Šta je novo?

World of Tanks

Generalno je dobra ponuda. 7200 golda za bilo koji od ovih 5 tenkova.

Ali, il sam ku**e srece ili WG voli da nam ga uvali, ja dobih kopiju jedinog tenka, od ovih 5, koji imam u garazi. Miel. Odlican mi je Bourrasque, ali samo Miela nisam prizeljkivao i bas mi on pade.
ja sam dobio Šoteka 😒. ŠPTK(koji je odličan) već imam. Stone Sentinel sam hteo(Bozonte) ne što ga volim-nego jedini nemam.

Idem sutra loto da uplatim 😀
Screenshot 2026-02-03 000836.jpg

Sto se tice ovog novog aresa u pocetku mi je bio jako iritantan, pricam u vezi sa igranjem, ginuo sam ko bot al kad se skonta malo mehanika jako interesantan.

sta furate od opreme na ARES-ima ?

Ja konkretno bond hardening, experimental accuracy i exp mobility. Mislio sam da nece biti precizan ali nije tako, a svaki visak hp-a znaci.

au braco pa sta je ovo, kakva je ovo zverina od tenka - bas uzivanje igrati, mislim da neko vreme necu ni jedan drugi tenk paliti 🙂

Zašto ne podnosim Aresa? Zato što može da isturi samo vrh iza nekog brdašca i da mu ne mogu ništa a on gde god da me pogodi oklop, više me probije nego što moj tenk odbije njegove granate.

Treba da mu smanje punjenje, 7 granata max i onda punjenje 16-18 sekundi što je jednako za dve granate koje opali na primer object 430u.

Ako oba tenka budu precizna onda je slični dmg za toliko sekunde i to bi bilo fer.

Ovako koji god tenk da opali granatu, Ares samo dodje do njega i ide rafal.

Pa Bačer i drugi imaju po 4-5 granata pa pune preko 30 sekunde i da, još više su bušni od Aresa.

ali taj tenk nema reload

ali onda to nije ta mehanika

Ovo je realan scenarion kao i za sve nove grane koje je WG ubacivao. Foch 155, pa WT e100... Ubace te malo OP tenkove da privuku populaciju igraca i onda ih kroz 2-3 patcha nerfuju. Ovekivano ce biti da ce smanjiti period za overheat u narednim patchevima. Ja nemam problem sa njima ali jedini izazov koji imam je u fizici sto su ubili side scrape sa tom mehanikom. Meni je nerealan scenario bio gde sam sa heavy tenkom radio side scrape i on me probija bez problema. Ne znam da li je bug ili ne, ali ARES "granate" ne funkcionisu kao regularne.

@pagany
Sa ares desetkom nosim 50 HE granata, juce tashenrate-u koji je bio iskosen skinuh 900dmg. Jadan covek igra superheavy i mali pacov mu skine trecinu hp-a 🤣
Klasican bully tenk.

Ares iako mu stoji da ne probija neke jače oklope, mene sa hevijem probijao po sred kupole.

No, drugo što me nervira. 395 mm probijanje oklopa granata, znači to bi trebalo bez problema da buši sve živo gde god da opališ.

ne bas, ima debelih efektivnih armora, a imas i rng na penetraciju

upravo kupio tier X Ares-a, bukvalno sam preodusevljen kolko je zanimljiv i KANCEROGEN ovaj tenk 😎

istina brate, 3 partije odigrane 4.5k avg dmg

novi perks u 2.2

ru9v9sjm64jg1.jpeg

boga mi 'Lone wolf' ce biti topina, 'Mag Mastery' i 'Stay Sharp' takodje

"Hold The Line" ce svima biti upaljen posle prvog minuta.

1770991938129.png
Jedna od revolucija u igri, sa kojom ja definitivno ne znam šta sam dobio. Dok je drugi izbor je obrnut. Ovde sam siguran da sam ostao bez 50k silvera.

Jel jos nekom puca igra kad se alt-tabuje, ovo postaje jako iritantno svaki 5-6 put kad radim alt tab prsne igra i pisao sam im i support i na twiteru ali me bug i dalje proganja.

+ ova misija za 800dmg 15x u ovom novom modu, izgorecu 🙂

"Hold The Line" ce svima biti upaljen posle prvog minuta.
To je za ove sto idu da se dave kad misle da ce da izgube game.

Pogledajte prilog 527975
Jedna od revolucija u igri, sa kojom ja definitivno ne znam šta sam dobio. Dok je drugi izbor je obrnut. Ovde sam siguran da sam ostao bez 50k silvera.
Nisi u obavezi da izaberes nijednu od modifikacija, ja uglavnom uzimam ovu drugu.

Jel jos nekom puca igra kad se alt-tabuje, ovo postaje jako iritantno svaki 5-6 put kad radim alt tab prsne igra i pisao sam im i support i na twiteru ali me bug i dalje proganja.

+ ova misija za 800dmg 15x u ovom novom modu, izgorecu 🙂
Meni, ali kako ne tabujem u toku borbe nemam problem, uglavnom mi se desi posle borbe prilikom ucitavanja garaze.

Nazad
Vrh Dno