Šta je novo?

Wrath of the Lich king WoW expanzija najavljena

Adanos

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2006
Poena
345
Sa izuzetnim nestrpljenjem ocekujem ovu expanziju i nadam se da ce biti bar upola dobra kao The burning Crusade.
Nova klasa - nigh lvl Death kninght koji se otkljucava pobedom nad Lich kingom, nova profesija, novi itemi, look modifications, graficka poboljsanja i naravno 70-80lvl advance :D

http://www.wow-europe.com/wrath/

Blah,kako ti ne dosadi...:S:

Ma ocigledno ljudima u Blizzardu nikad dosta para - izdaju novu ekspanziju za jednu od vecih gluposti na ovom svetu...

Poslednja izmena:
Jok ce da sede i da se gade para.

Poslednja izmena:
Ma smorili su vise... Ja WoW igram neke 2 godine i to veci deo dosta aktivno tj raidovi do smrti :D (uglavnom pre TBC-a) ali ovo je bas pocelo da smara...Taman izlevelujes likove i solidno ih opremis a onda aj` jovo nanovo - sve epice pobacas u smece posto ce na 71 lvlu blue itemi verovatno da budu bolji od sadasnjih lvl70 epica...A onda ce verovatno da ubace i nove epic mountove tipa epic Jeti :D ili neka sl glupost koja naravno zahteva mega-hyper raiding skill :D i kosta tipa 20k golda pa onda ajmo opet farming do smrti i tako... Ovo ce pretpostavljam biti zanimljivo onima koji tek ulaze u WoW svet, dok se vecina WoW veterana odavno smorila...

Ceka se Tabula Rasa :eyebrows:, ovo vise nema smisla...

Poslednja izmena:
Ma smorili su vise... Ja WoW igram neke 2 godine i to veci deo dosta aktivno tj raidovi do smrti :D (uglavnom pre TBC-a) ali ovo je bas pocelo da smara...Taman izlevelujes likove i solidno ih opremis a onda aj` jovo nanovo - sve epice pobacas u smece posto ce na 71 lvlu blue itemi verovatno da budu bolji od sadasnjih lvl70 epica...A onda ce verovatno da ubace i nove epic mountove tipa epic Jeti :D ili neka sl glupost koja naravno zahteva mega-hyper raiding skill :D i kosta tipa 20k golda pa onda ajmo opet farming do smrti i tako... Ovo ce pretpostavljam biti zanimljivo onima koji tek ulaze u WoW svet, dok se vecina WoW veterana odavno smorila...

Bas tako, onaj ko igra od pocetka ako se nije smorio do TBC-a taj nek' se ozbiljno zapita.
Za one koji misle "blizzardu nilkad dosta para" tek cete imati prilike to da pricate :D Ja prognoziram jedno 8 expanzija dok se ljudi konacno ne smore. A to je nazalost tuzno jer ce se sve vrteti na istu foru grind grind i grind jer oni nista radikalno novo ne mogu da ubace u igru ovog koncepta.

Ja sam zavrsio sa WOW-om 2-3 meseca pre izlaska TBC-a. Nema to vise onu draz, kao kada se ulazilo prvi put u Strat, MC, BWL, AQ.

Ja prognoziram jedno 8 expanzija dok se ljudi konacno ne smore

Mislim da ne mogu vise expanzija da izbace, jer jedino je Northrend ostao neistrazena teritorija do sad, a sa novom exp ce i to biti pokriveno. Osim ako u medjuvremenu ne izmisle neku novu cisto da bi zgrnuli "malo" kesha :D

Da ne otvaram novu temu... Imam pitanje oko one pre paid kartice, kad se ubaci kod sa nje (ili kako vec...) vreme igranja se produzava za 60 dana, da li se tih 60 dana dodaje na vec postojecih dan dva (ili kolko vec ostane na accountu) i da li se ti dani normalno odbrojavaju (znaci nisam igrao 7 dana ali opet tih 7 dana je oduzeto sa accounta)?

Da ne otvaram novu temu... Imam pitanje oko one pre paid kartice, kad se ubaci kod sa nje (ili kako vec...) vreme igranja se produzava za 60 dana, da li se tih 60 dana dodaje na vec postojecih dan dva (ili kolko vec ostane na accountu) i da li se ti dani normalno odbrojavaju (znaci nisam igrao 7 dana ali opet tih 7 dana je oduzeto sa accounta)?

Dani se normalno odbrojavaju dal ti igrao ili neigrao nema nikakve veze, 60 dana se dodaje na vec postojecih dan dva.

