Sa druge strane, kvestovi u revidiranom Azerotu su nikad bolji. Zanimljivi, duhoviti i daleko prijemčiviji od starih. Npr naleteo sam danas na
ovo i nije mi bilo dobro

(gledati u 720p)
Ko traži neobavezni hek & sleš za soliranje i polagano igranje, eto sjajne prilike. Neko će reći možda da poenta MMORPG-a nije soliranje nego čišćenje instanci u grupama, ali može biti jako zanimljivo i ako se posmatra kao hek & sleš (naročito što je WoW i čisto tako gledano daleko bolji od svih ostalih h&s igara izašlih u poslednjih nekoliko godina).
Pre neki dan sam krenuo Undeada ispočetka, oduševljen sam prerađenim oblastima i povezanošću kvestova, a sve to mi oduzima jako malo vremena. Tako da ko nije igrao, eto odlične prilike da se natenane prođe kroz taj odlični svet, a da se ne bude pod pritiskom jurnjave za gearom i non stop rejdovanjem jer gilda tako traži.
edit:
Samo da se ogradim, ne kažem da treba da batali život i da se zarobi u kući sledeće dve godine

Ali leto je, eto odlične prilike, pa nek igra dva meseca - dva meseca, ako ga smori proda nalog i ćao

A to da je WoW u "najgoroj fazi do sada", to je možda iz perspektive nekog ko je godinama čistio endgame sadržaj i sve živo ga je smorilo u igri. Nekom ko tek počinje sve to može biti super zanimljivo (naročito nakon redizajna Azerota). A i greota zvati se PC igračem a ne probati WoW nikad za sve ove godine...