Šta je novo?

World of Tanks

Imam otključane nekoliko desetki ali sam ih prodao, ***, ne umem sa parama xD.
Nije to do tebe, takva je ekonomija igre. Ni najbolji igraci igrajuci samo t10 nisu u plusu sa silverom, cak i sa ukljucenim klanskim i licnim boostovima je vrlo tesko biti u plusu. Zato i sluze premium tenkovi u igri, da njima grindas silver koji trosis na t10.

I onda kada ga uzmes, vise nikada se ne vracas na manje diagonale...
Ili ako uzme OLED, tek onda neće nikad na IPS a kamoli VA da se vrati :p.

Šala na stranu, sve zavisi koliko para hoćep da daš. Ja sam skoro uzeo Odyssey G8 od 34 i prezadovoljan sam, ali realno ja ga preko dana koristim za posao tako da mi ej opravdana kupovina bila (ili se ja to tako tešim) :D.

A igrao sam Alan Wake I i II, Cyberpunk, pa sad pomalo tenkiće i čekam GTA da izađe :D

Razmišljam da imam dva monitora, biće svakako gužva na stolu ali šta da se radi. :D

Ja imam onaj sto iz forme ideale, nije velika površina stola kao što imam ovde na poslu na primer.

Uzeo sam polovan monitor ASUS XG279Q, sa jednim stuck pikselom koji se ne vidi, za čitavih 15000 dinara.

Kada sam uključio HDR pa upao u igri, ono je perfekcija, slika brutalna.

Jedina mana monitora što ima ogromne nogice pa zauzme pola stola te dodje monitor da je preblizu očima, da bi rešio to, postaviću nosač na sto i monitor udaljiti, nogice skloniti.

Uzeo sam polovan monitor ASUS XG279Q, sa jednim stuck pikselom koji se ne vidi, za čitavih 15000 dinara.

Kada sam uključio HDR pa upao u igri, ono je perfekcija, slika brutalna.

Jedina mana monitora što ima ogromne nogice pa zauzme pola stola te dodje monitor da je preblizu očima, da bi rešio to, postaviću nosač na sto i monitor udaljiti, nogice skloniti.
E to to. I to kada kreneš da koristiš i dobiješ prostor ispod monitora je super stvar.
Ja sam svoje u stack postavio a ispod sam stavio polocu da gluposti xD.

ps: nek je sa srećom kupovina i da ti skoči wn8 sad za barem 300 :p

Ja sam kupio bezičnu tastaturu i miš, baš zbog zlih kablova, volim sve to da sakrijem. Tako da sa ovim nosačem, neće ni kabl više da se vidi jer ima one već ugradjene držače kablova.

Slikaću kada završim sve. :D

Vrh Dno