Šta je novo?

World of Tanks

To je ta pricica.

Pa su onda pogasili sve gde mozes nesto lose da kazes za igricu, zivelo jednoumlje. :)

Ostali samo igraci koji su takav mindset na zalost, jer im tako odgovara, ,ato i jeste state igrice koji je.
Одговорио си на оно што ти одговара а заборавио си на прву реченицу, зашто играш ако ти је толико лоша?

Ja priznajem da sam pre kukao mnogo ali eto, navikao sam se i mnogo manje se nerviram. Ako meni ne ide, ne ide tako ni drugima.

Malopre odigrao, jesmo izgubili ali bila komična situacija. Manticore uzeo da kruži oko našeg strv-a i na kraju ga ubio i počeo da beži ali sam ga ja na vreme spotovao i ožežio sa HE te sam mu skinuo 1100 hp i krenuo da ga jurim po mapi. Pokušao sa mnom kao sa strv ali sam ga zeznuo i taman se namestio na drugu granatu. Mislim da se pojeo.

U poslednje vreme volim da se nadigravam sa ebr, manticore, amc-om kao i sa drugim prebrzim light tenkovima, pre me previše išli na živce ali kada im HE granata uzme 1100 do 1300 hp, moje srce puno.

😅

Igra je iritantna do zla boga po mnogo čemu. Samim tim i WG.
Tebi niko ne brani da istu popljuješ jer ti se ista ne sviđa (argumenti manje bitni, jer - stvar ukusa je individualna stvar). No, pozivanje na "jednoumlje" je, po mnogo čemu, besmisleno zato što su tvoji komentari isključivo pljuvačkog karaktera, bez neke posebne argumentacije. Samo subjektivni doživljaj. Što kaže čovek iznad, daj nešto konkretno.

Ja pre par strana rekoh nekolicini ljudi ovde da okače neki replay sa potenciranjem nekih konkretnih stvari - ali to se nikad nije desilo. Zašto? Ne treba odgovor - svako sa 2 grama mozga može da izvuče iole smisleniji/logičan zaključak.
Replay cega?

Ja sve sto sam naveo nema toliko veze sa gameplay-om.
Od OP gold granata kojom te napuse u tvrdom tenku svaka budala sa 0 skila, op tier 8 premiuma, da su ljudi koji placaju povlasceni (pay to win), rasturen MM i dizbalans svega u igri, kazi mi samo kakao da ti ubacim s e to u replay da ti okacim i evo kacim.

Nije sve pljuvacina, skidam im kapu za grafiku i optimizaciju, kao sto sam rekao vec. Al jedna lasta ne cini prolece.

pa to je lako. uplatis premium 1 dan je 250 golda, napunis tenk sa premium ammo, udjes u 20 battles, uploadujes ovde tih 20 replays (oko 2MB je jedan replay fajl).

da vidimo kao ti igra namesti da sve probijas i sve pobedis jer si platio.

Vrati temu unazad vec sam objasnio kako ti premium vreme + gold ammo u stvari pomaze da imas vise dmg, vise kilova, vise pobeda, bolja statistika.

Meni je jako cudno da ljudi traze replay za tako nesto, kao da igramo razlicitu igru.

A ja ne razumem u svemu tome što ti (ne ti nego svi koji pričaju za premium) ne igrate sa premium danima i grantama?

Ja evo od izlsaka 2.0 nisam uplatio niti jedan premium dan a još uvek ih imam 119, par strana unazad isto sam tako nešto imao, možda i manje. Znači uz misije i igru se lagano dobijaju.

Isto što se granata tiče, Canopener i Type 5 HT su mi full premium i u dobroj partiji sam +/- 10k. Zavisi jel koristim možda popravke, prvu pomoć i slično, ali kad se desi loša partija onda sam u minusu i po 100k (***, ne možeš uvek da imaš 4k+ dem), pa pređem na 1h premium sa boosterima i dođem nekad i do milkice za 1h

A trenutno sam u grindu t11 i ganjanju misija za black rock, i zadovoljan sam statistikom i wn8 i wnx su preko 2100 recent.

Vrati temu unazad vec sam objasnio kako ti premium vreme + gold ammo u stvari pomaze da imas vise dmg, vise kilova, vise pobeda, bolja statistika.

Meni je jako cudno da ljudi traze replay za tako nesto, kao da igramo razlicitu igru.

Lepo ti čovek napisao:

pa to je lako. uplatis premium 1 dan je 250 golda, napunis tenk sa premium ammo, udjes u 20 battles, uploadujes ovde tih 20 replays (oko 2MB je jedan replay fajl).

da vidimo kao ti igra namesti da sve probijas i sve pobedis jer si platio.

Onda na to nadovežeš istu takvu sesiju bez premium naloga, nakon čega "sednemo" i analiziramo.
Ali naravno, to se neće desiti.

Inače. Ja sam juče odigrao nešto preko 20 partija. uglavnom Udes 03 3 uz par švrljanja sa tier XI tenkovima. Prvih 5 partija sam dobio, sa prosečnim WN8 ~4000. Sesiju sam završio sa nekih 40% win rate-a i WN8 ~1600. Videla igrica da sam PRO igrač, pa rešila da mi odgovori "a ne bato, neće moći ove noći...nisi plaćao ništa već neko vreme" :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Apsolutno tacno, nego ne vidim kako je neko tu obespravljen kad svako moze da ima premium vreme i da puca gold granate.

WG nikad nije bio darezljiviji nego danas, u pogledu premiuma. Moje misljenje je da su oni odustali od zarade na premium acc (pa sad dele sakom i kapom) vec se fokusirali na kutije a one ne uticu na tvoj gameplay.

Takodje, od izlaska na 2.0, kada sam se vratio, nisam uplatio dan premiuma a ostalo mi oko 80 dana.

Dosta igrača koristi HEAT ali opet, ni ona nije moćna ako se protiivnik dobro postavi pa ne vredi ni da ga gadjaš. Bolje tada napustiti poziciju i naći bolji položaj. Bar ja tako radim.

Evo kratka kompilacija sa vecerasnje seanse za ove sto tvrde "samo loadujes gold i sve probijas"
Shootovi u meso, nista gusenice ili space armor, granata HEAT pen 340, ali dzaba kad je sa druge strane gospodin sa 3k rejtingom.
Zadnja slika, nisam znao da IS7 ima spaced armor na podu tenka.
shot_029.jpgshot_028.jpgshot_026.jpgshot_024.jpg

Igra posle peca ima problem sa RNG na penetration. Izgleda da server ne registruje kako treba. Mnogo cudne stvari se desavaju barem meni, dingovanje nemogucih stvari itd.
Nego ja i dalje ne verujem da se neko zali na gold municiju :) A da ne pricam na prem dane.... Pre 5godina nisi ni mogao dobiti prem dane, mozda jedva par dana u toku cele god a sad dele prem dane svuda. Takodje ako ti je puno dati 10e mesecno za igru nemoj da se zalis :)
Igra jeste smece i uvek ce i biti dokle god se RNG ne susti sa 25% na 10 max 15%. A zasto se to nece desiti? Zasto sto bi tada dobri igraci dominirali i 80% igraca bi se zalilo i odustalo od igre.

Igra posle peca ima problem sa RNG na penetration. Izgleda da server ne registruje kako treba. Mnogo cudne stvari se desavaju barem meni, dingovanje nemogucih stvari itd.
Mozda su konacno implementirali onaj jedan red koda koji po potrebi balansira RNG kome kolko treba. :ROFLMAO:

U poslednje vreme iako budem spotovan, maše me za sve pare a mašim i ja njih. E sad da li su nešto čačkali da partije traju duže, ne znam ali meni je bilo zanimljivije pa mi odgovaralo.

No, juče sam stavio igricu na led, hoću par igri koje su fps da odigram pa ću se ponovo vratiti na wot.

Vrh Dno