Šta je novo?

World of Tanks

Otključao sam object 430, drugi meč, blokirao 4500 dmg 😅 Malo je top nepricizan ali ću se naviknem.

Kakvo je smeće Tesak, definitivno najgori LT u igri. Cammo mu je katastrofa, bolji imaju K91, Udes, pa čak i CS. Dakle, nije baš za spotanje, a da bi napravio dmg, moraš nekom da priđeš i flenkuješ ga. Ajd i to, ali da je bar brz i okretan, međutim nije ni to. :D Jednom riječju, k.... od tenka.

Tesak baš retko vidim u igri.

Primetio sam kada nema lajt tenkova, da je igra baš ravnomerna, sporija. Ne završi se partija za 4 minuta.

Uzeh za bondove, WZ-114 premium IX, nemam ni jednu devetku koja zaradjuje, zanimljiv je.

Ne znam da li mi se obrisala poruka sama zbog održavanja sajta ili je admin obrisao.

Rekao sam da ću obrisati igricu zbog overpowered tenkova kao što je Cobra ali sam promenio odluku za sada i idem da otključam tier X Object 268.

Juče sam iz revolta, kad god je spotovan tenk Cobra, išao da ga lovim sa TD.

Moje zapažanje da su Leopard i Proggeto 46 najveći luzeri, Cobra bar tenkovi idu rush ali ova dva prva uglavnom ubijaju iz pozadine gde eto celu partiju presede i čekaju da se svi izrokaju i onda njima ostane da dokrajče.

Retko vidim Leoparda ili Proggeto da su manje od 70 odsto dmg-a.

Revolt me je naterao da sve njih lovim td-om.

Još nekih 40k mi treba da otključam tierX.

Juče mi iz nekog razloga bez onih bonusa za exp nakon nekih ajde dobrih partija davalo preko 5k EXP.

Na tier IX sa medium object 430 i dalje se prikavam. Ja sam navikao da idem napred i izgleda mi to najveći problem.

Malo poredis neuporedivo, recimo Leopard uopste nije tenk za kog ocekujes da ide rush ili u prve borbene redove, on je za mene medium snajper tenk i obozavam da igram sa njim.

kad je bolje kupiti ove kutije malo, sada ili pred kraj ?

isto kostaju, ako zelis da ih nagradis za dobar posao kupi kada god zelis.

Ja dobio sve osim kineza + sve 3d stilove sa 160 kutija. Malo razocarenje, proslih godina sam obicno sve dobijao sa istim brojem, pa i duplikate.

u free 2 play igrama ti najbolje znas sta ti je najisplativije. ne mogu ti ja reci na sta da trosis svoj novac u igri koja je free za igranje

Maus grana na popustu do januara, da iskoristim da ga uzmem, sada vozam VK100P..

Otključao po prvi put tier X.

Igrao par puta grand battle i više mi se svidja takva igra nego standard battle.

Uzeo kutije i bio onako, polovično srećan. Dobio premium tenk onaj što spamuje svaki server sa mitraljezom od granata. Veliko gofno od tenka da sam odigrao par partija i prodao odmah.

Ja imam vec nekoliko tier X i brdo premium tenkova, i ovih drugih, kutije jos nisam kupio, kupicu mozda 28 dovoljno mi.

Licno ne placam nista, za 10-11 godina jednom sam kupio 500 golda da bih mogao da skidam opremu i prebacujem na sledeci tenk (pre nego sto su uveli one equipment demount kupone).
Ali razumem i ljude koji plate po nekad... neko pusi, neko juri najnoviji hardver, neko kupuje tenkove... svako prati svoju pasiju.

Poslednja izmena:
Jedina igra koju mogu da igram, smatram to hobijem, a 200e godisnje mi ne predstavlja problem.
Jasno mi je to nego mi nekako bezveze da dam 200e ako vec mogu da je igram i za dzaba.

