Šta je novo?

WRC 4

Znaci radi momo, imam i ja isti, na wrc-u 3 mi nije radio...

Koliko se okrecu volani? Zvanicno je 900 stepeni ali sam citao da ne radi svima mada je kao podrska za volane bolja nego do sada.

@ Rapture

Argentina/La Pampa, 4 kompletna restarta jer sam izletao i prevrtao se, posebno pocetak i prva polovina staze sa onim krivinama gde su stene, posle skoka kasno kocenje i ode sve u k :d
Malo sam spustio auto i skratio prenos. Moze ovo sigurno 5 sekundi brze.

Inace mislim da je ai bio brzi u trojci.. tek sam poceo da vozim a ovoliko sam brzi na 8/10 tezini mada ne svuda ali zato kad dodje onaj physics mod i 5/10 ima da bude pretesko jer je voznja mnogo realisticnija a ai ostaje brz kao i pre, tako je bar bilo u trojci.

Evo i SveCka/Rammen iz par pokusaja, lose, 2 crvena i 3 zelena sektora

Prilozi

• WRC4 2013-10-30 11-04-38-94.jpg
    WRC4 2013-10-30 11-04-38-94.jpg
    237.2 KB · Pregleda: 59
  • WRC4 2013-10-30 11-27-18-50.jpg
    WRC4 2013-10-30 11-27-18-50.jpg
    243.1 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Ja mislim da Momo nema 900 stepeni vec manje i da mu je to jedina mana u odnosu na GT i G seriju logitechovih volana.
Sa ovim niskobudzetnim logitech volanom s kojim se ja bakcem (240 stepeni) moze fino da se voza WRC 3, ali ja i dalje preferiram tast. Probao sam WRC 4 na Dualshocku 3 i Ramblepadu 2 i mogu reci da se fino voza i sa njima.

sada sma probao i Spaniju i presao sam Colldejou za 4:20. bolja je fizika na asfantu nego po makadamu definitivno. moze da se vozi igra, samo da nadjem vremena da se malo naviknem.

Momo mislim da je 270 stepeni.

IMG_1397.JPG

Colldeju 4.09, a La Pampa 3.43. Obje uz par gresaka i par vracanja.

ne bi bilo loše da uz rezultate napišete sa čim vozite....

EDIT: nisam se precizno izrazio...mislio sam tastatura, volan, gamepad....

Poslednja izmena:
Na ss se sve vidi.

Aj neku drugu Rapture, mrzi me da te jurim u La Pampi :p Ima jos duzih i tezih staza u Argentini, mogli smo i Grcku malo..

Onda leti zamnom :d Agua de Oro:D

IMG_1398.JPG

Ajd daj nesto iz grcke...

Po meni se polo najlakse vozi, al bolja vremena pravim sa citroenom.
Jel voza neko Italiju, zabolese me ruke od jedne koju sam probao. Nemacka je sad zanimljivija, malo je izazovnije voziti je. Nije samo pun gas 99% staze.

@ Rapture

Izvoli :p (4 kompletna restarta zbog prevrtanja)

Aj sad cu da skoknem do Grcke :)

@ subaru

Nije losa italija ali samo 2-3 staze su dovoljno duge, u wrc 2 je Italija bila odlicna, sve preko 4,5km, ovde su bas skratili i ''usporili''. Postavio sam pre par strana vreme iz one najdzuze staze al probacu opet.

Agua de
eagle_icon.jpg

:d

Evo i Grcle/Kefalari odlicna staza

I jos Italija/Monte Olia, bas sam se namucio i gresio, ovo je najbolje vreme posle nekoliko restarta

Prilozi

• WRC4 2013-10-31 14-43-12-69.jpg
    WRC4 2013-10-31 14-43-12-69.jpg
    209.1 KB · Pregleda: 79
  • WRC4 2013-10-31 15-09-37-58.jpg
    WRC4 2013-10-31 15-09-37-58.jpg
    251.4 KB · Pregleda: 74
  • WRC4 2013-10-31 15-25-22-68.jpg
    WRC4 2013-10-31 15-25-22-68.jpg
    339.5 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Uf ova Kefalari luda staza, taman pomislim to je to sad sam starno pretera izlecem u sigurnu pogibiju, opletem pun gas, po principu sta bude bice i auto izvuce iz nemoguce pozicije. 3:34:xx mi vreme, okaci cu sliku kad sednem za komp. Ne mogu da se usemim sa zadnjim delom staze sem zadnje 3-4 krivine ostalo nekako presporo vozim, izgleda da mi neleze one krivine pod 90 stepeni. :D

Probaj ovu (Ziria), meni je bolja od Kefalari, oko 5km downhill/uphill. Moze brze, gresio sam dosta i pored 3 restarta ali zato mi i jeste zanimljivo, nema sanse da odvozam sve bez greske. Namestio sam dusk, nije lose osvetljenje, desava se da i sunce malo otezava ''posao''.

