Šta je novo?

World of Tanks

Ja čekam ako baš nešto dobro bude. Tipa Bourrasque ili MBT-B, ili ako iskoči još nešto, ali iskreno sad mi ni to ne treba 🙂.

Ja sam u fazonu ako mi donosi neku vrednost nije problem da se da. Tipa Skorpion G mi donosi zabavu i silvere, isplatio se odavno.
EBR sam odavno uzeo, sa njim sam skoro sve Assistance misije odradio itd itd.

Isto mi i za strimere, ako umeju dobar savet da daju na pitanje ili generalno ovako uvek će od mene dobiti sub ili donaciju. A ako su ono neće ni follow.

Poslednja izmena od urednika:
Ja čekam ako baš nešto dobro bude. Tipa Bourrasque ili MBT-B, ili ako iskoči još nešto, ali iskreno sad mi ni to ne treba 🙂.

Ja sam u fazonu ako mi donosi neku vrednost nije problem da se da. Tipa Skorpion G mi donosi zabavu i silvere, isplatio se odavno.

Isto mi i za strimere, ako umeju dobar savet da daju na pitanje ili generalno ovako uvek će od mene dobiti sub ili donaciju. A ako su ono neće ni follow.
Bourrasque imas bar 2 puta godisnje za prilično manje para. Ja sam ga uzeo prosle godine za oko 3200 din., cini mi se.
Suludo je bacati na ovaj market.

Za BZ 176 ili MBT-B bih ipak razmislio.

Bourrasque imas bar 2 puta godisnje za prilično manje para. Ja sam ga uzeo prosle godine za oko 3200 din., cini mi se.

Pa u game sam se vratio negde u sept/oktobru a tad sam imao neke druge stvari na umu tako da ako je bio do tad verovatno sam ga preskocio.

JA sam ovaj BZ izvukao u nekom od onih bozicnih izvlacenja, i mogu ti reci da je u poslednje vreme uopste nije "igriv" zbog samih trajanja partija. Ovde mislim na DMG koji mozes da napravis u partiji. Extremno dugacak reload u partijama koje traju 5 minuta dok se pozicioniras pa onda rng sa HE granatama...

Uzeo ovo za 20 jura, dobio pristojnih 400000 xp.

Sad ne znam koji tenk da otključam. Da li da idem na Kinesku heavy X BZ ili jednostavno da čuvam za neke nove linije u budućnosti.

Za sad sam zadovoljan šta imam u garaži.

Nisam igrao desetak dana ali kada ušao, dominacija 😁

Uzeo ovo za 20 jura, dobio pristojnih 400000 xp.

Sad ne znam koji tenk da otključam. Da li da idem na Kinesku heavy X BZ ili jednostavno da čuvam za neke nove linije u budućnosti.

Za sad sam zadovoljan šta imam u garaži.

Nisam igrao desetak dana ali kada ušao, dominacija 😁
Savet, sacekaj mozda daju neksto kroz black market sto mozes da kupis za free exp. I takve aukcije postoje

Ode ovaj centurion skin za 120eur. U pravu si @illidan dok ima ovaca 😀

Udarniy danas na black marketu, za ovo vec vredi dati gold. Dosta manje armora u odnosu na k-2, ali je mnogo brzi i tezi 10t. Takodje ima malo bolji gun i vise DPM. Sad ako su ljudi bili spremni za onaj reskin tier10 britanca da daju 20k+ zlata ovo sigurno ide i na vise.

Pomalo cudno sto vec nije bilo nista za credite ili free exp tako da sutra najverovatnije dolazi nesto..

Ne vredi više od 10.000 golda, ali ce vredeti onoliko koliko su ljudi spremni da daju

Pomalo cudno sto vec nije bilo nista za credite ili free exp tako da sutra najverovatnije dolazi nesto..

Nije čudno. Samo analitika i čista analitika WG-ove CRM aplikacije. Pretpostavljam da im je analiza rekla koliko je akumulirano zlata, srebra i free exp-a tokom Holiday OPs-a (a vrv i neko poređenje sa prethodnim godinama), te su zato do sada forsirali aukcije za golde. Uostalom, assembly shop bi trebao biti uskoro, a verovatno još brdo eventa sa brdo novih tenkova. Nekoliko ih je u supertestu, a mogu se videti testeri i u zvaničnoj verziji igre kako testiraju u randomu te nove tenkove. Buryan, Kame, čini mi se da i neki Ares premium je tu....ima ih još.

Preteraše ga baš za sve pare...ali opet, donosi im pare, a igrači svojim novčanicima forsiraju takav biznis pristup. Zlo i naopako ako mene pitaš...ali ne pitaš me (ni ti, ni bilo ko drugi).

Udarniy danas na black marketu, za ovo vec vredi dati gold. Dosta manje armora u odnosu na k-2, ali je mnogo brzi i tezi 10t. Takodje ima malo bolji gun i vise DPM. Sad ako su ljudi bili spremni za onaj reskin tier10 britanca da daju 20k+ zlata ovo sigurno ide i na vise.

Tenk je smo varijacija na temu defendera, K2, IS-5. Pre 7-8 god kada je defender bio meta bio bi zanimljiv.

Bukvalno isti recept za dosadni ruskin tenk: loš top, spor sa oklopom koji će da radi protiv nižih tiera(koje osmice sreću u dve partije od sto), mooožda protiv tier 8-ako sretne nekoga koji nema pojma. Protiv tier 9 i 10 je samo pinata.

