Šta je novo?

World of Tanks

pa nije ista, menjani su parametri municiji, koliko je vozila buffovano.... drugaciji alpha dmg, drugaciji pen values. nije to vise isti ammo, zato je i izbacen iz tenka

takodje imas i gomile expa na T1 tenkovima, za sve module koji su izbaceni iz igre

imas sve u patch notes, a i gomila ljudi pise o tome na redditu

edit: inace ako su ti dziberi onda lepo prestanes da igras njihov junk od igre, ne das im vise ni dinara i pokazes im da si pametniji od njih, nece valjda da te muzu i da se tako ponasaju?
Pa sto samo nisu bafovali taj ammo, nego izbacili iz tenka, pa mi moramo da dajemo opet pare za nesto sto smo dali.

Blago njima sa vama takvima.

Vratio se da probam rebalans koji pominju.

Sta se tacno promenilo? Sve isto deluje, sto se same igre tice - na stranu samrtphone interfejt u garazi.

I dalje su tu uzastopni porazi 10+ komada (15:0 timovi).

Ovim tempom ni narednih 15 godina nece da rese probleme, ako uopste i zele.

Rebalans MM-a se odnosi na "tipove vozila" u timovima, a ne na rejting (kvalitet) igrača. Taj tip rebalansa MM u randomu se nikad neće desiti. Ako ništa drugo, ono zbog činjenice da rejting (WTR, WN8....koji god) nije merodavan, jer se accounti šaltaju porodično, preprodaju se, itd.

Ovih dana 15:0 partije dolaze do izražaja više nego obično zbog činjenice da je sa 2.0 updateom igra reaktivirala mnogo turista, poput tebe (ne sudim o tvom skilu u igri, ali generalni skil turista svakako je stavka koja značajno doprinosi 15:0 partijama).

Rebalans MM-a se odnosi na "tipove vozila" u timovima, a ne na rejting (kvalitet) igrača. Taj tip rebalansa MM u randomu se nikad neće desiti. Ako ništa drugo, ono zbog činjenice da rejting (WTR, WN8....koji god) nije merodavan, jer se accounti šaltaju porodično, preprodaju se, itd.

Ovih dana 15:0 partije dolaze do izražaja više nego obično zbog činjenice da je sa 2.0 updateom igra reaktivirala mnogo turista, poput tebe (ne sudim o tvom skilu u igri, ali generalni skil turista svakako je stavka koja značajno doprinosi 15:0 partijama).
Ja primetio priličan broj igrača sa po par desetina partija, i što reče ili mi njih zgazimo ili oni nas, nema sredina.

pa to je sve WG kriv, dao je novim nalozima dva tier 10 tenka za dz.
Pa sto samo nisu bafovali taj ammo, nego izbacili iz tenka, pa mi moramo da dajemo opet pare za nesto sto smo dali.

Blago njima sa vama takvima.
ne znam, pitaj njih.

ne morate da igrate ako vam ne odgovara sta WG radi sa svojom igrom. to je najveca kazna za njih, da im umre igra.
Vratio se da probam rebalans koji pominju.

Sta se tacno promenilo? Sve isto deluje, sto se same igre tice - na stranu samrtphone interfejt u garazi.

I dalje su tu uzastopni porazi 10+ komada (15:0 timovi).

Ovim tempom ni narednih 15 godina nece da rese probleme, ako uopste i zele.
mozes li da uploadujes tih 10 uzastopnih 15:0 poreaza da vidimo i mi?
ja jos nisam imao 15:0 od patcha.

error 404 team not found

Igram sa badgerom, grindam tier XI.

Toliko ne marim za njega da mi je posluga na 3 skila(znači njesra).

Međutim dosta partija danas 5000+.

Doduše bilo je i onih sa manje od 1000 dmg.

pa to je sve WG kriv, dao je novim nalozima dva tier 10 tenka za dz.

ne znam, pitaj njih.

ne morate da igrate ako vam ne odgovara sta WG radi sa svojom igrom. to je najveca kazna za njih, da im umre igra.

mozes li da uploadujes tih 10 uzastopnih 15:0 poreaza da vidimo i mi?
ja jos nisam imao 15:0 od patcha.
Obrisao igricu, stigao sam do 11 uzastopnih poraza, bukvalno samo vidis prvi minut 3:0, i ceo tim nestane za 5 min, nisu svi 15:0 nisam bukvalno rekao, odnosi se na timove koji traju 5 minuta.

U wowsu platoon nas 2 stigli smo do 8 partija izgubljenih juce, jedna pobeda pa jos 5 izgubljenih.

U prijateljima imam brdo ljudi, dal sam video za nedelju dana 2-3 online u vrh glave (od kojih barba urke), brdo ljudi iz 3-4 klana u kojima sam bio, izgleda da niko vise ni ne igra.

Oni se hvale kako wot konstantno raste iz godine u godinu ja ne znam skoro nikog vise ko igra iz moje okoline.

Boze, Boze, kako volim da procitam postove u kojima ljudi kukaju. Udjem povremeno u ovu temu cisto da mi ne padne na pamet da ponovo instaliram ovu igru. Prosto je neverovatno da igra skoro od svog nastanka ima iste "probleme". Mislim da je vreme pokazalo, ili ce pokazati, da je ova igra neka vrsta testa inteligencije. Nesto slicno se desava kada kockar pokusava da natera vlasnika kockarnice da bankrotira tako sto sve vise para i vremena ulaze u igru :)

Ma kakvi od pocetka.

Od momenta kad su resili da prave milione.

Pa ja sam alpha tester nije bila ovakva igra od pocetka, onda su poceli da rokaju samo pare pare i pare, tad sam i batalio...

Zato sam napisao "skoro". Mislim da je ludilo krenulo kada su odlucili da prerade kako top funkcionise.Tu su ubacili efekat kocke u igru i to je to.

Wot 2.0 i neke partije pogotovo sa zabavnim KR-1 i ramovanjem, badger hulldown monster i IS-7 sa vodka posadom kome je top radio kako treba.

Prilozi

• zu4ri8i1isnf1.jpeg
    zu4ri8i1isnf1.jpeg
    309.5 KB · Pregleda: 13
  • 07nuwraagfnf1.jpeg
    07nuwraagfnf1.jpeg
    285.7 KB · Pregleda: 13
  • aqjc5823gfnf1.jpeg
    aqjc5823gfnf1.jpeg
    297.8 KB · Pregleda: 13
Ja sam je bio izbrisao skroz i onda sad za 2.0 je skinuo da probam.
Partije 15:0 su pretežno jer svi idu na jednu stranu i to je to, nema kreativnosti u igri.
Nemam toliko vremena da se sad igram kao pre ali bilo je par zanimljivih partija što je za mene bolje nego da gledam pobeda/poraz, ali kad naletim na dobrog protivnika mi je zanimljivije nego na yolo igrače iako ih lako rešim.

A i primera radi BC sam krenuo da igram, nisam ga igrao sigurno 3 godine, evo sad sve partije u proseku po 4/5k+ kombinovano.

Inače imam sve Tier X tenkove što može čisto da vam kaže koliko sam igrao. (47k partija, 56% win rate

Vrh Dno