Šta je novo?

Wrath of the Lich king WoW expanzija najavljena

Ako se drugi server odnosi na drugi realm... Kreirao sam lika u drugom realmu, otrcao sam do SW-a i pao je DC uz prethodnu nemogucnost interakcije sa likovima :mad:.

Da, na to sam mislio tj na drugi realm... Pi majku mu..... Stvarno ne znam sta bi moglo da bude... Da nemas mozda instaliran neki firewall pa on nesto zeza? Ako imas kojim slucajem,probaj da ga iskljucis i onda pokrenes igru...

Ma sredio sam stvar, izgleda da je bio problem do mene, podesio sam nV mreznu kartu (prema uputstvu koje je bilo duboko zakopano na WoW forumu) i sad Stormwind radi kako valja, cak mi je i ping u globalu nesto nizi.

Gde su svi wowovci?

Nemoguce da niko nista nije rekao za 2 i po godine :S

Imam ja jedno pitanje
imate li kakav realm gdje ima nasih igraca ne original vec ovako ovaj za free :D
da je dobra organizacija i tako
Hvala

^ Par mojih drugara igra ovde: http://wow.rtkgaming.com/ i relativno su zadovoljni. Levelovanje i profesije su 3X, sve ostalo je Blizz like. Sudeci po onom sto su mi ortaci rekli, questovi, BG-ovi i instance uglavom rade, a organizacija i ponasanje su, kao i u svim free serverima, ocajni... Za potpun dozivljaj i kvalitetno igranje, neophodni su oficijalni serveri i 14 evra mesecno, ***... :)

Iako dugo niko nije pisao, ova ekspanzija je i dalje aktuelna, a od Blizzarda je stigla i vest pre 3 dana, mnoge ce verovatno obradovati a mnoge vratiti igri.

Radi se o sedmodnevnom besplatnom igranju.

187234.jpg

Uskoro nam dolazi Cataclysm. Quitovali ste igru davno ili nedavno pred izlazak svih novih stvari i eventova? Blizzard vam nudi 7 dana da se reaktivirate i vidite kako se svet menja polako kako dolazi kataklizma!

Sve sto treba da uradite jeste da posetite sledeci link, naravno samo ukoliko vam je status naloga: expired.

https://www.wow-europe.com/account/claim-promotion.html?promoId=SEVEN_DAYS_PROMOTION

Dobra navlakusa od strane Blizzarda, ali s obzirom da 3. ekspanzija izlazi pola meseca, strpecu se jos toliko.

Nazad
Vrh Dno