Šta je novo?

World of Tanks

Stigao za nepuna 3 popodneva igranja u Ranked Battles do 8mog nivoa u III diviziji. Rekoh, to je to...još malo i II divizija. Ali juče katastrofa. Od nekih 30 partija jedva 5 pobeda!!! Sve izgubljene. A da zlo bude veće, u tim izgubljenim napravim po 3-4 hiljada štete pa dobijem jedan ševron ili samo zadržim one postojeće. A kada pobedimo, e tu napravim po 500-1000 štete i ne bude ništa, ne uvučem se ni među prvih 7. I tako, ja zapeo, krenule loše partije i sa 8mog nivoa padnem na 5-ti....e, živote lutalico!
Sa cime igras?

Nalog je relativno nov....imam svega 6 desetki, i to:

1. Super Conqueror
2. WZ 111 5-A
3. T-92 artiljerija
4. CS-53
5. Grille
6. 60TP

Uskoro treba da otvorim 705 i Rinoceronte

Znam...treba mi Kranvagen, ali nisam ni krenuo tu liniiju. Imam i onaj 121B za bondove što sam uzeo, ali premijum desetke ne mogu u Rangirane bitke.
Najviše igram Konkverora, TP60 i WZ 111...

Mucim se kao nikad do sada u rangiranim… jednostavno ako ja *****em, gubim partiju… nisam uspeo da pobedim ako napravim ispod 3k dmg…

A gledam likove sa IS4, pa to niko me zna da probije! Kranovi sa svojim heat granatama su zbunjeni kad is4 uleti :) moracu da ga probam :)

^Vozim samo IS4 i Krana, ali uglavnom samo IS4.
Kakvo otkrice je za mene ovaj IS4.

@nestolex
Mozda igras previse defanzivno pa zato u porazu pravis puno dmg a u pobedi ne stignes.
Arty zaobidji za ranked, beskorisna je kao i LT.

Kako da se nadje samo "aim circle deagle " ima u aslain wot paketu.. ali mi samo taj nisan u sniper modu treba.

Ostalo ne.

E...ajde opet pitanje:

Šta uzeti za tokene: Kunze Panzer, Char Futur, OBJ 777II ili AE Phase?

Dva od ovih ovde ponuđenih dolaze u obzir...dakle, koji bi bio najbolji izbor?

BTW...evo kako sam prošao danas samo sa devetkama i desetkama...a nisam tako odavno (ne gledajte pare, pare nisu problem jer ih nema )

shot_002.jpg
Kako da se nadje samo "aim circle deagle " ima u aslain wot paketu.. ali mi samo taj nisan u sniper modu treba.

Ostalo ne.
U Aslainu imaš opciju "preview" i sa strane ti, u novom prozorčetu, pokazuje kako bi to izgledalo u igrici. Prošetaj po opcijama vezano za taj krug pa vidi koja šta nudi

Poslednja izmena:
Zavisi sta vise volis da igras, medijume ili teskase. Od nabrojanih nemam samo OBJ 777II. Svi su "igrivi", da se razumemo, nisu najbolje devetke ali daleko od toga da su lose, Kunze brz i precizan, Char 4 metka, ozbiljan dmg ali dug reload, Phase sasvim dobar teskas. Bez obzira sto su premijumi, nema pravljenja para sa njima, da znas

E...ajde opet pitanje:

Šta uzeti za tokene: Kunze Panzer, Char Futur, OBJ 777II ili AE Phase?

Dva od ovih ovde ponuđenih dolaze u obzir...dakle, koji bi bio najbolji izbor?

Imam ih sve, uz napomenu da sa 777 imam samo 2 partije odigrane. Dosadan je, pljosnat maltene, depresiju nema (da, Rus) itd.
Kunze mi je delovao zanimljivo, ali...šta znam, nisam naročito "svario" benefite te njegove "special ability".
Char je jako zabavan, ali 4s međureload-a baš smara i tera da prilagođavaš način igre. U svakom slučaju, iz ove perspektive, verovatno moj prvi izbor.
AE je ok. Ako nisi usko vezan za jedan tip tenkova (npr. mediumi), onda verujem da je AE ok izbor.

