Šta je novo?

World of Tanks

Boze kakva partija, bukvalno sam mislio da igram protiv botova. Najcudnije partije su uvek tokom praznika. Likovi dodju, stoje i primaju dmg.

Hvala im na donacijama helta svakako i srecni im praznici i nova godina :)

contradictius.JPG

Boze kakva partija, bukvalno sam mislio da igram protiv botova. Najcudnije partije su uvek tokom praznika. Likovi dodju, stoje i primaju dmg.

Hvala im na donacijama helta svakako i srecni im praznici i nova godina :)

Pogledajte prilog 474049
Znas za onaj bag sa Controm? Da povecas dmg/min za oko 30%. Ja ga nemam, ali videh juce na YT kod dark ninje i posle kod skilla

Video sam, al retko pucam double i onda meni ne znaci mnogo. Double mi je samo kad treba da dovrsim nekog ko je na oko 500 helta.

U ovoj partiji sam samo dva puta pucao sa obe cevke :)

Kako XM57 zna da frustriraaaa. Gadjam se sa drugim XM57. sa nekih 30-40 m. On je ocigledno noob, ali srece na izvoz. Stao covek i ne mrda. Ja gadjam low plate, a granata udara u upper i dinguje, on u povlacenju puca i odvali me sa 700 dmg. Drugi put isto. Stoji ne mrda, fullaimed i bam, u gusenicu i 0 dmg. On opet opali i opet 500 i nesto mi napravi stete. Jos se ja lepo postavim, cuvam donju plocu, jedva izvirujem. Treci put isto. Ja njega cekam, fullaim, donja ploca, stoji pravo ka meni, pucam i nema dmg, ding. On naravno opali i ubije me. Zavrsih partiju sa 0 dmg i htedoh da razbijem monitor

Dap, XM57 je bas trol od tenka jeziv. Ja sam ga toliko psovao, bilo me sramota od samog sebe :D

Ja se pored svih novih tenkova primio na bat chata ovih dana, toliko je zabavan za igru i lezi mi da ne zelim da sedam u nesto sporo i oklopljeno.

Ja se pored svih novih tenkova primio na bat chata ovih dana, toliko je zabavan za igru i lezi mi da ne zelim da sedam u nesto sporo i oklopljeno.
Bat chat, auuu koliko ga dugo nisam igrao. Mozda i 4-5 godina. Imam sa njim nesto vise od 400 partija i WN8 oko 2600. Odlican je bio. A i sad je, naravno. Moracu da ga vaskrsnem malo

Bat chat, auuu koliko ga dugo nisam igrao. Mozda i 4-5 godina. Imam sa njim nesto vise od 400 partija i WN8 oko 2600. Odlican je bio. A i sad je, naravno. Moracu da ga vaskrsnem malo
Bio je buff pre par meseci, sad je bolji nego ikada. Nosi 50 granata (bilo 30 ako se dobro secam) i ima bolju disperziju. Ja sam mu stavio exp t3 turbo, bounty optiku i bounty auspuh, sa auspuh direktivom imam 51.5/43 camo rejting. Brutalan na daljinu

Da da...b-c sad "ne traži" ništa od opreme da poveća preciznost na topu, a brutalno je nevidljiv.

Konačno!

1735667147143.png

Sad ide na otpad

Nisam trol, od premium tenkova samo sam zadržao dzt.

Tesak dva puta dobijao preko kutija, prodao oba puta. Iskreno jedino ne umem da igram sa light tenkovima a i ne igram sa njima uopšte tako da ono, došle mi dobro pare.

XM57, kao što rekoh, odigrao par partija i pošto je užasno spor, prodao sam ga iako je imao baš dobar alfa dmg i dobar oklop napred.

Meni to nije zanimljivo i izuzetno je glupo kada tortoise ili xm57, teško da ih možeš probiti od napred a jure u borbu kao da su heavy ili medium tenk.

Počeo sam da ganjam švedsku liniju TD, strv mi se svidja TD. Jeste da nema alfa dmg ali je brz i ima super snajper mod i teško je uočljiv.

Tako da ono, dodjete mi po 100 golda jer ne trolujem. ❤️

Тролујеш, можда не намјерно али ипак тролујеш 😂

Kako XM57 zna da frustriraaaa. Gadjam se sa drugim XM57. sa nekih 30-40 m. On je ocigledno noob, ali srece na izvoz. Stao covek i ne mrda. Ja gadjam low plate, a granata udara u upper i dinguje, on u povlacenju puca i odvali me sa 700 dmg. Drugi put isto. Stoji ne mrda, fullaimed i bam, u gusenicu i 0 dmg. On opet opali i opet 500 i nesto mi napravi stete. Jos se ja lepo postavim, cuvam donju plocu, jedva izvirujem. Treci put isto. Ja njega cekam, fullaim, donja ploca, stoji pravo ka meni, pucam i nema dmg, ding. On naravno opali i ubije me. Zavrsih partiju sa 0 dmg i htedoh da razbijem monitor
RNG i sluzi tome da smanji razliku izmedju dobrih i losih igraca.
Ja se cesto tripujem da RNG uopste nije do mene nego do onoga koga gadjam, desava mi se da nekoga samo dingam, pogadjam crit, masim sa full aim nisanom a cim okrenem cev na nekog drugog odma pravi DMG bez nisanjenja, na snep sto bi se reklo.
Zato ja igram uglavnom lajtove, spot je egzaktan u igri, nema RNG, tako se ne iztiltujem bez potrebe.

ne mora da znaci da troluje. zasto bi neko cuvao tenk koji mu je los i ne zeli da ga igra, ako moze da dobijje credits za njega? stoji u garazi i smrdi nicemu ne sluzi, gomile bespotrebnih pixela. sa gomilom credits mozes da igras, ne treba ti ni premium time

Poslednja izmena:
Nisam trol, od premium tenkova samo sam zadržao dzt.

