Šta je novo?

World of Tanks

Evo kako izgleda kad igras protiv dva losa igraca...
Na prilazu sam ostao bez pola HP ali je bilo dovoljno da ih ubijem obojicu.
Game nista posebno ali samo kao primer.

Inace, wotreplays ponovo radi.

Ko je besposlen (ili mu komp ne ide u standby) moze da se ukljuci u WOT Twitch stream danas u 16:00, bice nekih dropova (skinovvi, premium day ili ko ima srece jedan od dva premium tenka).

P.S. Srecno.

Screenshot_395.png

Screenshot_396.png

Ovaj IS-6b imam par godina, i tek sam ga sada probao.
Pa ovo je odlican tenk, samo jos tim da nadjem, bilo bi super.
Onaj SFAC 105 me je resio na kraju, dva puta ga pogodim i ostane mu 7hp.

Screenshot_397.png

Ovaj IS-6b imam par godina, i tek sam ga sada probao.
Pa ovo je odlican tenk, samo jos tim da nadjem, bilo bi super.
Onaj SFAC 105 me je resio na kraju, dva puta ga pogodim i ostane mu 7hp.
Cini ti se, iako ima povasceni mm tenk je odavno prevazidjen. Povremeno mozes da imas ovakve mega partije ali u globali bices razocaran.
Trol gun, neprecizan do zla boga a i kad pogodis pen katastrofalan, dovoljan samo za t6 i t7, sa t8 ima problema, u t9 nema sanse.
U doba Bureske, BZ-a, Skode 56 i ostalih prebudzenih premiuma nema sta da trazi, jednostavno relikvija. Dobar za trade-in.
Jedino trol armor koji moze da nervira ostale igrace.
Odigraj 100 partija pa ce ti biti jasnije.

First Warrior Radley-Walters's: 5392DMG, 1906XP

Pokušavam da uzmem mark, ali je realno meh tenk i vreme ga je pregazilo baš.

shot_122.jpgshot_123.jpgshot_124.jpg

Bogami taj tenk uopste nije lak za markovanje, 3100 je ozbiljna cifra u t8.
Samo napred.

Drugi mark uzet i tjt. Nisam ja kapacitet za treći mark na većini tenkova-a posebno ne na Type 59/First Warrior.

Nije OP, ni blizu toga. Type 59 je pregazilo vreme. Samim tim je težak za igru. 3100 kombinovano mu je potrebno za treći mark. Kao za progetto 46 recimo-a to je mnogo bolji tenk.

@StainlessFrenky u pravu si, za type 59 je dosta manje 2700 je za treći mark​

Danas sam se licno uverio da je WoT cista prevara, teski P2W i muzenje para :)
Ovog King Tigera nikako nisu mogli probiti, pobedjen je jer mu je top onesposobljen tako sto mu je granata probusila cev topa.
Znao sam da su veliki ali videti ga uzivo ostavlja upecatljiv utisak, zapitas se kako toliko celika uopste moze biti mobilno.

1000032267.jpg

1000032268.jpg

1000032270.jpg

1000032272.jpg

1000032273.jpg

Posada kada je videla da je tenk neupotrebljiv i da ce biti opkoljeni napusta tenk. Posle bitke su ameri hteli da ga posalju u USA na testiranje ali je vlasnik farme uspeo da ga "kupi" za flasu konjaka.
Pri obnovi farme vlasnik odlucuje da napravi muzej za sve pale zrtve na obe strane ove velike bitke gde je jedino KT preziveo od mnostva oklopnih vozila.
KingTiger od napustanja svoje posade do danas je pomeren samo toliko da se izbetonira podloga za njega i vracen je na prvobitnu poziciju.
Kada su mestani i okolina saznali za otvaranje muzeja, poceli su da donose sve sto su nasli od opreme i naoruzanja te danas muzej iako nije velik je prebogat sa originalnom opremom i naoruzanjem obe strane, kao i licnom stvarima vojnika u prvobitnom obliku bez ikakve sminke, sto ostavlja gorak ukus posle izlaska iz muzeja, jer ti da blagi uvid u strahote rata.

1000032278.jpg

1000032295.jpg

168 partija za "M"

"M"nogo je....

1746904992399.png

super nick :)

ma da....falio nam jedan za klanske....za zlato

Šta se dešava više sa Leopardom 1 i odbijanjem. Šta se dešava sa glupavim rng više

inace to je chieftain koji je izbacen na kineskom serveru, kada su ga aktivirali, evo sve to stize i ovde.... samo sto je to kod kineza fair and square imas cenu platis i vozis. ovde lepo neka se kockaju, zaradimo vise

i naravno da je do igraca. da nema igraca kazini bi propali

dokle god imaju support, znaci da rade dobar posao.

al' ce da se ukake od para.
inace to je chieftain koji je izbacen na kineskom serveru, kada su ga aktivirali, evo sve to stize i ovde.... samo sto je to kod kineza fair and square imas cenu platis i vozis. ovde lepo neka se kockaju, zaradimo vise

i naravno da je do igraca. da nema igraca kazini bi propali

dokle god imaju support, znaci da rade dobar posao.

Nije baš tako. Tj nemaju svi pristup svim tenkovima-a mislim ni kutijama. Whale igrači(koji su potrošili hiljade eura na igru) imaju pristup recimo tom Chiftain-ostali ne.

Ocekivano od pilicara.

Preterali su. Ja sam imao naviku da kupim novogodisnje kutije, al sumnjam da cu im dati vise ista.

Meni su novodisnje kutije skroz ok da se sto se kaze snabdem za celu godinu, ali ovo je bas ludilo mozga. Videcemo koliko ima whaleova sutra u randomu :D

Prestao da igram WoT pre više od deset godina. Ne znam šta me više iznenađuje, da je i dalje isti bullshit ili da igra nije umrla zbog toga? Generalno šteta.

Bacio pogled na Twitch da vidim nesto oko grafike...
Ne znam koliko je gold u Rusiji i da li streameri dobijaju nesto ali ovo...
1747261165129.png

Nazad
Vrh Dno