AE ili Chmar :) ovo ostalo je daleko iza…

Mislim bi kunze bio ekstra kada bi mu smajili reload u siedge modu kao strvu… ovako mi je bas ******, pogotovo sto nema jaku kupolu :(

Igra li neko ovu "Art of Strategy" ?

Kako da isključim ove senke na tenkovima, kada idem kroz žbun, iza kuće i sl...senči mi nekom dosadnom zelenom bojom..
Da li može da se isključi ?

Nazalost to je bag na standard renderu i nvidia grafama, isti prblem imam na gtx970, kad ce to da srede ko zna ako uopste i srede, na testu 1.17 i dalje je tu problem

E šteta..baš bez veze

Ovo je bag, ako koristis poboljsanu grafiku toga nema.
F3Em3pq.jpeg

Za sad nista, izgleda nas "teraju" na kupovinu :D

Znači nema igranja WoT-a više u plićaku..e šteta.

Wargaming Belgrade will house both international and local talent across development and publishing disciplines. Going forward, the office will also become an important relocation hub for Wargaming staff from multiple locations. The studio will focus on the World of Tanks and World of Warships franchises, providing key services and potential development of new products.

World of tanks je postalo takvo njesra od igice, mislim na WOT Match making, u borbu sad stavlja 5 protiv 10 igrača, te partije nemaju nikagvog smisla, prvu dnevnu obično te stavi u pobednički tim, a ostalo je katastrofa.... glupo je i kad si u timu gde imaš 10 igrača protiv 5 (ne računam gubitnike ili botove). Tako da partije traju po 5-6 minuta, u prva 2 minuta pola tvog ili protivničkog tima nema . Debilana od igrice.

U pitanju je samo igrica, mnogo se ljudi nešto nerviraju oko jedne IGRICE.

World of tanks je postalo takvo njesra od igice, mislim na WOT Match making, u borbu sad stavlja 5 protiv 10 igrača, te partije nemaju nikagvog smisla, prvu dnevnu obično te stavi u pobednički tim, a ostalo je katastrofa.... glupo je i kad si u timu gde imaš 10 igrača protiv 5 (ne računam gubitnike ili botove). Tako da partije traju po 5-6 minuta, u prva 2 minuta pola tvog ili protivničkog tima nema . Debilana od igrice.
Matchmaking je i dobar kakav je ranije bio, ne znam dal se secas kad si mogao da upadnes kao jedini T8 tenk u full T10 partiju?
Problem je sto je tokom godina igrica dodatno dobila na slozenosti ubacivanjem raznih modifikacija (skilova i perkova posade, opreme, konzumabls, direktiva, modifikacija, tipova municije itd) sto dobri igraci koriste i time povecavaju gap izmedju njih i casual igraca koji to ili ne koriste ili koriste u manjoj meri i time dodatno degradiraju svoju ionako slabiju igru.
Ne zaboravimo da danas bez da igras nize tiereve mozes da dodjes do T10 tenka sto znaci da ljudi do T10 partije ne stignu ni mape da upoznaju a ne nesto vise od toga.

shot_008.jpg

Matchmaking je i dobar kakav je ranije bio, ne znam dal se secas kad si mogao da upadnes kao jedini T8 tenk u full T10 partiju?
Problem je sto je tokom godina igrica dodatno dobila na slozenosti ubacivanjem raznih modifikacija (skilova i perkova posade, opreme, konzumabls, direktiva, modifikacija, tipova municije itd) sto dobri igraci koriste i time povecavaju gap izmedju njih i casual igraca koji to ili ne koriste ili koriste u manjoj meri i time dodatno degradiraju svoju ionako slabiju igru.
Ne zaboravimo da danas bez da igras nize tiereve mozes da dodjes do T10 tenka sto znaci da ljudi do T10 partije ne stignu ni mape da upoznaju a ne nesto vise od toga.
Recimo na primer igram odlično sa jednim tenkom imam 4000 partija s njim 55% pobeda, sve sam bolji i bolji, a poslednji mesec 48% pobeda !?
Objasni kako ? MMaking suck, gura te u sve lošije timove gde ima 3-5 ne gubitnika protiv 9-12 negubitnika. Ako si sve bolji logično je da će i broj pobeda biti sve veći. Ne, WOT te gura da samo kupuješ nove tenkove i da nemaš više od 300 partija sa svakim da bi imao 55% pobeda (tad će ti MM biti dobar) . Razmišljam da obrišem igricu posle 9 godina jer me smatra budalom.

