Šta je novo?

World of Tanks

Imao sam sreće. Wargaming će mi refundirati novac a banka izdati novu karticu.

U suštini, hakovan mi world of tanks blitz, to je android aplikacija ali se ne sećam da sam nekad kupio nešto tu jer me smorila ekspresno brzo te sam je uklonio.

E sada, jedna zanimljivost. Ja sam uspeo da se ulogujem na world of tanks nalog i da raskacim karticu. Nakon toga sam pisao tiket. Kada sam hteo da opet da se ulogujem da vidim odgovor suporta, wrong password. Nije mi stiglo obaveštenje da je pass promenjen. Onda sam sa drugog naloga napisao tiket i oni proverili taj prvi nalog i videli problem. Napisao sam im da povežu moj novi broj kako bi resetovao taj nalog jer mi stari broj vezan za njega i ne stiže mi sms poruka.

Nakon što izmenim password, blokiraću sve sa wot. A onda ću promeniti šifre za sve sajtove i aplikacije, to inače odavno želim da odradim.
Dobro je da si rešio.
Ja nikad ne koristim opciju da bilo koji sajt upamti moju karticu, pa ni WoT. Svaki put kuckam podatke iz početka i to je to

Povratio sam nalog, vezao sam za nov broj, dodao još jedan vid zaštite, odjavio karticu. Sada ta kartica je off te mi stiže nova pa ću paziti gde plaćam.

zar blitz nije odvojena igra, mislim da ako kupis neki gold i nesto u wotu toga nema u blitzu?

Nemam pojma iskreno. Evo jutros se budim, neko je koristio VPN pa pokušao da se loguje iz raznih država ali mućak. :)

Stigla su mi četiri maila da su uplate otkazane i da će novac biti vraćen na račun.

Nakon što legne novac, obrisaću account i više me wargaming neće videti.

Udes 16

Ovi švedski akcioni su baš dobri.....bar za nas koji tek sad, posle 13 godina igranja, učimo da se ne može sa svakim tenkom igrati isto.

P.S. mrtvi wotreplays opet ima boginje

Neki pametni momci pop**** od WoT i Thunder gluposti i poceli da prave svoju igru:

Videh, ali na zalost mi se ne svidja uopste. Izgleda kao rip-off wot console.

Ко је zemunzakoneee? Одиграо је најбољу партију са Mаус-ом коју је QuickyBaby икада видео. 13+К dmg.

Jedan od retkih replay koje sam odgledao. Odlično ih je iznabadao. Damage je stvarno nestvaran.
Osim ovog poslednjeg objekta, nisam previše i*teligencije video, pogotovo Arti koji čuči u bazi i čeka.

Vrh Dno