Šta je novo?

World of Warcraft thread

stigli smo do spine-a noćas :), al nismo to prešli već je kasno bilo ...

Pozdrav,

Imam jedno vrlo pocetnicko pitanje. Moja devojka igra WoW: Cataclysm i pokusava da napravi novi Macro - da dobije dugme koje ce izvrsiti vise radnji odjednom.

Napravili smo dugme, ubacili u onaj text-box komande (koje smo nasli na internetu), ali nikako ne uspevamo da izvrsimo vise komandi (da bacimo magiju, obnovimo health...).

Cak ni ti primeri sa weba ne rade :( Pokusali smo da stavimo ; posle svake komande - ali nista.

Mozda neko zna gde gresimo?

Tnx

ne pada mi nista na pamet sem da ste jednom stisnuli makro?
kod makroa je fora sto moras da ga drukas, a nije fazon stisnes jendom i on odradi set komandi, nego eto da ne bi morao da stiskas 15 tastera ti stiskas jedan...
lako mozete da provalite gde gresite, ako targetujete nesto i onda krenete sa makroom i citate koju poruku ce da vam char izbaci... obicno kaze ili da nema nekog resursa (mane, rejdza, runi, fokusa...) ako je to problem, ili sta vec... probajte tako pa javi sta se dogadja

jel ima neko pouzdanu kombinaciju za blizzstore mountove za gold??? ako ima nek mi javi plz :) hvala unapred ;)

Scroll of resurrection je dostupan. Ko hoce nek mi se javi da ga resujem :D Dobije instant lvl80 i jos neke povoljnosti, upgrejdovan acc na cataclysm i sve to za 13e :) Tako da ako neko hoce nek se javi ;)

naravno da ne... uplacujes na svoj account, ja nemam nista sa tim, samo cinim nekom uslugu obzirom da taj kome posaljem dobije instant 80lvl, upgrejdovan acc na catu i jos tona nekih gluposti.. ja ovde dobijam samo mounta ;)

Kada ti dobijes prepusti sledeceg meni :D

Ja bih da mi neko rezuje 2 akaunta ako moze. Sta da vam posaljem i gde?

Reci samo kako se zovu likovi i na kojim serverima su :)
Naravno prvi posalji orckisteg-u jer se prvi javio :) Fair play :D
Oh i mozes da stavis mail preko koga se logujes na bnet jer se tako mogu dodati real id friends

Poslednja izmena:
ne mora meni slati, ja imam neki problem, ne mogu da posaljem skrol :S na tiket iz suporta kazu da je nedostupno u nasoj zemlji, a znam dosta ljudi ciju su accovi regovani na RS.... nista ne kontam, moda ne moze direktno sa sajta i guess

Bas sam hteo da pitam, al` reko - mozda se promenilo pravilo. Znam da pre nije moglo iz nase zemlje da se upotrebi Scroll :/

Edit: totalno nebitno ali sad sam video svoj stari acc, skoro godinu dana od kako ne igram :(

TBC FTW <3

uspeo sam da posaljem ingame, sa bnet acca nisam... osoba jos nije dobila nikakvo obavestenje pa cemo videti da li je uspesno proslo ili je fail. uglavnom samo ja imam ovaj problem, ostali ovo rade bez problema iako im je acc na RS -.-

Pozdrav, i ja imam problem sa ovim scrollom.
Decko moje sestre ima ACC registrovan na UK, dok je moj na Srbiju i on mi je poslao scroll juce popodne ali meni i dalje nista nije stiglo. Da li se desila neka greska i ako da kako mogu proveriti. Mogu li se obratiti Blizzardu za pomoc?
Inace on ima Full Cata nalog i igra endgame dok ja imam Wotlk endgame nalog bez dodate Cate, ali sa aktiviranim 10 dana besplatno za igranje cate kada je prvi put izasla.

Sto se problema sa srbijom tice odete lepo u account settings i promenite adresu na italiju ili nesto slicno i sve ce da radi.

suta napisem kako se zovu likovi (ili jedan samo lik??) nisam igrao godinu dana pa sam zaboravio i bnet account i pass (mora da sutra zovem podrsku).

