Šta je novo?

World of Tanks

Da uvedemo novo pravilo:
ko komentarise/osudjuje kako neko trosi svoj novac - ban na 10 dana?
A što ne uvedete pravilo da ko propagira kocku-pa i za svoje pare ne dobije ban?

Ovo što radi WG je klasično kockanje-stim da ovde nema nikakve kontrole, mogu da se kockaju i maloletna deca bez ikakve provere.

Na stranu da WG ne zaslužuje da ime se daju pare jer ne rešava probleme koje igrači traže od njih i samo štancuje nove premiujm tenkove. Na žalost, svake sezone je ista priča.

Object 268 buši sve redom. Ima eto problem sa lajt tenkovima gde nema penetracije. Stvarno komedija. Baš sam testirao u poslednje vreme.
A što ne uvedete pravilo da ko propagira kocku-pa i za svoje pare ne dobije ban?

Ovo što radi WG je klasično kockanje-stim da ovde nema nikakve kontrole, mogu da se kockaju i maloletna deca bez ikakve kontrole.

Na stranu da WG ne zaslužuje da ime se daju pare jer ne rešava probleme koje igrači traže od njih i samo štancuje nove premiujm tenkove. Na žalosti, svake sezone je ista priča.

Po meni premiujm tenk ne sme da bude jači od bilo kog tenka u svom tier-u koji se igrom dobijao preko exp i novčića.

Iz 80 kutija, 13k din, dobijam oko 60 dana premiuma + oko 28k golda.
3x battlepass = 22500g iz kojih dobijem 171 dan premiuma.
Plus oko 60 dana koje kupim za preostali gold.
Ukupno 10 meseci premium.
Nema ni za celu godinu. :ROFLMAO:
U principu to je sve tu negde, ovi iz WG su sve preracunali i sem hype ne dobija se nista za dzaba.

Ti računaš samo premijum dane a ima još štošta u kutijama.

MIslim da se razumemo vrednost tih kutija je nula faktički, jer kad se serveri ugase jednog dane-svi pikseli što se sakupljaju nestaju odmah.

Kako god. Ja već 3 godine tako radim i trenutno imam 90 dana premijuma. Za jedan BP dobija se 70+ dana premijuma i 900 zlata. Nisam ostao bez premijuma, a ni dan nisam kupio.
Naravno, kako god kome odgovara nek tako i radi. Ja igram iz zabave i hobija. Ostalo mi nije bitno.

pa dobro za tako nesto treba mnogo da se igra, da se ima odlican skill, da se pobedjuje u turnirima i osvaja gold, takodje treba i dobar tim za tako nesto.
nekome to vise zvuci kao posao nego zabava i hobi, nismo svi isti. neko voli da trosi novac na zabavu i hobi

Momci, to je bilo figurativno, nacin skretanja paznje koliko je nekuturno nepoznatim licima na javnom forumu govoriti kako treba/ne treba da trosi svoja sredstva.
Naravno da se ovo ne odnosi samo na ovu temu, i naravno da se takva pravila nece uvesti.

Ne mogu ceo dan da budem najbolji.

1. 4700 1 kill
2.. 4200 dmg 5 kila.

Završim kao drugi zbog 500 dmg a imam 4 više kilova.

Bem ti algoritam.

Kupio 12 komada, dobio
4 dana premiuma
5500 gold
nista vise.

Ja isto sinoć testirao sreću.

Dobio dva premium tenka nižeg tiera V i VI koje sam odmah prodao.

Dobio dosta materijala za onaj parkić i 5000 golda, tri ili 4 dana premiuma.

Tako da nema ništa konkreno "vau".

Ja isto sinoć testirao sreću.

Dobio dva premium tenka nižeg tiera V i VI koje sam odmah prodao.

Dobio dosta materijala za onaj parkić i 5000 golda, tri ili 4 dana premiuma.

Tako da nema ništa konkreno "vau".
Što prodade premijume. Pa sa njima bi zaradio te pare koje si dobio za sat vremena igranja.

