Šta je novo?

World of Tanks

Zavrsena jelka i NG misije.
Bas mrsavo ispalo sve, mozda i najsiromasnija ponuda, same misije do sada.

Kolko je losa WoWP, zadnji put kad sam je igrao pre mozda 5 godina bila je zanimljivija tako da thanks but no ne treba gold :-D
Moguce, ali za ovih par dana igranja WoWP dobio sam 10 dana premium, 2000 gold i 130k free exp koje mogu koristi za WoT, bolje nego odigrati misije za zetone gde se dobije 5 partija rental za neku kantu od tenka, ili neku drugu sicu jer za nesto ozbiljnije traze da platis.

Poslednja izmena:
Posle koliko renti se dobija Object 283 perma?

obj283.jpg

Preterase sa rentom ....

To nije uslov, tenk možeš dobiti bez rente, a možeš imati i 100 dana rente bez tenka...

Ovaj BZ tenk je kao neko čudovište sa ovim DMG🤦🏻‍♂️

Da li se isplati uzimati ovih 20% popusta na tir 10 tenk, na ovim prazničnim misijama, kada se na redovnim ovim popustima na tir 10 dobija 30% ?!?
Da li mogu da se sabiraju popusti ?

Da li se isplati uzimati ovih 20% popusta na tir 10 tenk, na ovim prazničnim misijama, kada se na redovnim ovim popustima na tir 10 dobija 30% ?!?
Da li mogu da se sabiraju popusti ?

Ne sabiraju se. Redovan popust ne mozes da biras, vec sta bude top of the tree, a ovaj 20% vazi za bilo koji koji odaberes..

Kad se namulji do kraja Type 61 je kao leopard, igram ga sa turbo, stabilizator i nabijac.
Interesantan ovaj skin gde umesto sekirica imas dumbell.

shot_017.jpg

Probajte ruski TD, T-103 :)
Goldom lesi redom :)

Znam da je trenutno veliki hejt prema BZ-176 svuda, ali ovaj tenk je takva nebuloza kad se kockice sloze da to nije realno. Pritom je partija trajala svega 5 minuta. 9100 dmg kombinovano.

shot_020.jpg
shot_021.jpg
shot_024.jpg

Znam da je trenutno veliki hejt prema BZ-176 svuda, ali ovaj tenk je takva nebuloza kad se kockice sloze da to nije realno. Pritom je partija trajala svega 5 minuta. 9100 dmg kombinovano.

Pogledajte prilog 371299
Pogledajte prilog 371301
Pogledajte prilog 371300
Hejt je opravdan. Nebuloza je. I to je istina. Ne bi trebalo da bude u igri.
Ako ga vec imas, bolje da se ne kurcis rezultatom, nego igraj i cuti.
Kao da se trkas sa Nisanom GTR protiv fabrickog juga i ono, bas sam faca kako sam ga odrao na 402 m.
Brisi to. Ne volim da ga vidim ni na slici!😀😀😀 Najveci OP otkad postoji wot

Zasto se ne bih kurcio? Dobar je rezultat i da je u Chieftainu ili 279e postignut. (manje bi bio neuobicajen pretpostavljam)

Uostalom ove tier 9ke su im bile dobre, da su bili dobri igraci resili bi me u prvih minut partije, jer ko sa Emil II i IS3-II ima problem sa BZ-om ne zna da igra, nije problem do BZ-a :)

Polako, nerfovace i tu kantu, sa mlaznjacima.. *** mlazni motor na tenku. Umro bi ne bih video :D

AMD will provide you with a special code. Redeem it in World of Tanks to receive:
  • 14-day rent of the M54 Renegade, a Premium American heavy tank with fierce firepower and thick armor
  • 5 battle missions for the M54 Renegade that’ll give you a x5 boost to earned Experience
  • 5 boosts (each lasting 1 hour) that will earn you 200% more Free Experience and Crew Experience in each battle
  • 300,000 Credits to spend on modules, ammo, and consumables

Polako, nerfovace i tu kantu, sa mlaznjacima.. *** mlazni motor na tenku. Umro bi ne bih video :D
Nece ga direktno nerfovati samo cemo dobijati jos jace i jace tenkove i to je to, pa ce postati irelevantan :)

Jeste nebuloza ali nije bas OP. Jedino sto je nebulozno je HE prevelika penetracija i eventualno malo jaci hulldown armor. Ali koliko sam shvatio, najvise kukaju na njega oni koji ga nisu dobili. :D
Ja srecnom jesam, zena mi kupila i rekoh joj otvori mi ti kutijice i u prvoj BZ. :D Ali eto, nije mu mesto u igri i nerfovace ga sigurno uskoro.

To je zapravo nesto sa cim se eksperimentisalo tokom hladnog rata u stvarnosti :)

Nemoj me drzati za rec ali mislim da su Rusi bili prvi. Cak se desavalo da spale vojnike koji su iza tenka bili slucajno. Mozda je to samo legenda koju mi je cale pricao, ali bilo je takvih nekih prica :)

Jeste nebuloza ali nije bas OP. Jedino sto je nebulozno je HE prevelika penetracija i eventualno malo jaci hulldown armor. Ali koliko sam shvatio, najvise kukaju na njega oni koji ga nisu dobili. :D
Ja srecnom jesam, zena mi kupila i rekoh joj otvori mi ti kutijice i u prvoj BZ. :D Ali eto, nije mu mesto u igri i nerfovace ga sigurno uskoro.
Evo ja ga nemam i ne kukam na njega, digao sam ruke od toga, shvatio da ljudi koji ne znaju da igraju a voljni su da daju pare moraju da dobiju nesto zauzvrat.
Sva je sreca sto su 99% njih botovi pa je dovoljno izbegavati ih na mapi dok ne naprave neku glupost.
Malo jaci hulldown armor?!? Mislis malo jaci od dobrog dela t10 tenkova?
Realno tenk nema nijednu manu osim kad u njega sedne monkey.
Zato ja igram LT samo, tu ne moze RNG da me zahebe, ili spotas ili ne spotas. Evo od juce i danas.
shot_0181.jpg

Kkad izadju ti OP tenkovi i pocnu da me zivciraju, odmah palim arty i samo jurim njih po mapi 🤓
Dobra ideja. Da malo ozezim po ovim bz sranjima
Gde bre nije op? Jak mu je front armor u svakom smislu. Ne samo turret. S druge strane, ja ne kukam na njega zato sto ne znam da ga probijem. I sa 8 tirom to relativno lako radim, ali je problem objektivan i nije mu tamo mesto. Za vecinu srednjih i losih igraca, bz je veliki problem. Jedna od vecih nebuloza wot-a poslednjih godina. Zahebao je i skodu t56.

Likovi iz WOT su pohlepom uništili igru. Premium se neće produžavati više.

Likovi iz WOT su pohlepom uništili igru. Premium se neće produžavati više.
Gubitak ruskog trzista je ozbiljan udarac za njih, ipak je tamo bila najveca baza igraca. Plus sto su im sad troskovi poslovanja mnogo veci jer nece poljak da im radi ko belorus za 500e mesecno.

Nazad
Vrh Dno