Šta je novo?

World of Warcraft

mitrowsky

Čuven
Učlanjen(a)
19.05.2004
Poena
619
Има ли негде у граду да се купи легалан World of Warcraft? У Compland-у нема, на платоу нема ( логично ), а Amazon не шаље у "rogue-states" као што смо ми! Није ми проблем да наручим преко нет-а, али бих желео неки поуздан сајт.
Има ли неко идеју?

Bice u ComputerLand's-u krajem jula/pocetkom avgusta. Ostavi rezervaciju u maloprodaji.

try "Konelek"
2613865 u Zemunu
oni su distributeri Vivendija od pre CLanda

Pyramid je napisao(la):
Bice u ComputerLand's-u krajem jula/pocetkom avgusta. Ostavi rezervaciju u maloprodaji.
Pa to je tek za dve nedelje! Kako je moguce da 6 meseci nakon objavljivanja igrice ona ne moze da se nadje? Kakva neozbiljnost uvoznika!

3990 din u pomenutom CompLand-u. Ja tamo cekam duze od mesec dana. I dodje mi da nadjem negde, ko zna gde. Mislim to je stvarno neozbiljno. Ako nesto prodaju onda nek to imaju stalno na lageru, a ne ovako da *****avaju ljude.

_/Neo\_ je napisao(la):
3990 din u pomenutom CompLand-u. Ja tamo cekam duze od mesec dana. I dodje mi da nadjem negde, ko zna gde. Mislim to je stvarno neozbiljno. Ako nesto prodaju onda nek to imaju stalno na lageru, a ne ovako da *****avaju ljude.
I ja bih kupio na bilo kom pouzdanom mestu, ali toga izgleda nema! Ako neko smisli nacin neka postuje!

Do petka ih je bilo u CompLand-u u Novom Sadu...ko je bio vredan, ugrabio je primerak za sebe.

E pa mogao bi da vidim sa nekim da pogleda po NS-u dali ima negde.

011/306-70-51
021/451-822

Za koliko para moze da se najde HL2 kod nas ?
Gledao sam u compland-u ali ga trenutno nemaju a nigde ne stoji cena...

Invader je napisao(la):
Imaš ga u CL u Novom Sadu, cena je 4565,00 din. Dobiješ i HL2 majicu :D

Invader je napisao(la):

Sta ce ti sada HL2 org. kada si ga do sada presao barem 2x? Jedino ako zelis iz principa da imas org.

POZ :wave:

@vectorman
Hvala na informaciji, skupe igre ovih dana :)
@Gidra85
Pa hocu da igram CS:S i HL2 Deathmatch preko steam-a, i da bi mogao da igram expansion za HL2 ka izadje...

Mislim da je ova drzava na poslednjem mestu u Evropi po prioritetu za isporuku legalnih igrica tako da se verovatno ceka da se podmire svi ostali.

Pa ne treba ni ocekivati previse, sa toliko razvijenom piraterijom cudi me sto uopste ima original igrica, da nije wowa, countera i jos par drugih on-line igara ne bi se niko ni trudio da prodaje originale...

Znaci nista od WoW-a u skorije vreme. :''(

Каква је ситуација у Угарској? Можда да се скокне до Будимпеште или Темишвара? Да ли неко има контакте преко? Хрватска?

Ljudi cuo sam da ima u NS-u, u nekom Dragon-u. Koliko mi je objasnjeno nalazi se levo od gradske kuce, pa onda drugi ili treci ulaz, pise "Dragon". Tu je neki lik od stana napravio prodavnicu.

P.S. Nadam se da ovo smem da kazem, ako nesmem, onda nek moderatori brisu.

Imas li malo vise informacija, neki telefon, mail, sajt...
Btw ima li tamo HL2 ?

Ja sam samo toliko saznao od lika kog sam sreo na Shadow Moonu pre neko vece. On mi kaze da je tamo kupio pre par dana.

Сутра, тј. данас ћу вероватно наручити из иностранства ( и при томе гарант максимално исцимати човека ). Али вероватно ћу наручити два примерка, тако да... пратите форум...

Poslednja izmena:
Taj "Dragon" ...

www.dragon.co.yu

Organizacija Dragon osnovana 1995. godine u Novom Sadu, pored knjižare, koja je dugo poslovala na Novom Naselju, a zatim smo spakovali iskustvo i volju i preselili je u Apolo centar (Trg Slobode 3), raspolaže i klubom Dragon smeštenim u najužem centru Novog Sada, u ulici Kralja Aleksandra 4.

021/451-613 (od utorka do nedelje, 16h do 23h)
063/624-038
[email protected]
www.dragon.co.yu

Znam za njih. Znam čime se bave. Ili sam bar mislio da znam. Nisam znao da prodaju 'pjuterski software (igre).

Pozdrav

Ja samo prenosim sta mi je receno.

Eto sad kad se rasporoda o5 ga nece biti jedno duze vreme. Mislim kakvi su im to fazoni da covek nemoze da odluci danas da hoce da ode da kupi wow, nego mora da ceka mesec i po dana (kao ja).

Vrh Dno