepo igrati fudbal i slušati o hattricku.. i sve to u istom trenutku :)
igra je mnogo zarazna i to joj je jedina "mana"... igram još jednu igru na netu ali kada stignem kući zna se koja se igra prvo gleda.. da li je igrač otišao.. da li imam nove navijače.. ma mnogo dobra stvar :)

Igra je naj...nema sta

e ja najvise zbog toga prekinuh i nekako...ne znam kako ali smorila me igra. Znam da sam zaboravljao na trening i da postavljam taktiku a da nisam zaboravljao da proverim oko milijardu puta dnevno sta ima novo na konfi. Ako se sve svelo na konfu onda to vise nema nikakvu smisao. Tako da ono...

Jos dodatno sto sam morao da pazim da ne sjebem trening zbog onog reprezentativca, sto je dodatni teret.

e ja najvise zbog toga prekinuh i nekako...ne znam kako ali smorila me igra. Znam da sam zaboravljao na trening i da postavljam taktiku a da nisam zaboravljao da proverim oko milijardu puta dnevno sta ima novo na konfi. Ako se sve svelo na konfu onda to vise nema nikakvu smisao. Tako da ono...

Jos dodatno sto sam morao da pazim da ne sjebem trening zbog onog reprezentativca, sto je dodatni teret.

Gohane, smorio si me ko mač u kamenu što si odustao....novi momenti su....sad će VI liga...ja sam novi preCednik HT-SiCG :p :smoke: ....i tako...

vraaa....aaaa.....ti seeee.....

;) :)

Ja igram odnedavno i išlo mi je stvarno dobro, dok me neki iskusniji nisu slagali da je 3-5-2 formacija najbolja.

Iako mi je uigranost na njoj excellent, ostalo je katastrofa. Nekoliko vezanih poraza me je sklonilo sa vrha.

Vraćam se na 4-4-2.

iNCUBUs je napisao(la):
Ja igram odnedavno i išlo mi je stvarno dobro, dok me neki iskusniji nisu slagali da je 3-5-2 formacija najbolja.

Iako mi je uigranost na njoj excellent, ostalo je katastrofa. Nekoliko vezanih poraza me je sklonilo sa vrha.

Vraćam se na 4-4-2.
3-5-2 jeste najbolja, ako imas dobre igrace za srednji red

Znam, imam samo jednog pravog innera, a nemam para da kupim novog.

iNCUBUs je napisao(la):
Znam, imam samo jednog pravog innera, a nemam para da kupim novog.
Za innera uvek mora da bude para :D
Pretpostavljam da si u V ligi, a tu bi solid inner (uz excellent staminu) odradio posao, a moze da se nadje za 300 000
I da 3-5-2 je najbolja ako mozes da priustis sebi 3 innera, inace pravi taktiku po tome sta treniras

Pa bas i nije. 3-5-2 ti je najbolja ako nemas dobre innere jel mozes da nabudzis sredinu sa wtm. Sve ostale formacije su teze za nabijanje sredine tj trebaju ti jaci inneri. Evo ja treniram golmane(3-5-2) i hocu da predjem na napadace(3-4-3) i gledam kako da odrzim sredinu da me ne bi oduvali sledece sezone iz 3 lige (ako me ne oduvaju ove, mada se zasad dobro drzim drugi sam).

einstein je napisao(la):
Pa bas i nije. 3-5-2 ti je najbolja ako nemas dobre innere jel mozes da nabudzis sredinu sa wtm. Sve ostale formacije su teze za nabijanje sredine tj trebaju ti jaci inneri. Evo ja treniram golmane(3-5-2) i hocu da predjem na napadace(3-4-3) i gledam kako da odrzim sredinu da me ne bi oduvali sledece sezone iz 3 lige (ako me ne oduvaju ove, mada se zasad dobro drzim drugi sam).

...akoji si ti lik tamo? Mislim...kakav ti je nick? (ako nije tajna)

de si stajneru!!!

a puno ti ime ono bese...Amplitudska Modulacija sa 1 Bocnim Opsegom

kako to da nisi bio na vlsi-u sinoc? A kada treba da odemo na pivo u park onda si redovan student :) CCC

brate bolestan sam krljam vec nedelju dana kasljem samo cekam kada cu da umrem :)

ujeee...
jebaga...
propustio si samo predavanje ane&bojane cija pitanja ce biti na ispitu...

No, nije valjda da je zamrla tema?

Ajd da krenemo malo sa hattrickom:
Nisam mogao da shvatim pa pitam:
1. Cemu sluzi trener?
2. Kojim trenungom se trenira leadership?
3. Sta znaci kada zapalis igraca?
4. Jel postoji nacin da se izlogujem iz hattricka?
5. Sta je klovn?
6. Ko je utero?
7. Kako da vidim meceve?
8. Nestaju mi pare, m,islim da me neko potkrada! kako to da vidim?

ujeee...
jebaga...

1. Cemu sluzi trener?
2. Kojim trenungom se trenira leadership?
3. Sta znaci kada zapalis igraca?
4. Jel postoji nacin da se izlogujem iz hattricka?
5. Sta je klovn?
6. Ko je utero?
7. Kako da vidim meceve?
8. Nestaju mi pare, m,islim da me neko potkrada! kako to da vidim?

1. skil trenera odredjuje brzinu treniranja igracha koji odredjujes u sekciji training, a leadership oznachava brzinu padanja odnosno rasta team spirita nakon igranja PIC ili MOTS
2. Nijednim
3. prvi put cujem :)
5. Klovn ima istu ulogu kao lidership trenera samo u manjoj meri. Klovn je popular guy sa solid lidershipom
7. Matches
8. hehe

ujeee...
jebaga...

...
6. Ko je utero?
...

utero je jaka faca! Kada (ako) igrac uplati tzv. supporter, prvo sto treba da uradi je da supportuje utero-a i sve ima da bude kak' treba!!! :D

Evo da se javim i ja evo privodim kraju drugu sezonu na hattrick-u tim se zove grifon a liga V-183

I jedno pitanje koliko dugo posle PIC-ka trener sa lidership-om 3 moze da odrzi timski duh?
A da jel se jos uvek organizuju skupljanja za pracenje tekmi ?

Malo, do sledece subote cini mi se da pada na staro, ili ostaje mozda malo veci. On ti vise sluzi da dovede timski duh do normale kada ga ubijes nekim MOTS-om

iggi je napisao(la):
Evo da se javim i ja evo privodim kraju drugu sezonu na hattrick-u tim se zove grifon a liga V-183

I jedno pitanje koliko dugo posle PIC-ka trener sa lidership-om 3 moze da odrzi timski duh
Najduze do sledece utakmice, mada zavisi od visine TS-a (sto je visi to je veca sansa da opadne, nekad cak za dva nivoa)

Nazad
Vrh Dno