Verovatno je bolje što pre, jer se tako duže ubiraju plodovi bonusa za atmosferski nivo. Ako toga ima još uvek?isto kostaju, ako zelis da ih nagradis za dobar posao kupi kada god zelis.
200+ evrica za ovu igru, ozbiljna lovaJa dobio sve osim kineza + sve 3d stilove sa 160 kutija. Malo razocarenje, proslih godina sam obicno sve dobijao sa istim brojem, pa i duplikate.
Jedina igra koju mogu da igram, smatram to hobijem, a 200e godisnje mi ne predstavlja problem.200+ evrica za ovu igru, ozbiljna lova
Jasno mi je to nego mi nekako bezveze da dam 200e ako vec mogu da je igram i za dzaba.Jedina igra koju mogu da igram, smatram to hobijem, a 200e godisnje mi ne predstavlja problem.
Kod mene je to vise neka visegodisnja navika, ortak i ja kupujemo te kutije svake god, i cilj nam je da pokupimo sve nove tenkove. Sta's boles ne bira... Sto kolega iznad rece, neko baca pare na drogu, kocku i sta znam, kad pogledam, ovo moje je benigno totalno. Samo da dodam, uz da me neko ne shvati pogresno, znam da na nasim prostorima 200e za hir ne zvuci malo, ali da moram bilo cega da se odreknem zbog ovoga, ne bih to radio, i ne preporucujem nikome da daje pare wg-u, ako ce nesto drugo da trpi.Jasno mi je to nego mi nekako bezveze da dam 200e ako vec mogu da je igram i za dzaba.
U principu je gladam malo drugacije, meni jedino vredno u tim kutijama je premium i gold kojih za 12k din dobijas 60 dana i 27000g ( u proseku 13 meseci premiuma) i to vidim da svi dobijaju toliko. Godisnji premium kosta 8k din, znaci za 12k dobijam 18 meseci. Ta razlika od 5 meseci ti ide na priliku da dobijes neki od tenkova a meni ti tenkovi totalno beznacajni jer u garazi vec imam preko 50 koje nisam stigao da igram, pritom neki i bolji od ovih koji se daju.
Iskreno se razmisljam da li mozda da uzmem 12 komada cisto da dobijem neki premium dok krene battlepass ili da preskocim totalno.
Ako kupuješ Battlepass onda je isplativije da kupiš sad 80 univerzalnih za 13k. Dobijaš zlato za celu narednu godinu za Battlepass i premijum. + premijum tenkove i sve otalo. Naravno, ovo se odnosi na one koji troše neki novac u ovoj igri.Jasno mi je to nego mi nekako bezveze da dam 200e ako vec mogu da je igram i za dzaba.
U principu je gladam malo drugacije, meni jedino vredno u tim kutijama je premium i gold kojih za 12k din dobijas 60 dana i 27000g ( u proseku 13 meseci premiuma) i to vidim da svi dobijaju toliko. Godisnji premium kosta 8k din, znaci za 12k dobijam 18 meseci. Ta razlika od 5 meseci ti ide na priliku da dobijes neki od tenkova a meni ti tenkovi totalno beznacajni jer u garazi vec imam preko 50 koje nisam stigao da igram, pritom neki i bolji od ovih koji se daju.
Iskreno se razmisljam da li mozda da uzmem 12 komada cisto da dobijem neki premium dok krene battlepass ili da preskocim totalno.
Морао би да банујеш много чланова онда јер је то присутно у АМД вс Интел, иОС вс Андроид и многим другим дискусијама. Али ја сам за.Da uvedemo novo pravilo:
ko komentarise/osudjuje kako neko trosi svoj novac - ban na 10 dana?
Iz 80 kutija, 13k din, dobijam oko 60 dana premiuma + oko 28k golda.Ako kupuješ Battlepass onda je isplativije da kupiš sad 80 univerzalnih za 13k. Dobijaš zlato za celu narednu godinu za Battlepass i premijum. + premijum tenkove i sve otalo. Naravno, ovo se odnosi na one koji troše neki novac u ovoj igri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari