Šta je novo?

World of Warcraft

Zar amazon.co.uk ne šalje kod nas? Znam ljude koji su naručivali odatle i stizalo im je...

Не, не шаљу игре у СЦГ:
Software, PC & Video Games, Toys & Games and Gift items
Amazon.co.uk and Marketplace: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Iceland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Republic of Ireland, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales).

Uvek sam pricao da covek ovde ne moze nista posteno da zavrsi. :wall:

rece mi danas covek, od ponedeljka kod nas :)
kupujte kod njega jer mi je duzan pare :)

WoW stigao i u ComputerLand u Novom Sadu.

uzeo u platou , kao i pre paid karticu za svaki slucaj ... ne ceka mi se mesec dana kad mi istekne pretplata :))))

Auu, batice, pa sto uze i tu pre paid karticu. Ona bese 3300din za meseca. Pa mogao si naci nekog sa VISA karticom i da ti on uplacuje svakih mesec dana, jeftinije izadje (12e=1000din, znaci dao si 3300din za 2 meseca a ovako bi dobio 3)

Kartica je 2999,00 koliko ja znam :trust:

Hm onda sam se ja malo presao, ali dobro opet je to skoro 3 meseca. :D

Ima li neko ko zeli da menja EU verziju za US? :trust: Imam US verziju, samo sam napravio account, nisam ni lika jos napravio. Treba mi EU verzija da mogu da igram sa ortacima (kojih je bas dosta).

POZ :wave:

_/Neo\_ je napisao(la):
Pa mogao si naci nekog sa VISA karticom i da ti on uplacuje svakih mesec dana, jeftinije izadje (12e=1000din, znaci dao si 3300din za 2 meseca a ovako bi dobio 3)

Ajde molim te objasni malo postupak,ja hocu sinu da uplacujem.Da li da otvaram devizni racun ili treba da dam svoj broj Visa kartice.Pozdrav.

Pa pazi, ja jos nisam ni jednom produzio, posto igram nepunih mesec dana, ali ce mi drug uplatiti, tj njemu sam ostavio sve oko toga. Posto mi je on dao 10 dana free, pa je sve napravio na sebe, tako da ja oko toga nisam upucen. Probaj nekog drugog da pitas.

Pa prilikom pravljenja account-a moras da ukucas broj kreditne kartice, i na kraju svakog meseca ce ti automatski skidati valjda 13 evra.

POZ :wave:

_/Neo\_ je napisao(la):
Pa pazi, ja jos nisam ni jednom produzio, posto igram nepunih mesec dana, ali ce mi drug uplatiti, tj njemu sam ostavio sve oko toga. Posto mi je on dao 10 dana free, pa je sve napravio na sebe, tako da ja oko toga nisam upucen. Probaj nekog drugog da pitas.

Posto koristim wireles internet, kazi mi molim te koliko skida MB za sat vremena igranja preko neta.

E ovako, pošto imam pristup statistici wireless-a, tj vidim koliko svi vuku, skontao sam da dok igram WoW moj protok ne prelazi 15kbps što mu dodje malo manje od 2KB/s, ali recimo da mu treba 3KB. što je nemoguće ali nema veze. 3KB/s mu dodji 180KB/m, a to je malo vise od 10MB/h, ali moje mišljenje je da ne prelazi preko 5MB/h. Što se ostalih igara tiče to neznam tj nisam gledao, mada sad neigram ništa drugo, tako da ti nemogu puno pomoći. Ako se dobro sećam CS vuče oko 32kbps, znači 4KB/s, dok za Warcraft3 mislim da ti treba oko 5KB/s. Pa ti računaj.

P.S. nije valjda pa net plaćaš po količini MB koje skineš? (ako je tako onda je to, barem po mom mišljenju, žalosno)

Za WC3 treba nesto jako mizerno, tipa 2,5MB/h, imam du metar sa preciznom statistikom i grafikonima i racunao sam. Ako je i za WOW tako malo kao sto kazes, onda super, jer ja imam paket gde se placa 1GB prenetih = soma dinara, ali brzina 1mbit i mali ping.

Nazad
Vrh Dno