Obožavam ove teorije zavere ;-) 10+ godina ih slušam, nema im kraja, svaka čast za inspiraciju xD
Ima likova koji imaju po nekoliko hiljada borbi u nekim tenkovima i win rate iznad 60% kako to objašnjavaš?

Obožavam ove teorije zavere ;-) 10+ godina ih slušam, nema im kraja, svaka čast za inspiraciju xD
Ima likova koji imaju po nekoliko hiljada borbi u nekim tenkovima i win rate iznad 60% kako to objašnjavaš?
Plaćaju premium i dodatke (isto smatram budalastim) samim tim idu u bolji MM. Igram već 9 godina sada je MM sve bedniji zato partije traju po 5 min umesto 10-11 kao ranije.

Poslednja izmena:
Sad me neki pajser prijavio da sam haker :), samo sto sam ga snajpovao sa 250m dok je bludno jurisao na arti. Ostali 45TP, Tiger, SU85 i JagdPant sa dve arti, a protiv T34-85, GW Panther i polurazvaljenog Super Hellcata (mene).
E sto volem. Dobijem po labrnji cesto, al sad smo ga bas obrnuli :)

Plaćaju premium i dodatke (isto smatram budalastim) samim tim idu u bolji MM. Igram već 9 godina sada je MM sve bedniji zato partije traju po 5 min umesto 10-11 kao ranije.
Ja ne placam nista vise od 10 godina (izuzetak je prethodni battle pass) i MM mi je isti ko svima ostalima.
Ponavljam ponovo, problem je preveliki raspon izmedju dobrih i losih igraca, sad bi neko reko da MM treba da bude i po skillu igraca a to vec postoji i testira se vec nekoliko sezona, to su Rankeg Battles. Ne implementira se jer su Rangirane uzrok najveceg sloma zivaca kod igraca, to je zato sto bi svi da sealclabinguju nekog drugog a kod Rangiranih ti za protivnika ne dobijes foku nego nekog koje ili tvog nivoa ili bolji.
Recimo na primer igram odlično sa jednim tenkom imam 4000 partija s njim 55% pobeda, sve sam bolji i bolji, a poslednji mesec 48% pobeda !?
Objasni kako ? MMaking suck, gura te u sve lošije timove gde ima 3-5 ne gubitnika protiv 9-12 negubitnika. Ako si sve bolji logično je da će i broj pobeda biti sve veći. Ne, WOT te gura da samo kupuješ nove tenkove i da nemaš više od 300 partija sa svakim da bi imao 55% pobeda (tad će ti MM biti dobar) . Razmišljam da obrišem igricu posle 9 godina jer me smatra budalom.
Pa sve zavisi kolko partija si odigrao za tih mesec dana, mali broj partija nije merodavan jer mozes stvarno da uhvatis niz losih timova.
Ti mora da imas u vidu da su mozda i drugi postali bolji, pa to sto si ti bolji nego sto si bio nema nikakve veze sa brojem pobeda.
Evo ti savet, prestani da gledas winrate vec gledaj samo svoju igru, kreni da pratis svoj ucinak na WOT life ili neki slican site. Ovo nije timska igra, kad igras random partije ti igras protiv 29 igraca a ne protiv 15, prvih 15 mogu da te ubiju a ostalih 14 mogu da ti zeznu partiju (kradu dmg, kradu spot, naprave neku neocekivanu glupost igd) pa se tako moras i ponasati. Kad budes unapredio sopstvenu igru statisticki onda ce winrate doci sam po sebi.

Vrh Dno