Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Ma naravno, RBR trazi volan a i jeste preteran malo :D

Da, da.. respawn bag.. koliko li sam samo online trka izgubio ili pao i za 10 mesta zbog tog baga :d

E da, pitaj ih da li ce ispraviti i kontra bagove, kada mozes da preseces stazu, Argentina npr a i Australija, bukvalno 5 sekundi prednosti dobijes koriscenjem tih bagova..

Za RBR ti mogu reći - zato što je procenat igrača koji žele toliki realizam bukvalno u rangu statističke greške. 95% igrača nema ni volan, ne isplati se ulagati uopšte toliko novca i vremena u fiziku.

Koliko je ovo netacno :) Simulacije voznje i volan su nesto najbolje/najisplativije sto sam iskusio za sve godine 'igranja'.. ili si mislio da se developerima ne isplati?

Poslednja izmena:
:d toliko lose voze da ne mogu da procenim da li su uopste odmakli od wrc 2 fizickog modela..

[YOUTUBE]Rk8shC907k4[/YOUTUBE]

Fizika je malo poboljsana, zvuk takodje ali je i dalje bezveze a grafika je primetno bolja ali to je poslednje sto su trebali da unaprede.. nema veze, mp ce biti dz pa u nedostatku bolje i prave rally igre ima i ovo da se vozi :) Stejdzevi ce izgleda opet biti vrhunski.

[YOUTUBE]kzZMOdKsoww[/YOUTUBE]

Al' mi nije jasno zasto za promo materijal ne izaberu nekoga ko zna da vozi :d Ovako ne mogu da procenim sta je sa fizikom..

Poslednja izmena:
Kako mislis u nedostatku bolje, RBR ti pred nosom.. tesko da ce iko sesti opet i toliko se iscimati oko rally igre.

Nisam jos probao ovaj modovan rbr ali mi se mnogo vise svidjaju stejdzevi u wrc :) Ima i losijih ali u globalu mislim da su bolji od rbr + RBR nesto i nemam nameru da vozim opet preko tastature, da vracam izgubljene skillove..
A cmr serijal mi se malo i smucio, tolike godine igranja + je grafika pocela da mi smeta..

Ima li ovde bajatih vozila i bajatih rally-a ili su samo novi plastikaneri ?

Pa kacio sam link o tome.. evo opet:
http://www.wrcthegame.com/wrc.html

A ovo su vozila iz WRC2, u 3 ce biti par dopuna ali meni je i ovo iz dvojke odlicno :) Safari i Group B su posebno interesantni :)

http://www.youtube.com/watch?v=5vX28_7Erj8

bajatih rally-a

Zao mi je sto sam obrisao sve one moje rekorde i epske stejdzeve (planirao upload na YT), trebalo mi mesta na C a fraps je to snimao u desetinama GB bukvalno.. veruj mi da su srejdzevi u wrc 1 i 2 za 9/10 :) Finska je uzas recimo i nadam se da ce promeniti to, ostali su odlicni sa uskim delovima i tehnicki zahtevni, igrao sam skoro sve rally igre i nigde nisam video bolje stejdzeve od ovih :)

Evo da vidis kako izgleda Argentina u dvojci.. znam ovog Mareka iz onlajn okrsaja :) Tu smo negde, znam da se sa njim koljem stalno, bolji je na asfaltu ali sam ja tata na ostalim podlogama :D

[YOUTUBE]c0hm4rEjPQ4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ufff odlicno :) Ima RS1600 :D
Zadnje "rally" igre sam igrao zakljucno sa dirt2-kom (koja je onako meh) tako da nisam pratio sta sve izlazi :)
Upravo skidam WRC 2 :)

^pogledaj malo klipove na YT..

Aj bas da vozimo, konacno neko iz Srbije :) Sve spanci, 'talijani, portugalci, cesi, poljaci i rusi igraju :D

Nemoj odmah da se razocaras fizikom tj upravljanjem jer sve moze da se poboljsa set upom koji ti odgovara.. karijera je ok i zanimljiva ali pocetak smara jer vozis neka uzasna vozila sa vise nego cudnom fizikom.. znam da je to 2wd ali brate kao da su ih ubacili na kraju, nedovrseno totalno a i nema ih u mp.

Nisam jos probao ovaj modovan rbr ali mi se mnogo vise svidjaju stejdzevi u wrc :) Ima i losijih ali u globalu mislim da su bolji od rbr + RBR nesto i nemam nameru da vozim opet preko tastature, da vracam izgubljene skillove..
A cmr serijal mi se malo i smucio, tolike godine igranja + je grafika pocela da mi smeta..

Uzmi volan bre, nisi ti igrao RBR kako treba :)

Brate nema krstenog volana za pc rally ispod 100e a sta mi je sve neophodnije.. ne smem ni da nabrajam :)

Da se pojavi neki novi RBR u Dirt3 endzinu mozda bih i uzeo neki volan na cekove, ovako da vozim opet cmr i rbr i samo zbog toga puknem toliki kes.. nema sanse :)

Kako nema... a Formula Force EX? Bukvalno je godinama best buy opcija.

Samo ne znam koliko ga je teško naći ovih dana.

Nikako ffex, djubre, ovaj moj minimum, ja ga uzeo za 7000 pre 2god mozda.

Drzacu se ja tastature :d

Ako je FFEX đubre, onda sam ja svemirac... a nisam. :)

Svakako je lošiji od tvog navedenog, ali u tom cenovnom rangu nisi imao godinama bolji volan (izrada, sistem kačenja, ff za male pare...). Sad ne verujem ni da se više proizvodi, pa jedino da se naleti na neki lager do 5k dinara.

Poslednja izmena:
Koliko je ovo netacno :) Simulacije voznje i volan su nesto najbolje/najisplativije sto sam iskusio za sve godine 'igranja'.. ili si mislio da se developerima ne isplati?

Da, mislim da se developerima ne isplati :) Malo ljudi ima volan, još manje ima kvalitetan volan a najmanje je onih koji imaju vrhunski volan i zahtevaju vrhunski realizam. Baš sam im postavio pitanje na tu temu, da li misle da igra treba da teži potpunom realizmu ili samo do određene granice.

Fizika je malo poboljsana, zvuk takodje ali je i dalje bezveze a grafika je primetno bolja ali to je poslednje sto su trebali da unaprede.. nema veze, mp ce biti dz pa u nedostatku bolje i prave rally igre ima i ovo da se vozi :) Stejdzevi ce izgleda opet biti vrhunski.

[YOUTUBE]kzZMOdKsoww[/YOUTUBE]

Al' mi nije jasno zasto za promo materijal ne izaberu nekoga ko zna da vozi :d Ovako ne mogu da procenim sta je sa fizikom..
Tragedija. Izgleda identicno kao WRC2 stim sto ima neki stuttering pa cak i losiju fiziku WTF??

Videh i ja malopre ovo, ovaj lepo nahvali igru :d mada se secam ovog lika, nije bas verodostojan :d
Vidi se da je ovo beta, i sam kaze da ima mnogo toga nedovrsenog a i neki stejdzevi deluju prekratko u odnosu na WRC 2.. u svakom slucaju deluje za nijansu bolje od prethodna 2 dela.. sto se tice fizike i upravljanja. Rekao bih da su automobili malo tezi a i lik hvali osecaj promene podloge sto je bilo solidno i u dvojci.. videcemo jos, za sada u mom slucaju ima prelaznu ocenu jer nista bolje odavno ne postoji.

samo izgleda bolje ali dirt kao arkada mi deluje kvalitetnije od ove simulacije :D

Igra izgleda ocaj. Fizika katastrofa.

Slucajno nasao malopre ovaj klip, lik ima g25i verujte mi da ovo izgleda mnogo bolje nego kada se igra preko tastature.. lik je smanjio steering deadzone i jos malo podesio kako mu odgovara i meni ovo deluje prihvatljivo, wrc2 je u pitanju. Upravljanje je ono sto ubija nas koji vozimo preko tastature..

[YOUTUBE]rxy-PoGB7Ms&list[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]pKsJApI7x9k&list[/YOUTUBE]

kada pogledate njegova 2 klipa, po stejdz u wrc2 i dirt3 (ima ih krs na kanalu).. meni sve mnogo zanimljivije deluje u wrc.

Ja reko nesto konkretno.. opet o grafici i efektima, endzinu..

[YOUTUBE]qXw-ZJ2ZUHw[/YOUTUBE]

Daren i Son fino pohvalise rani build igre, cak je i stavise u almost hardcore sim kategoriju. Izgleda da se ipak Milestone popravio i napravio "zanimljivu" igru.

Ovo je u svakom slucaju veliki napredak, nadam se da ce i dalje biti dz online igranja :D

Ishvalise ovi lepo ali.. kada kazu da je ovo mnogo ozbiljnija rally igra, simulacija u odnosu na dirt3 sa 10x tezim stejdzevima- verujem im, cak je i wrc2 mnogo bolji od prljavstine3. Jednostavno u dirt3 sam imao osecaj da lebdim iznad zemlje ili da vozim zardjalu krsinu od 100kg a ne rally automobil.

Ako jos malo srede upravljanje, fiziku i zvuk bice ovo sasvim ok igra. Grafiku ce takodje da zbudze na to neka poslednje misle (naravno ovo ce im biti prioritet :d) ali bi stvarno bilo lepo da zvucna podloga bar bude najrealnija moguca.

U svakom slucaju jedva cekam da izadje, ako bude bas veliki korak mozda razmislim i o kupovini volana.

Da li me oci varaju ili je ovo mnogo bolja fizika nego na svim dosadasnjim klipovima? :) Samo 7 dana posle onog Portugal stejdza gde je sve bilo prakticno isto kao u WRC2?

Izgleda da se moje hejtovanje i prozivanje na YT isplatilo :d

Sad mozda vi necete nista primetiti ali ja wrc2 igram svaki dan, pregledao sam sav wrc3 promo do sada vise puta i tacno mogu da vidim razliku. Znaci i fizika i upravljanje mi deluju bas bolje, sad treba sve to osetiti ''u rukama'' .. :)

Odlicno deluje ova Argentina :) (ali ako ne promene jbne stejdzeve iz Finske treba ih zapaliti, veze nemaju sa realnim stanjem, presiroki su i uzasno dosadni i ruzno odradjeni)

Koga ne mrzi neka pogleda i uporedi sa bilo kojim wrc 2 ili portugal wrc 3 klipom. Jos samo zvuk da srede..

[YOUTUBE]8yIJZ8lqB5g[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kao da nema suspenzije, sve nekako kruto.. Kao ono na Eurosportu kad prikazu graficki prikaz koliko je neko bio brzi na stejdzu :)

Pa da, ne mozes da procenis kontakt sa podlogom a i tockovi se retardirano ''ponasaju'' ali sam sada definitivno ubedjen da nesto ozbiljno rade na ovom reliju :) Sve do ovog videa je bilo na nivou wrc 2 a ovo vraca nadu. Videcemo.. jos malo :)

Vrh Dno