U principu je gladam malo drugacije, meni jedino vredno u tim kutijama je premium i gold kojih za 12k din dobijas 60 dana i 27000g ( u proseku 13 meseci premiuma) i to vidim da svi dobijaju toliko. Godisnji premium kosta 8k din, znaci za 12k dobijam 18 meseci. Ta razlika od 5 meseci ti ide na priliku da dobijes neki od tenkova a meni ti tenkovi totalno beznacajni jer u garazi vec imam preko 50 koje nisam stigao da igram, pritom neki i bolji od ovih koji se daju.
Iskreno se razmisljam da li mozda da uzmem 12 komada cisto da dobijem neki premium dok krene battlepass ili da preskocim totalno.

Jasno mi je to nego mi nekako bezveze da dam 200e ako vec mogu da je igram i za dzaba.

U principu je gladam malo drugacije, meni jedino vredno u tim kutijama je premium i gold kojih za 12k din dobijas 60 dana i 27000g ( u proseku 13 meseci premiuma) i to vidim da svi dobijaju toliko. Godisnji premium kosta 8k din, znaci za 12k dobijam 18 meseci. Ta razlika od 5 meseci ti ide na priliku da dobijes neki od tenkova a meni ti tenkovi totalno beznacajni jer u garazi vec imam preko 50 koje nisam stigao da igram, pritom neki i bolji od ovih koji se daju.
Iskreno se razmisljam da li mozda da uzmem 12 komada cisto da dobijem neki premium dok krene battlepass ili da preskocim totalno.
Kod mene je to vise neka visegodisnja navika, ortak i ja kupujemo te kutije svake god, i cilj nam je da pokupimo sve nove tenkove. Sta's boles ne bira... Sto kolega iznad rece, neko baca pare na drogu, kocku i sta znam, kad pogledam, ovo moje je benigno totalno. Samo da dodam, uz da me neko ne shvati pogresno, znam da na nasim prostorima 200e za hir ne zvuci malo, ali da moram bilo cega da se odreknem zbog ovoga, ne bih to radio, i ne preporucujem nikome da daje pare wg-u, ako ce nesto drugo da trpi.

svako ima, svoje... ja uvke kupim ili 28 ili 80 kutija, kako mi se cefne, a nekad i nekupim uopst, mene uhvatilo nesto da stalno menjam hardver i telefone, svako ima svoje. Al sad bi kupio kutije samo ako bih dobio onog lovca.

Svidja mi se Grand battle.

Jednostavno bolje od standard battle.

Nekako kao prava situacija u ratu, nema da se juri nego se ide polako.

Dobar scout igrač mnogo znači.

Počeo sam Francusku liniju faking autoladera.

Ja sam za 7-8 godina igranja WoT-a potrošio 0,00 €. Razumijem ljude koji to rade, ali ja jednostavno ne želim iz principa niti imam potrebu da im plaćam išta. Kupujem sve na popustima i ne spamam gold.
Ostale mi još 4 desetke da kupim da imam sve tenkove tier X u igri. To sam planirao kupiti za Božić, ali ne vidim na stranici WG da je akcija na sve tenkove, a bilo je dosad svake godine.

Ako kupuješ Battlepass onda je isplativije da kupiš sad 80 univerzalnih za 13k. Dobijaš zlato za celu narednu godinu za Battlepass i premijum. + premijum tenkove i sve otalo. Naravno, ovo se odnosi na one koji troše neki novac u ovoj igri.

Da uvedemo novo pravilo:
ko komentarise/osudjuje kako neko trosi svoj novac - ban na 10 dana?
Морао би да банујеш много чланова онда јер је то присутно у АМД вс Интел, иОС вс Андроид и многим другим дискусијама. Али ја сам за.

Ako kupuješ Battlepass onda je isplativije da kupiš sad 80 univerzalnih za 13k. Dobijaš zlato za celu narednu godinu za Battlepass i premijum. + premijum tenkove i sve otalo. Naravno, ovo se odnosi na one koji troše neki novac u ovoj igri.
Iz 80 kutija, 13k din, dobijam oko 60 dana premiuma + oko 28k golda.
3x battlepass = 22500g iz kojih dobijem 171 dan premiuma.
Plus oko 60 dana koje kupim za preostali gold.
Ukupno 10 meseci premium.
Nema ni za celu godinu. :ROFLMAO:
U principu to je sve tu negde, ovi iz WG su sve preracunali i sem hype ne dobija se nista za dzaba.

Nazad
Vrh Dno