Evo i Loutraki (Ziria u ''kontra'' smeru)

Prilozi

• WRC4 2013-11-01 18-26-53-10.jpg
    WRC4 2013-11-01 18-26-53-10.jpg
    201.7 KB · Pregleda: 69
  • WRC4 2013-11-01 18-39-37-38.jpg
    WRC4 2013-11-01 18-39-37-38.jpg
    181 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Kefalari - 3:36..

'bem mu misa, deluje zanimljivo ovako sa volanom i 3 monitora :D

Procitao sam sinoc da uskoro stize EC Sim HW physics mod za wrc 4, mislim da pise i na njihovom fb, definitivno cekam taj mod da bih igrao sampionat sa najjace dve klase a tek onda ce biti zanimljivo juriti se sa vremenima, zbog realnije fizike.

ma mora volan da se kupi, ne moze na dzojstiku i tastaturi :)

Ovako sa volanom i sa tri monitora, imam osjecaj da kad bi izgubio kontrolu i krenuo izletati sa puta, da bih se preznojio. Tako realno izgleda haha :D

i dalje nema leka za zakucavanje kada se odvoza trka?

i dalje nema leka za zakucavanje kada se odvoza trka?

Meni se desavalo da zvuk nekad zabode po zavrsetku trke, ali retko bas. Verovatno ima veze sa tim sto ti puca igra. Posto ima ljudi po netu kojima posle svake trke zabode zvuk i skoro svi koriste neintegrisane zvucne kartice, a vidim i ti. Probaj da disejblujes sve audio device ili da za difolt stavis hdmi cak i ako ga ne koristis. Odvozaj jednu trku i ako ne blokira bar ces znati za pocetak do cega je. Nekima pomaze i ako promene na stereo zvuk sa saraunda.

Desava se da ''zakuca'' ucitavanje, obicno posle odvozane staze. Mislim da nema leka u vidu nekog patch-a ali moguce da bi druga instalacija resila problem..

Ja odavno ne igram, cekam onaj EC Sim HW mod koji su najavili.. ali prodje evo mesec dana i nista.

@ subaru
Koristim xonar karticu a ne integru i nisam imao problem sa zvukom.. mislim da to moze da se resi u onom pocetnom prozoru gde su podesavanja igre ili u audio podesavanjima programa za zvucnu.

Poslednja izmena:
@hsv.stoned

Pravo da ti kazem meni se desilo 4-5 puta do sad i to samo kad sam vozao kompletan reli pa se nisam toliko bakcao sa tim, a i ja ko i ti nevozam trenutno. Probacu sve jedno. Kontam da je problem u sound podesavanjima igre, pogotovo sto je meni namesteno sound output na headphones, posto mi tako daje najcistiji zvuk.
Takodje sam primetio kad mi se to desavalo da mi fps obori na 1 na par sekundi i onda se igra povrati, ali zvuk ne. Nek prvo isproba sa podesavanjima zvuka, nista ga nekosta, da neskida neku drugu verziju igre za dz, ako mu to pravi problem.

hvala na predogu, probacu da brljam po audio podesavanjima. fora je sto se ne manifestuje stalno pa...

Finally the EC Sim Hardware - ADVANCED Physics Engine for the WRC 4 (PC) title was released! More information and download link is already available. Enjoy your stages!

http://ecsimhardware.com/?page_id=2843

Ne znam da li cu imati vremena danas da probam.. ako neko bude instalirao ovo neka napise utiske.

Danas bez moda...
WRC4_2013_11_28_19_36_06_953.jpg

... sad cu da probam mod.

Kola lete ko sanke :d...

Danas bez moda...
Pogledajte prilog 129316

... sad cu da probam mod.
ja iz par pokusaja pravim 15 sekundi losije vreme, necu bre da si igram sa vama :d
3:51:67 iz cetvrtog puta. koliko je tebi trebalo da napravis to vreme na Zirii?

inace, prebacio sam zvuk u xonar control panelu na 5.1 i opet zakucava ucitavanje. prebacio na headphones i prvi put nije smrzlo. testiracu jos.

edit: pronasao sam gde se podesava auto pa sam Ziriu odvozao na keca 3:48 i pobedio u Grckom reliju na tezini 8. sada je ipak lakse voziti brze.
a igra nije jos zakucala posle trke.

Poslednja izmena:
Vrh Dno