Upravo kao sto Undenis rece. Bilo bi dobro da moze onako kako je rekao mLaki :eyebrows:, ali onda ne bi bilo para za Blizzard :D

Poslednja izmena:
Neka vala sto se tice para Blizzard ih i debelo zasluzuje do sada nijednom nisu podbacili...^^

Sa izuzetnim nestrpljenjem ocekujem ovu expanziju i nadam se da ce biti bar upola dobra kao The burning Crusade.
Nova klasa - nigh lvl Death kninght koji se otkljucava pobedom nad Lich kingom, nova profesija, novi itemi, look modifications, graficka poboljsanja i naravno 70-80lvl advance :D

http://www.wow-europe.com/wrath/

Dk se otkljucava kroz tonu solo/epic/non raid questova nemas nikakve veze sa Lich Kingom, lepo su rekli ovi iz Blizza da ces morati samo questove da radis da bi dobio DK u char screenu na 70-om lvlu kome ce pocetna lokacija biti Northrend.

Ma udavili su ga komplet, nista novo nisu izmislili od MC na ovamo.

Das nekom klincu neku sitnu kintu da ti grinduje lovu 2645623 sati dnevno i da ide u raidove umesto tebe a ti se ulogujes da se kurc*is kako imas mega uber giga opremu i to je bukvalno to. :d:d:d

Igra je totalni smor postala jos daleko pre TBC a sa TBC su je dotepali na mrtvo.

Eto cisto da ne ispadne da sudim o necemu sto nisam ni probao... probao sam WoW 10 Day Trial. Igrao sam dobrih 5-6h i batalio igru. nisam nasao ni trunku onoga sto svi govore da je zarazno, bas suprotno svaki aspekt igre me odbija - ukratko receno cisto smece. Zalim sto sam svlacio 3+ GB installera i patcheva sa blizzardovim torrentom.

Stvarno ne razumem ljude koji na ovo trose vreme.

Poslednja izmena:
Kolicina vremena koju si ulozio u igru nije ni priblizno dovoljna da upoznas sve njene aspekte

Eto cisto da ne ispadne da sudim o necemu sto nisam ni probao... probao sam WoW 10 Day Trial. Igrao sam dobrih 5-6h i batalio igru. nisam nasao ni trunku onoga sto svi govore da je zarazno, bas suprotno svaki aspekt igre me odbija - ukratko receno cisto smece. Zalim sto sam svlacio 3+ GB installera i patcheva sa blizzardovim torrentom.

I ja sam se ovako osecao nakon par sati provednih u igri ali posto sam kupio original naterao sam se da igram jos malo i zalepio se. Sada uglavnom idem u bg jer mi se extremno svidja pvp, jedino da dodjem do 70.og lvl-a pa da idem u 25 man raid instance. PvP FTW!
PvP=player vs player
bg= battlegrounds

Inace igrao sam DOSTA dugo Lineage 2 (c3 i c4) koji mi nije nikako bolji od WoW-a, a inace je odlican mmorpg. Iza svih sarenisa u igri se krije kompleksan i odlicno osmisljen svet. BTW u trial mod-u cak ne mozes da pristupis Auction house-u.

Poslednja izmena:

Znas kako, to sto si ti igrao 5-6 sati je bukvalno nista i za to vreme nisi mogao ama bas nista ni da vidis ni da osetis od onog sto WoW nudi... Prvo, moras ipak dosta duze da igras da bi usao u fazon WoW-a i skapirao kako sve funkcionise i sl a drugo, prava zabava je po meni tek kada se izlevelujes do kraja - nekad to bese 60lvl a sad je 70lvl, pa onda nadjes neki solidan guild i pikas raidove, instance/heroic instance ili ako vise preferiras PVP... Kad se samo setim kako je to izlgedalo kad smo pre TBC-a poceli MC pa onda posle BWL i tako .... 40 ljudi odjednom ide u raid, borimo se da srokamo bossa po bossa i ocistimo ceo instance, ekran "seva" :D od silnih efekata i spelova a na teamspeaku/ventrilu opsta ludnica :) Pa kad prvi put posle dosta truda i wipe-ovanja padne neki boss sreci nikad kraja... i onda zeljno iscekivanje epic itema koji ce da dropuju od bossa koji je upravo roknut :D ... Priceless :)
Pa onda naravno imas da razvijas razne profesije, Auction House da trgujes i sl. Ja dosta dugo igram pa me sad malo smorilo (samo moj main lik sa kojim sam i najvise igrao/raidovao ima oko 100dana played (tj "tricavih" 2400h :D ) dok ovi ludaci iz guild-a u kome sam poslednjem bio imaju i po 150 i vise :zgran::D
A onda malo citas forume pa se uputis i upoznas klasu koju si izabrao, pa vidis koji je najbolji talent build koji odgovara tvom nacinu igre, pa vidis koje addonove da koristis da ti igranje bude lakse i udobnije...