I nemački i ruski tenk su ok za tier V, nisu loši uopšte

vozim object-a 705, i nije los tenk, idem da uzmem 705A onaj sa 152mm,,, cak i od ovog 705 ljudi se sklanjaju.

Poslednja izmena:
Ja sa object 268 plašim sve koji naidju na mene, pre svega medium tenkovi ali i heavy.

Kada gadjam iz pozadine, begaju sa te pozicije.

Nerviraju me neki TD tenkovi koji imaju oklop koji se od napred teško probija ali zato mene buše od napred bez problema.

Najviše od svega me nerviraju izmišljeni tenkovi.

Ima li jos ko problem sa filterom za odabir tenkova, neradi u opste posle ovih apdejta

Ne, je l imas neke modove? Meni su neki modovi pravili probleme sa poslednjim updateom

Ja sa object 268 plašim sve koji naidju na mene, pre svega medium tenkovi ali i heavy.

Kada gadjam iz pozadine, begaju sa te pozicije.

Nerviraju me neki TD tenkovi koji imaju oklop koji se od napred teško probija ali zato mene buše od napred bez problema.

Najviše od svega me nerviraju izmišljeni tenkovi.
Ja obozavam da ga deljem, busan je kao sir.. a kao svaki Rus, dugo nisani pa mogu da se sprdam cesto.
Ima li jos ko problem sa filterom za odabir tenkova, neradi u opste posle ovih apdejta
Meni radi normalno sve, nemam modove..

Uzeh SU130 PM, ima li ko iskustva? Deluje mi kao Borsig sa malo losijim camo, ali vecom max brzinom i zaradom. Cak Borsig ima veci fire power.

Trenutno pored Objecta 430 i Objecta 268, furam treću light tenka koji kasnije prelazi u medium.

AMX 13 75 tier VII trenutno i idem na B-C 25 t.

Inače, ne umem da igram sa light tenkom.

Bolje radim spot ss 430 nego ss AMX.

😁

Imao sam ja do juce. Nije radilo od prošlog updatea. A nemam nikakve modove. Proslo me to.
Imas iznad te ikonice, u gornjem desnom uglu, jedan mali x (narandzaste boje ili tako nesto). Na njega klikni i sve ce ponovo da radi. Juce sam provalio.

Inace, otvorih juce 28 kutija i dobih Toro. Moglo je i gore da bude. Uglavnom, solidno zaradjuje pare. Nije da sam bas njega prizeljkivao, ali dobro.
Dobio sam i solidnu količinu zlata, premium dana, 3 3d skina (grille, ae phase i cent AX), plus 3 komada 3d atacmenta ili kako se vec zovu, oko 3 000 000 kredita.
Ja obozavam da ga deljem, busan je kao sir.. a kao svaki Rus, dugo nisani pa mogu da se sprdam cesto.

Meni radi normalno sve, nemam modove..

Uzeh SU130 PM, ima li ko iskustva? Deluje mi kao Borsig sa malo losijim camo, ali vecom max brzinom i zaradom. Cak Borsig ima veci fire power.
Odlican. Bolji od borsiga.

Juče se desila jedna komična situacija.

Zapalo se da bude gužva na obe strane, pošto nisam smeo ni da malo izadjem da provirim, morao sam da čekam iza stene gde sam mogao samo levo a levo je brisan prostor gde bi me razbili. Jedan tako njihov tenk dodje na ideju da mi stane na grbaču, odozgo polako stao na object 268 i očekivao sam da se meni skida dmg medjutim njemu se skidala energija kao da ga roka tesak, od 1400 dmg, ja sam njega ubio ali kada sam njega uništio, njegova olupina srozala moj object. Pa verujte mi, svi koji su igrali tu rundu su se smejali na chatu xD

Imao sam ja do juce. Nije radilo od prošlog updatea. A nemam nikakve modove. Proslo me to.
Imas iznad te ikonice, u gornjem desnom uglu, jedan mali x (narandzaste boje ili tako nesto). Na njega klikni i sve ce ponovo da radi. Juce sam provalio.

Inace, otvorih juce 28 kutija i dobih Toro. Moglo je i gore da bude. Uglavnom, solidno zaradjuje pare. Nije da sam bas njega prizeljkivao, ali dobro.
Dobio sam i solidnu količinu zlata, premium dana, 3 3d skina (grille, ae phase i cent AX), plus 3 komada 3d atacmenta ili kako se vec zovu, oko 3 000 000 kredita.

Odlican. Bolji od borsiga.
Nasmejah se juce, uzeo sam 2x 24 kutije, i nisam dobio tenk. Vidim ispod pise approx 28 kutija do sigurnog dobitka tenka :D. Lepo su iskalkulisali

Malopre čitao da ne treba prodavati premium tenkove. Da ih treba prodati nakon kutija jer se može desiti dobiti ih opet.

Toro tenk je baš dosta zastupljen na serverima ali po meni jako bušan tenk.

Vrednost Toro 13000k golda.

DZT-159 je bas nebalansiran tenk. Ima strasan potencijal, fleksibilan, dobar top, sjajan izbor municije, dobar oklop na turetu, 7 boostera po 5 sekundi. Pravo uzivanje za igranje :)

Ovo je sesija od danas, verujem da ce u rukama ozbiljnih igraca biti jako nezgodan, a mogu da zamislim tri ova tenka u platoonu. Ima ce uzasno veliki uticaj na ishod bitke.

DZT-159.JPG

Sad jos 2 kutije i eto tenka
Ne ne, sad pise 26 jos.. kaze ciklus nagradjivanja se resetuje na svakih 50 kutija do dobijanja tenka. Ukoliko tenk dobijes ranije, ciklus se resetuje. Znaci negde na tvom acc ima neki rekord o tome da li si dobio tenk ili ne.

Da, da. Tako je. Ide reset na 50 posle dobijanja tenka
Ne ne, sad pise 26 jos.. kaze ciklus nagradjivanja se resetuje na svakih 50 kutija do dobijanja tenka. Ukoliko tenk dobijes ranije, ciklus se resetuje. Znaci negde na tvom acc ima neki rekord o tome da li si dobio tenk ili ne.

sto znaci da je dobio neki tenk u tih 48 kutija, a kaze da nije :)
Nasmejah se juce, uzeo sam 2x 24 kutije, i nisam dobio tenk.
a ako treba jos 26 kutija do tenka, onda si dobio tenk u 24toj kutiji

Kupio 12 komada, dobio
4 dana premiuma
5500 gold
nista vise.

Odmah na pocetku, prvi dan uzeo sam 12 kutija (i ne nameravam vise). Prva kutija Engleska dvocevka, druga kutija XM57, ostale nista, ali bukvalno.
Mislim da sam u nekih proslih postova napisao da vredi odmah uzeti kutije na pocetku. Oni razmisljaju tako da u pocetku podele gomilu tenkova i onda se masa navuce, pa ne dodeljuju nista... i onda kad vide da opada kupovina ponovo puste par komada, pa se masa ponovo navuce, mislim da se na engleskom ovo zove milking.

Dobio na kutijama XM57. 😁

Jako jako spor.
Plus sto je busan sa strana cak i kada se iskosi, bar ga ja lako busim sa osmicama, o devetkama i dalje da ne pricam. Trebali su da mu daju ime kornjaca bas lici, najvise volim kad ga odvalim sa nekim 152mm topom :D nervira me

Odmah na pocetku, prvi dan uzeo sam 12 kutija (i ne nameravam vise). Prva kutija Engleska dvocevka, druga kutija XM57, ostale nista, ali bukvalno.
Mislim da sam u nekih proslih postova napisao da vredi odmah uzeti kutije na pocetku. Oni razmisljaju tako da u pocetku podele gomilu tenkova i onda se masa navuce, pa ne dodeljuju nista... i onda kad vide da opada kupovina ponovo puste par komada, pa se masa ponovo navuce, mislim da se na engleskom ovo zove milking.
Nista me ne cudi, odkad su ih preuzeli zapadnjaci, cist kapitalizam, na sve su spremni.

Vrh Dno