Znaci treba ime lika a ne account name??

Poslednja izmena:
Sto se problema sa srbijom tice odete lepo u account settings i promenite adresu na italiju ili nesto slicno i sve ce da radi.

suta napisem kako se zovu likovi (ili jedan samo lik??) nisam igrao godinu dana pa sam zaboravio i bnet account i pass (mora da sutra zovem podrsku).

Znaci treba ime lika a ne account name??

:D pametnjakovic a? :p
nisi u toku, ali trenutno ne mozes da promenis zemlju bez nekog licnog dokumenta (dokaza) o promeni mesta stanovanja ;)

kad ti neko shalje skrol mora da salje ne na lika nego na account, a posle ti sam odaberes u listi kog hoces chara da bustujes na lvl80.

Meni je ovaj moj poslao na account, ali nisam dobio nikakvo obavestenje.

:D pametnjakovic a? :p
nisi u toku, ali trenutno ne mozes da promenis zemlju bez nekog licnog dokumenta (dokaza) o promeni mesta stanovanja ;)

kad ti neko shalje skrol mora da salje ne na lika nego na account, a posle ti sam odaberes u listi kog hoces chara da bustujes na lvl80.

****ga sine, ako pogledas napisao sam da nisam igrao vise od gocinu dana i da sam zaboravio i acc name i pass. Ja kad sam to igrao menjala se adresa kako god hoces, imali smo svi one rakete dvosede.

ako nekome jos treba Scroll of resurrection neka pusti pm...

Ajd' malo da apdejtujemo tred. :) Gde ste, sta radite, kako napredujete? Linkujte charactere da vidimo koje klase igrate i gde ste locirani. :p :) Sad je DS po 50.000 put nerfovan, tako da bi trebalo da svi imaju lep progres. :)

Evo mog huntarda:

http://eu.battle.net/wow/en/character/darkspear/Filipovic/simple

BTW, ja sam, inace, obecao da se vise nikada necu vratiti na ovo gov*o i cak uspeo da izdrzim dobrih 9 meseci, no droga je cudo - jednom kada se navuces, nema skidanja... :( Sva sreca, pa sam posle 2 meseca aktivnog igranja opet zesce smoren i jedva cekam famoznog spasioca - GW2. :p

edit: Takodje se nudim za scroll of ressurrection, ukoliko je ostao ko da je zainteresovan. :d

Igra se na kazzaku(ima li jos koga tamo? Horda). 8/8 HC pre nerf.
Sad se udje u igru jednom sedmicno da se ocisti DS, nista drugo nema pametno da se radi ingame:).

Sreca pa se moja stara guilda raspala jos pre nesto vremena, inace ne bih mogao odoleti ponovnom igranju :)

Prva ljubav zaborava nema <3

Pozdrav, probah sa nekoliko godina zakasnjenja WoW i htetoh da vas priupitam, vredi li to igrati sada, i koji bi PVP server preporucili?

Nisam igrao WoW preko 2god. Imam Huntera 80 i crko sam od muke, secam se da tamujem onog spirit tigra Loquenahak-a i papagaja Aotonu u Sholazar basin. Zanima me, cuo sam, da sada ako napravim jos jednog huntera, on ce imati pristup i tim extra rare petovima... Da li je to tacno?

Nisam igrao WoW preko 2god. Imam Huntera 80 i crko sam od muke, secam se da tamujem onog spirit tigra Loquenahak-a i papagaja Aotonu u Sholazar basin. Zanima me, cuo sam, da sada ako napravim jos jednog huntera, on ce imati pristup i tim extra rare petovima... Da li je to tacno?

Nije. Hunter's pets nisu account wide. Companioni jesu. (edit: nisam se ulogovao godinu dana, ali sam 99% siguran da je i dalje tako).

Igra li neko od vas na feenixu TBC priv server blizzlike?

Nazad
Vrh Dno