Ja mislim da ću batalim igricu samo zbog Aresa.

Znači 1 na 1, gubiš. Dok ti ispališ granatu, on opali sedam i više. Samo te zaobidje i flankuje.

boze boze kolko glupih tenkova je bilo na ovom marketu ovo nije normalno - jedina pametna stvar i jedina koju sam uz'o je ovaj free xp, za 2 soma dobio 400k xp, taman otkljucao ovog novog aresa 8i tir da vidim jel ce mi leci, vidim da ljudi shure sa njim

Ja mislim da ću batalim igricu samo zbog Aresa.

Znači 1 na 1, gubiš. Dok ti ispališ granatu, on opali sedam i više. Samo te zaobidje i flankuje.
poslednjih 10ak dana rokam samo heavye i nemam nekih problema sa njim toliko, ali me bas nervirao dok sam se fokusirao na MT/LT

Ja sa kojim god tenkom da igram, idem na medium i hevije.

Ali realno, heavy tenk sada ništa ne znači jer Ares lagano može da ga rokne.

Lakše mi je sa object 430u da se borim protiv dva mausa nego protiv jednog aresa.

Gde se vidi koliko je na kraju ponuđeno za koji tenk, na ovom black marketu? Na zvaničnom WoT sajtu ne vidim da ima negde.

Ja sa kojim god tenkom da igram, idem na medium i hevije.

Ali realno, heavy tenk sada ništa ne znači jer Ares lagano može da ga rokne.

Lakše mi je sa object 430u da se borim protiv dva mausa nego protiv jednog aresa.
A zavisi koji i od situacije.
Ja mogu samo da kažem da je tenk izuzetno težak za igru i ono, dosta strpljenja zahteva. Nisam uspeo da uzmem Ace tanker dok sam grindao t11, možda bi uzeo nakon field modifikacija, ali iskreno i ne igra mi se sad toliko. Pre ću ići na 11 da odradim Ambush misije.
Odradio mi je Ambush 13 (9500 Dmg + Assisted) na Parizu i posle odmah druga na Cliff-u ali u obe mi falilo po smao par exp-a za Ace.

Prijatno sam iznenađen sa Szakal-om, nije carry po meni kao Hacker ali zanimljiv za zezanje.

Nema potreba za BM za Borrausque prodaju ga dosta često-a nije ni skup(s obzirom koliko je popularan). MIslim da mu je redovna cena 24e. Miel nisu prodavali, mada ja lično ne ludujem da imam dva ista tenka, bez obzira koliko volim da igram sa njima.

• Like
Reagovanja: Ube
Gde se vidi koliko je na kraju ponuđeno za koji tenk, na ovom black marketu? Na zvaničnom WoT sajtu ne vidim da ima negde.

EBR je najniža ponuda bila oko 20200 ili 20300 golda
SPHT kažu da je išao za nešto preko 11500
Za Centuriona je trebalo nešto preko 26000
Za ovog poslednjeg mislim da još nema dostupnih informacija.

Gresis, HT u t8 vise nema nikakvog smisla, ako ti treba da zaradjujes kredite onda uzimas brz tenk sa dobrom penetracijom obicnom granatom ili uzimas scouta, zavisno od stila igre. Znaci za kredite Scorion, SU130, Burek, Progeto, Shtpk, Elc, HWK, LT432 itd. Ovo pricam zato sto su to tenkovi koji su upotrebljivi i u t10 dok bilo koji HT t8 je apsolutno neupotrebljiv u bilo kom tiru iznad svog, znaci ako ne upadnes u t8 game mozes samo da cekas da dodju i ubiju te.
Ja sam igrao Aresa t8 zanjih nekoliko dana, veruj mi da t8 HT jedva da i vidjam a i ako ih vidim uvek su dmg pinjate.
Nigde zvanicno.

Generalno je dobra ponuda. 7200 golda za bilo koji od ovih 5 tenkova.

Ali, il sam ku**e srece ili WG voli da nam ga uvali, ja dobih kopiju jedinog tenka, od ovih 5, koji imam u garazi. Miel. Odlican mi je Bourrasque, ali samo Miela nisam prizeljkivao i bas mi on pade.

Ja sam bio sarkastican. Cini mi se da polako ponestaje ideja... Secam se da se pre WG cimao kako bi sto vise zlata uzeli igracima koje su nagomilali preko bozicnih paketa, a sada iskreno ponuda je bila nikakva. Bolje im je bilo ono za 20 eur sto si mogao exp nego celokupan black market. Pre su se znam ovi tenkovi prodavali za boga oca zlata, a sada su svi isli do nekih realnih cena (osim onog Skin-a za AX-a, to mi je i dalje neshvastljivo).

Cenim da se sada najvise fokusiraju na kutije i njima slicne proizvode. "Ne boli ih" sto igraci imaju visak zlata u stock-u.

Od kad uveli nove tenkove u prethodnih 6 meseci, broj igrača se drastično smanjio.

ko bi onda trosio pare na free exp da ih igra?

Od kad uveli nove tenkove u prethodnih 6 meseci, broj igrača se drastično smanjio.
Prirodno je da se broj igraca posle praznika smanji, to nema veze sa novim linijama vec sa time da ljudi imaju manje vremena za igre. Problem za neke moze da bude i to sto ostanu hardcore igraci pa onda nekome bude tesko i ima utisak da je problem u novim linijama ili u necemu trecem.

Nazad
Vrh Dno