Šta je novo?

WP - description meta tagovi

• Začetnik teme Začetnik teme Dekstr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekstr

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2006
Poena
309
Ovako interesuje me , kako treba da izgleda ovaj tag , gde tacno on treba da se ubaci i da li je to tag od kog zavisi ono sto se izbacuje u Googlu pored linka sajta ?
Pre svega pitam , jer , kada mi google izbaci u pretrazi moj sajt pise smao www.sajt.com . pored toga nista ne pise , tj ne pise nikakav description sajta . Ispod toga pise prvi post koji se nalazi na homepage-u ! da li to zavisi od tih meta tagova ili od nekih drugih stvari !
Samo da napomenem ako ima znacaja , da u poljima u general setting Site Title and Site Description nije nista upisano , vec je sve odradjeno sa pluginom All In One SEO Pack !

Hvala unapred na odg !

Trebao bi da imas tagove description i keyword. Evo ti primer za ovu stranicu na forumu:

<meta name="keywords" content=" WP - description meta tagovi, computer hardware racunari informatika kompjuteri maticne ploce graficke karte diskovi monitori testovi overkloking overclocking modding modovanje" />
<meta name="description" content=" WP - description meta tagovi Razvoj web aplikacija" />

Duzina description meta taga ne bi trebalo da prelazi 150-160 karaktera i opis treba da bude sastavljen od reci koje se koriste na samoj stranici. Keywords nije toliko bitan jer ga veci pretrazivaci ni ne koriste.

Nazad
Vrh Dno