Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

--expiry 1 probaj sa ovim dodatkom
kad izadje po menjacnicama pocinje veliki dump i najbolje je da se rasproda sve

ma ja da nakopam 1000kom. da se ima za nedaj boze ako nekad vredi 1USD.....:D

Sinoc sam imao 147kh/s a sad 99. Da li je i vama pao rate?

@shoma
restartuj racunar oce da se zaglupi da tako kazem

malopre otvorio zgodan blok:
stars2.jpg

2 shera i 3.5 WDC-a ... molim lepo :smoke:

Ok. Probacu kad dodjem kuci.
Meni je sa mojom 5770 trebalo skoro 4 sata za 2 WDC. Ali to je bilo u pocetku kad je skoro svaki drugi share bio rejected.

1h.jpg
vidis ide dobro, manje je snage pa blokovi traju malo duze te imas vremena da bacis koji share dok na prvom poolu krece blokove od 400 ja sa 3-3.3Mh ne vatam uopste...

Poslednja izmena:
Evo i ja sam pola rudnika prebacio.

Jeste ako imas nekih 50 mh/s i vise.

Ni sada a ni u pocetku nije bio isplativiji. Na pocetku su se ljudi zalili na ogromnu kolicinu orphan blokova, a sada da bi kopao solo treba ti barem 6-7 Mh/s, i onda je pitanje koliko je isplativije. Poolovi rade stabilno i isplata se vrsi dobro tako da ni ne razmisljam o solo mining-u.

Jel vi WDC menjate mimo menjacnica ili cekate da ih neka menjacnica uvrsti?

Ja pola cuvam pola menjam na crno... Pa sta bude...

^ po kom kursu trenutno

Pa moze se izvuce 2.3, ali ja sam zamenio za 2ltc/100

Ja ih samo stekam.

Koliko vidim, sada je kurs oko 2,5 do 3LTC/100WDC. To je odnos priblizan ~ 0.0008 BTC/WDC. Ja ga cekam na berzi i trebao bi biti minimum 0.003.

Sto se kaze iz tvojih usta u bozje usi :D

ja sam zastekao 1100... da si imam :d

radim ja jos uvek ali samo nocu kad je hladnije inace preko dana hardware tesko podnosi vrucinu i Litecoin ....:S:

Ja sam kupio na poznatom aukcijskom sajtu one mini usb ventilatore plus izgradio zid 90ica i 12ica spojenih zicom i dovoljno ohlade vecinu karti. A one bas koje se ne daju, referentne sam underclockovao i undervoltovao pa kolko god da daju dobro je..

Ode diff na 3.72:mad: Izgleda da su ljudi poludeli za ovim coinom...

Poslednja izmena:
Malo pocetnicko pitanje ali gde to prodajete na crno sto ste rekli?

Izasao WDC na mcxnow cena 0.002btc
Prodavaaaaj :)

Sad bas hteo da javim ovde.

U startu je cena bila 0.008 ali ovi padobranci ih spustise. Ja sam 2,5 soma litecoina razmisljao da prodam, sad bih imao 20 BTC-a u kesu, tj 2 soma eura ali ***. Cekam da dodje na bter ili btc-e, nadam se vecoj ceni, tj odnosu.

Videcemo u toku dana kako se krece cena... Jel ti jos uvek rudaris njih ili?

Nazad
Vrh Dno