Tesak dva puta dobijao preko kutija, prodao oba puta. Iskreno jedino ne umem da igram sa light tenkovima a i ne igram sa njima uopšte tako da ono, došle mi dobro pare.

XM57, kao što rekoh, odigrao par partija i pošto je užasno spor, prodao sam ga iako je imao baš dobar alfa dmg i dobar oklop napred.

Meni to nije zanimljivo i izuzetno je glupo kada tortoise ili xm57, teško da ih možeš probiti od napred a jure u borbu kao da su heavy ili medium tenk.

Počeo sam da ganjam švedsku liniju TD, strv mi se svidja TD. Jeste da nema alfa dmg ali je brz i ima super snajper mod i teško je uočljiv.

Tako da ono, dodjete mi po 100 golda jer ne trolujem. ❤️
Druze, nisi trebao odmah da prodajes tenkove iz kutija, da nisi prodavao Squalla dobio bi 6500 golda za svaki duplikat. Nema veze, sta da se radi, ali da znas za sledeci put.

Druze, nisi trebao odmah da prodajes tenkove iz kutija, da nisi prodavao Squalla dobio bi 6500 golda za svaki duplikat. Nema veze, sta da se radi, ali da znas za sledeci put.

Znam, to sam kasnije saznao.

Imam par nižih tier i mislim da još jednom uzmem 12 kutija i da to bude to do sledeće godine.

ti najjaci tenkovi (T8 i T9) iz lootboxes nemaju duplikate, tj kada ga dobijes jednom ne mozes vise

Znaci Milanbre troluje ipak??

ti najjaci tenkovi (T8 i T9) iz lootboxes nemaju duplikate, tj kada ga dobijes jednom ne mozes vise
Mislim da ako ga prodas mozes da ga dobijes ponovo, znam da su kukali neki ljudi po redditu jer nisu to kapirali. Zato dok se event ne zavrsi nikad ne prodajes tenkove, jer igra gleda sta imas u garazi, a ne sta si imao i prodao :)
Znaci Milanbre troluje ipak??
Mislim da ne troluje, moze to da se desi. Ako kupis kutije i dobijes recimo squall i xm57, prodas ih, pa opet kupis kutije, mozes da ih dobijes opet. Ljudi su kukali po Redditu sto puta do sada, jer su mislili da kad jednom dobijes i ako prodas tenk, ne mozes ponovo da ga dobijes, pa se ispostavilo kao netacno. Igra samo gleda sta imas u garazi da ti ne duplira, dok ne dobijes sve tenkove.

Ja da se ispravim, nije tesak bio dva puta nego squal, ne znam da li mogu da vidim u podešavanjima šta sam sve prodavao pa da dostavim dokaz da ne trolujem. 😇

Iskreno, kada mi se neki tenk ne svidja, koliko god da ga hvale, dzaba mi čuči u garaži, prodam ga.

imas sve tenkove u recently sold i mozes da ih vratis samo moras da imas credita na nalogu koliko si ih dobio za prodaju

Ja da se ispravim, nije tesak bio dva puta nego squal, ne znam da li mogu da vidim u podešavanjima šta sam sve prodavao pa da dostavim dokaz da ne trolujem. 😇

Iskreno, kada mi se neki tenk ne svidja, koliko god da ga hvale, dzaba mi čuči u garaži, prodam ga.
Ја рецимо гајим другачији приступ, доживљавам премијум и колекционарске тенкиве баш тако, као колекцију.
На крају крајева, наш стил игре се мијења и оно што ти некад није одговарало може у будућности да буде баш супротно.
Опет, то је мој поглед на игру...

Ја рецимо гајим другачији приступ, доживљавам премијум и колекционарске тенкиве баш тако, као колекцију.
На крају крајева, наш стил игре се мијења и оно што ти некад није одговарало може у будућности да буде баш супротно.
Опет, то је мој поглед на игру...
To si 100% u pravu, gomilu tenkova inicijalno nisam voleo da igram, delovali su mi uzasno. Posle nekog vremena se vratis i odjednom tenk klikne i sve ide glatko. Prosto se pitam kako mi se u startu nije dopao. To dosta ima veze i sa skilom u igri koji kako napreduje, tako se i ukus menja.

RNG i sluzi tome da smanji razliku izmedju dobrih i losih igraca.
Ja se cesto tripujem da RNG uopste nije do mene nego do onoga koga gadjam, desava mi se da nekoga samo dingam, pogadjam crit, masim sa full aim nisanom a cim okrenem cev na nekog drugog odma pravi DMG bez nisanjenja, na snep sto bi se reklo.
Zato ja igram uglavnom lajtove, spot je egzaktan u igri, nema RNG, tako se ne iztiltujem bez potrebe.
Bas tako.

Razliku najviše poništava "gold ammo". RNG je tu da bi više trošio :)

Nazad
Vrh Dno