Poslednja izmena:
Ovo je malo offtopic al' ajde...
Da li se neko susreo sa greskom... logujem se, izaberem karaktera sa liste i pritisnem enter world, igra se ucita, prodje 1min i paf! Popijem Disconnected from Server. U medju vremenu za tih 1 min ne mogu da imam nikakvu interakciju, kako sa igracima tako i sa shop keeprima i prodavcim, jedostavno kliknem desnim tasterom misa na coveka i nista se ne desi, nema dialog menija. I ono sto je najgore, na listi imam jos jedan karakter (mage) sa kojim mogu da igram bez problema, no cim uzmem paladina i udjem u svet, posle 1 min izbaci me server sa onom porukom. Do cega ovo moze biti?

Poslednja izmena:
Hmm, ocigledno Blizzard ne gotivi paladine ;) A sto se problema tice, moze da bude do toga da je server prepun pa te automatski dc dok se malo ne "rascisti", ali sumnjam da je do toga problem pogotovo sto ti se sa drugim likom to ne desava. Da li su ti oba lika na istoj lokaciji kada se logujes ili je paladin recimo usred Ironforgea (gde po pravilu ima dosta ljudi - doduse mnogo je bolje sad nego pre Burning Crusade-a :D tada je bio totalni haos i hyper guzva u "spicu" :D ) a mag na nekoj manje zakrcenoj lokaciji?

Hmm, ocigledno Blizzard ne gotivi paladine ;) A sto se problema tice, moze da bude do toga da je server prepun pa te automatski dc dok se malo ne "rascisti", ali sumnjam da je do toga problem pogotovo sto ti se sa drugim likom to ne desava. Da li su ti oba lika na istoj lokaciji kada se logujes ili je paladin recimo usred Ironforgea (gde po pravilu ima dosta ljudi - doduse mnogo je bolje sad nego pre Burning Crusade-a :D tada je bio totalni haos i hyper guzva u "spicu" :D ) a mag na nekoj manje zakrcenoj lokaciji?

Oba lika su u istom realmu, Lightbringer, stim sto mi je mag u nekom manastiru (ono lepo mestasce gde tek odpoceli igraci tamane mlade vukove kobold stetocine) dok mi je paladin u sred grada Stormwinda (gde bogami ima dosta likova). No probacu sad da odpesacim do Stormwinda sa Mageom i da se odlogujem i logujem, pa cu videti sta ce biti.

EDIT1: Evo sad sam dosao sa drugim likom na istu lokaciju (Trade District Stromwinda) i popio disconnect bez odlogovanja i ponovnog logovanja, takodje nisam mogao da imam interakcija kako sa NPCovima tako sa obicnim igracima.

EDIT2: Uspeo sam da pobegnem sa oba lika iz Stormwinda i sve se vratilo u normalu, nema disconnecta, mogu da pricam sa likovima. Takodje dok sam u Stormwindu ping mi je katastrofa, ide cak do 8k ms.

Poslednja izmena:
Hmm ja sam na wirelessu imao probleme iste prirode. ADSL je najbolji za igranje online igara. Takodje sam cuo da su ljudi imali problem sa kablovskim netom.
Kod sestre na racunaru imam samo 512 ram-a (tu igram preko leta) pa izbegavam Stormwind, uglavnomm idem u Ironforge. Mada i meni se desi da me disconectuju.
Taj 1 minut je vreme koje blizz proverava tvoju konekciju pa ako se u tom periodu konekcija normalizuje sve se vraca u normalu. Ako ne onda se disconectuje.
Meni je trenutno ovde ping 70-180ms na adsl 256. Nekada skoci i do 700 ali retko.

Kod mene od 50 do 250ms na ADSL 512/128 vezi. Stvarno ne mogu da verujem, cim udjem u Stormwind posle 1 min popijem diskonekt. Koja internet veza treba da bi mogao da se setam po Stormwindu, 10MB opticka veza?

Dok nisam promenio lokaciju i providera, sve je radilo odlicno, nijedan disconnect nisam popio, paket 256/256

Kod mene od 50 do 250ms na ADSL 512/128 vezi. Stvarno ne mogu da verujem, cim udjem u Stormwind posle 1 min popijem diskonekt. Koja internet veza treba da bi mogao da se setam po Stormwindu, 10MB opticka veza?

Ja od kada igram koristim ADSL flat kod Beotela 256/64 i zaista takve probleme kakve ti imas nikada nisam imao. Bilo je svojevremeno problem da su prezakrceni neki serveri pa se cekao red (queueing) da te uopste i konektuje na server i to uglavnom u "spic" terminima i vikendom... Ja sam sa ovom svojom konekcijom bez problema pikao velike raidove i uz to u isto vreme naravno koristio teamspeak/ventrilo za voice komunikaciju i to je sljakalo ok (skype na ovoj mojoj konekciji u isto vreme i ne moze bas posto onda WoW laguje). Tvoja konekcija je duplo brza i ne bi trebalo da imas tih problema. A mozda je i do servera problem? Mozda nesto prckaju posto ce valjda uskoro novi patch... Da probas cisto testa radi da napravis lika na nekom drugom serveru pa samo otrci brzom brzinom do SW-a da vidis oce li da "padne" DC ili ne :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno