Šta je novo?

World of Tanks

Ovaj Grille XI mogu reci da je prilicno tezak za igranje. Znacajno tezi i od Grileta15.
Msm da je gubljenje vremena za 90% igraca i da nece uzivati. Alfa dmg je jednostavno premali.

Meni fali malo do bat chata XI, i on mi je najinteresantniji. Ostalo, mozda pojurim KR-1. Za sada necu da bacam free xp.

Svi mi koji smo glumili testere smo ostavili manje vise slicno misljenje na discordu. Eto koliko su nas poslusali.
To je privid "bitnosti", kao ostavite misljenje znaci nam. Ne interesuje njih konkretno to. Oni imaju svoju biznis logiku i "testeri" (koje oni svakako vec imaju u timu i rade za platu) sluze da potvrde ili pronadju propust u toj logici. Naravno da znaju koji ce tenk biti OP, koja kombinacija opreme i skilova ce biti OP, ali fora je u tome da im potvrdite da rade ispravnu stvar za kompaniju (ili eventualno nesto da moraju da koriguju ako se ne slaze sa specifikacijom) ;)

Naravno tu je jos X stavi iza, kukanje po forumima, instagramima, tiktokovima, diskordima, youtube, twitch.. Drame, ludila, sve to doprinosi hajpu.
Tako da, znaju oni tacno sta rade i za koga rade. :)

Nisu testeri direktori da bi se njihovo misljenje uzimalo toliko ozbiljno.

Meni fali malo do bat chata XI, i on mi je najinteresantniji. Ostalo, mozda pojurim KR-1. Za sada necu da bacam free xp.

Ja ga ne kapiram uopšte. Očajan sam :oops:(n)

1756984385069.png

Camo nije na nivou BC-a, okretan je koliko i Burek (Borat)....ni preciznost topa nije na zavidnom nivou. Ali ok...treba mu dati vremena...a i treba ga nadograditi. No ovako stock, mislim da 1:1 nema apsolutno nikave šanse vs BC-a desetke (bez field modifications-a).

To je privid "bitnosti", kao ostavite misljenje znaci nam. Ne interesuje njih konkretno to. Oni imaju svoju biznis logiku i "testeri" (koje oni svakako vec imaju u timu i rade za platu) sluze da potvrde ili pronadju propust u toj logici. Naravno da znaju koji ce tenk biti OP, koja kombinacija opreme i skilova ce biti OP, ali fora je u tome da im potvrdite da rade ispravnu stvar za kompaniju (ili eventualno nesto da moraju da koriguju ako se ne slaze sa specifikacijom) ;)

Naravno tu je jos X stavi iza, kukanje po forumima, instagramima, tiktokovima, diskordima, youtube, twitch.. Drame, ludila, sve to doprinosi hajpu.
Tako da, znaju oni tacno sta rade i za koga rade. :)

Nisu testeri direktori da bi se njihovo misljenje uzimalo toliko ozbiljno.
Zato sam i napisao gore "glumili testere". Narocito ja koji sam daj boze proveo 2 sata za ceo testni period (nemam pojma ni sto sam se prijavio)

Ja ga ne kapiram uopšte. Očajan sam :oops:(n)

Pogledajte prilog 504208

Camo nije na nivou BC-a, okretan je koliko i Burek (Borat)....ni preciznost topa nije na zavidnom nivou. Ali ok...treba mu dati vremena...a i treba ga nadograditi. No ovako stock, mislim da 1:1 nema apsolutno nikave šanse vs BC-a desetke (bez field modifications-a).

Hm da, to deluje prilicno tanko. Kapiram kada se unapredi do kraja da ce biti druga prica. Ali ako je toliko los u stock varijanti, onda je mozda bolje uzeti ga sa unapred spremnim free xp za upgrade.

a ima i hitbox bug sa eksternim magazinima :D

Имао сам доста слободног искуства и кредита у резерви па сам данас купио и испробао сва четири Немачка тенка 11. нивоа. Ево првих утисака:
  • Leopard 120 (MT) - Повећање прецизности брзо долази до максимума тако да је заиста корисно.
  • Borkenkäfer (LT) - После пар одиграних партија ниједном нисам успео на слепо да погодим неоткривени непријатељски тенк, тако да нисам уопште искористио нову механику.
  • Hirschkäfer (TD) - Повећање нанете штете се дешава прилично брзо тако да је већина хитаца била надпросечно ефективна.
  • Taschenratte (HT) - Додатни топ са независним временом пуњења ме је тако добро послужио да је за сада моја убедљиво најбоља новина. Откинуо сам пар тенкова толико да је то значајно допринело бржој и лакшој победи.
Ovo kao da je Chatgpt sastavio 🙂🙂🙂

Obj.432U taman za jedan tir jači od prethodnika. Termo ballistic overcharge ima smisla i lako se koristi. Armor brutalno dobar

Poslednja izmena:
Inace za ove medalje stvarno moras biti frik:

Pogledajte prilog 504170

Ja reko imam sve desetke pa cu da se omastim, kad ono cvrc. Interesantno bi bilo da neko izracuna koliko silvera treba da se kupe sva vozila od 6 pa nadalje.

..... evo jedne interesantne iz mog ( https://worldoftanks.eu/operation-room-share?uuid=f244fcf7-b8ad-426a-beaf-b10c258833bb ) battle journey-a:

Pogledajte prilog 504171
Kada je ovo bilo, da li je realno bilo toliko partija o_O

Takodje @ilidan nerealno je da je neko uzeo tenk za jedan dan. Statisticki je po meni nemoguce :D. A i valjda bi se pohvalio sa nadimkom u igri. Ja ne znam nikoga ko se "hvali" i onda cropuje sliku bez nadimka i svega ostalog :D.

Ovo kao da je Chatgpt sastavio 🙂🙂🙂
Нисам часна реч :)
Писао сам некада чланке за неке часописе, између осталог и о играма и софтверу генерално, па и даље писање схватам озбиљно :)

Нисам часна реч :)
Писао сам некада чланке за неке часописе, између осталог и о играма и софтверу генерално, па и даље писање схватам озбиљно :)
Vidim 😉. Svaka čast.

Šalim se ja malo.

Kada je ovo bilo, da li je realno bilo toliko partija o_O

Takodje @ilidan nerealno je da je neko uzeo tenk za jedan dan. Statisticki je po meni nemoguce :D. A i valjda bi se pohvalio sa nadimkom u igri. Ja ne znam nikoga ko se "hvali" i onda cropuje sliku bez nadimka i svega ostalog :D.
ne znam, kako je pisao deluje doable, a glupo je sto je isekao screenshot :)

inace dva L

jesam ja pglu ili sta, zar ne bih trebalo da mogu da stavim gun rammer na vz55 ako koristim single shot gun? Trenutno mi ne dozvoljava. Inace, ovaj top sada raskiva.

Ljudi se spremali nedeljama za updejt. Bilo je solidno XI tenkova vec prvi dan. Ja za sad imam Grileta XI (hirschkafer).

da, prva botka 7k :D
pisao sam coveku na redditu da slika tank u garazi u windowed mode da vidimo datum i vreme. mislim sve moze da se fakeuje :)

UI dizajner je DEI hire, sve korisne stvari su sad sakrivene ili na mouse hover ili moras da klikces po podmenijima da nadjes sta te zanima. A cim malo zagrebes, stari interfejs na sve strane. Sreca pa to nisu ukinuli skroz, inace ne znam kako bih uporedjivao tenkove ili module...

Ala je WG pripremio ove CC pa to je strašno. Pljunuli su ozbiljnu lovu.

Na 11 tier X tenkova, i 12 tier XI tenkova moram da kupim ponovo municiju.(mrzelo me dalje da brojim) Niko to ne spominje, a ako slučajno pitaš ismeju te i kao jesi dobio 10 miliona, šta oćeš

Kakvi džiberi majko moja.

jesi prodao staru municiju i module?

Nisam. Ali ne da mi da uzmem iz depoa, moram da kupim novu. Jeste staru mogu da prodam. U pola cene.

Koliko sam video to mi je na većini tech tree tenkova.

Nije meni do srebra, imam 200 miliona.

Nervira me što više niko ništa ne sme da kaže.

pa nije ista, menjani su parametri municiji, koliko je vozila buffovano.... drugaciji alpha dmg, drugaciji pen values. nije to vise isti ammo, zato je i izbacen iz tenka

takodje imas i gomile expa na T1 tenkovima, za sve module koji su izbaceni iz igre

imas sve u patch notes, a i gomila ljudi pise o tome na redditu

edit: inace ako su ti dziberi onda lepo prestanes da igras njihov junk od igre, ne das im vise ni dinara i pokazes im da si pametniji od njih, nece valjda da te muzu i da se tako ponasaju?

Taj exp na tier 1 je zarobljen exp... Bez golda ne mozes nista sa njim, sad gledam imam 356000exp na tim tier 1 i treba mi 14000 golda da ih konvertujem u upotrebljivo. Ili 8900 kad je akcija 40exp za 1 gold. Lepo su oni to sebi zamisl'li sto bi rekao Srek.sa bosanskim prevodom...

Otkljucan Windhund, trebalo mi je 3 dana, mnogo je bolje odradjena nova kampanja.

Svidja mi se strasno sto su ostavili prakticno dve opcije da se otkljucaju tenkovi iz kampanje, slicno kao kod starih maratona.

Prakticno misije za skill i misije za commitment, tako da ce svako pre ili kasnije da dobije tenk. Ovo mi je mozda najbolji dodatak u WoT 2.0, jer je fer. Dobri igraci ce doci do tenka brzo (video sam lika na Redditu koji je za jedan dan uz pomoc platoona otkljucao vec Blackrock). Slabijim igracima ce tenk doci kasnije, ali ce ga dobiti. Kod stare kampanje, ako ne igras artiljeriju to je to, ovde sam sa lajtovima zavrsio sve "Assistance" misije i mogu i dalje da ne igram arti, jer ga prezirem i mislim da je kancer u igri.

Jedino sto mogu da primetim je da su neke misije u lajtovima bas besmislene, tipa namenski teraju igraca da radi nesto sto ne bi bilo optimalno za samu partiju. Tipa trackovanje 4 tenka u partiji. Al dobro, uzeo onaj VK 2805 105mm i gadjao 4 tenka HEom u track i to je to. Iako nikada ne bih to radio da igram lajta generalno.

shot_270.jpg

I kakav je Windhund? Na papiru 0.38 na topu i paper armor... ali kako prakticno radi u partiji?

Ala je WG pripremio ove CC pa to je strašno. Pljunuli su ozbiljnu lovu.

Na 11 tier X tenkova, i 12 tier XI tenkova moram da kupim ponovo municiju.(mrzelo me dalje da brojim) Niko to ne spominje, a ako slučajno pitaš ismeju te i kao jesi dobio 10 miliona, šta oćeš

Kakvi džiberi majko moja.
Ja sam morao da skrcam jedno 3 miliona da popunim municiju na tenkovima, nakon nadogradnje.

da, prvi :)

ludak

i sada je imao bitku 12.5k dmg

dva full hp ammo rack tenka :) lud tenk

Vratio se da probam rebalans koji pominju.

Sta se tacno promenilo? Sve isto deluje, sto se same igre tice - na stranu samrtphone interfejt u garazi.

I dalje su tu uzastopni porazi 10+ komada (15:0 timovi).

Ovim tempom ni narednih 15 godina nece da rese probleme, ako uopste i zele.

Vrh Dno