Druze tu imas vise od 50m o tome pricam.@StainlessFrenky nemam perk za dodatnih 2s ali imam optiku svakako ako je unutar proxy spotinga kako sad odjednom nema sanse da ga vidim tu na manje od 50m? Sad pricas obratno od onog do sada, toliko branis igru kao da radis za WG takav utisak sticem. Koja je poenta igranja igre ako ce da te spotuje lajt a ti ga ne vidis a unutar sigurnog spotinga je nebitno dal je bio u istom zbunu 5m od mene ili prekoputa 15m od mene a ne na 450+m od mene. Ja ne mogu njega da vidim a mogu da vidim tenk sa druge strane zgrade proxy spotingom. Onda je War Thunder mnogo bolja igra bez tih glupih nelogicnosti jer ide na vizuelni spoting a ne ovde ti nestane tenk na sred cistine iako ne bi smeo po onome sto wg developeri kazu. Njabolje od svega je kad ti nestane tenk s kojim se napucavas jer jelte tako radi spoting u WoT sto nema nikakve veze s IRL![]()
OK sad pogledah, pod uslovom da je bio tu a ne pored mene spec Fisheman bayaDruze tu imas vise od 50m o tome pricam.
Sta sam rekao obratno? <50m spotan si, >50m ne mora da znaci da si spotan.
Ja sam max kritican sto se tice igre ali ne mogu da ne budem objektivan a objektivno je danas najveci problem ogroman broj igraca koji ne poznaju osnove mehanike ove igre a vec su u t10 umesto da igraju nize tireve. Ovde ne mislim na tebe, nemoj da se pronalazis, vec mislim generalno.
To sto si gledao tog EBR sto je dobio kolobanov, treba da mu kazes "bravo majstore", da podelis sa nama da pogledamo i mi. Nekako mi deluje da nemas predstavu kolko je tesko izvesti tako nesto.
Pogledajte prilog 507193
Ok znaci on je ako je bio u zbunu prekoputa bio na oko 55-60m , sad si me naterao da proguglam i za optiku i ona ocigledno ne radi kako je radila nekad sad je to promenjeno ocigledno da optika radi razlicito zavisno od vrste tenka koji vozis, za medijuma je naznaceno ovoOn a 1000×1000 m map like Fisherman’s Bay, Each square = 100 m × 100 m.
Medium tanks | Coated Optics | Most medium tanks are mobile and need the constant view range bonus to spot enemies during engagements. |
Ма може и његов посада да дође и да ти краде гранате и нећеш их примјетит..Ako koristi žbun, nećeš ga videti ni pred nos da ti pridje. Ako malo izadje na čistinu, spotovaćeš ga ali verovatno i on tebe.
Ма може и његов посада да дође и да ти краде гранате и нећеш их примјетит..
Evo nasao sam odlican site za ono sto nama trebaOK sad pogledah, pod uslovom da je bio tu a ne pored mene spec Fisheman baya
Ok znaci on je ako je bio u zbunu prekoputa bio na oko 55-60m , sad si me naterao da proguglam i za optiku i ona ocigledno ne radi kako je radila nekad sad je to promenjeno ocigledno da optika radi razlicito zavisno od vrste tenka koji vozis, za medijuma je naznaceno ovo
Znaci ako hocu da spotujem light supka i ponistim njegove camo vrednosti i bonuse umesto Optike treba da nosim CVS po ovome sto sam procitao I opet pod uslovom da je bio tu a ne pored mene. Ali opet stojim iza toga da su lightpovi prenadrkani s topovima ako vec mogu da vide sve a da ih niko ne vidi...
Medium tanks Coated Optics Most medium tanks are mobile and need the constant view range bonus to spot enemies during engagements.
Videcu da nadjem replay sa ovim EBR znam da je bila snezna mapa sa onim brodovima, prepun je folder replayeva...
Sto se tice pronalazenja, iskreno sto vise gledam i citam mislim da sam i u goroj poziciji nego novi igraci, jer idem s premisama koje sam istrazivao i naucio pre 10g kad sam aktivno igrao, sad je mnogo toga promenjeno. U fazonu kao sto ti je tesko da polazes vozacki ako si vec unapred znao da vozis. Tebi hvala na strpljenu za ovo da mi ukazes na neke stvari jer ako je stvarno bio preko puta to mnogo objasnjava uz nove informacije koje sam saznao od tebe i dodatnog pretrazivanja. Opet mislim da treba da dodaju jos tacaka po tenkovima za spoting kao sto sam rekao jer ima neobjasnjivih situacija opet vrv bi im se raspali serveri jer i ovako imaju problema kad ima vise ljudi.
Написао је још неко горе да су у истом жбуну било па се испоставило да су два жбуна и улица изнеђу. На крају крајева дистанцу са метом увијек можеш пратити тако што је нанишаниш...Napisao par strana unazad da manticore bio koso levo na pljuni me daljinu od mene da me nije spotovao niti ja njega. Spotovan je tek kada moj ebr prošao između nas.
Написао је још неко горе да су у истом жбуну било па се испоставило да су два жбуна и улица изнеђу. На крају крајева дистанцу са метом увијек можеш пратити тако што је нанишаниш...
Баш близу али не и довољно близу. Имам elc и вјеруј и поред његове камуфлаже, добре посаде и хране ипак будем спотан кад приђу на 50м...
Do tebe je nesto, osim ako ne igras na tosteruda li i vama igra uzasno secka od novog peca ovo je neigrivo, snajper mod slajd sou iako pise da je fps 120, ping 26 zelena lampica :S imao sam 3-4 bitke 0 dmga jer je neigrivo
Primetio sam i ja da mi "reze" sa 160fps ali mislim da je do mene jer sam menjao grafiku pa mislim da je do nje, sad sam smanjio podesavanja i imam 350fps i bolje je.da li i vama igra uzasno secka od novog peca ovo je neigrivo, snajper mod slajd sou iako pise da je fps 120, ping 26 zelena lampica :S imao sam 3-4 bitke 0 dmga jer je neigrivo
OD novog peca jutros je bolje, ali zna tu i tamo da zapne, ja nisam menjao nista , jedina izmena je pec od pre 2 dana.Do tebe je nesto, osim ako ne igras na tosteru
Наравно друже, само што твоја искуства више наликују научној фантастици него искуствима. Хиљаду и једна примједба и оптужба на рачун игре а докази 0. Често водиш монологе и кад одговараш људима одговараш парцијално, мијењаш тему и тд. Приватизовао си ову тему и имам осјећај да назив треба да се промјени у "Миланчетове фрустрације". Већ си и прије бомбардовао ову тему са истим садржајем и нас 10так је покушавало да ти објасни како функционишу гранате а ти си и даље кукао а ниси покушао или успио да разумијеш, сад опет. Мени то даје утисак да ти ниси способан да учествујеш у конструктивној дискусији.Ovo je koliko znam forum, mesto gde se pišu iskustva, mane, greške. Ako nisi sposoban da učestvuješ u temi, isključi se i nemoj nikog da komentarišeš.
Pa i ne treba da budes ali ako ces da uzivas onda moras da igras dobro a ako igras dobro statistika sama dodje.@StainlessFrenky Ma nisam zaludjen statistikom , ako se puno udubim u to onda to niej dobroGledam da uzivam u igri ako mogu.
Battle hits se zove taj mod. Vrhunska stvar.ima onaj mod tool kako se vec zove, replay analizer, pa mozes da vidis svaki pogodak gde je otisao koliki dmg i penetration je napravio (ono sto je server zabelezio, ne ono sto si ti video u svom klijentu)
Mali, osim što troluješ temu i strašno smaraš, sad postaješ i bezobrazan.Ovo je koliko znam forum, mesto gde se pišu iskustva, mane, greške. Ako nisi sposoban da učestvuješ u temi, isključi se i nemoj nikog da komentarišeš.
Mali, osim što troluješ temu i strašno smaraš, sad postaješ i bezobrazan.
Povedi računa, da ne popiješ ban.
Pa to ti i prica...iza sebe imam preko 100000 hiljada poruka na forumima...
Gledajuci unazad tvoje postove, narocito o prodaji premium T8 tenkova, pa scam-a od strane wg-a, pa zaklinjanja na brisanje accounta i nikad vise wot, pa zatim povratka u isti, jovo nanovo...Ne znam ko spamuje bez potrebe. Ti ili ja. Napadaš ovde ljude. Ja ne trolujem nijednu temu, iza sebe imam preko 100000 hiljada poruka na forumima, nijedan ban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari