Šta je novo?

WM 05 za mpx200-link

jedno pitanje: kako se menja raspored ikona u start meniju???

Ja danas definitivno skidam wm5, ne mogu nigde da idem bez punjaca,
jede bateriju samo tako :zgran:

ja sam i dalje na wm05, pre par dan aje postavio rekord od 30ak sati samostalnog rada. meni je to dovoljno :) da se vraćam neću jer sve lepo radi, po nekad prijavi grešku kažem jock i idem dalje, nikakvih dalje problema nije bilo.

meni isto radi odlicno, nema nikakvih problema...samo jos kada bih nasao agile messenger punu verziju da radi :) :) :)

Ortak mi otkrio zasto mi je telefon jeo bateriju,
nisam iskljucio reaciving incoming beans.
Ipak sam odlucio da ostanem na wm5 za sada ;)

I ja ostajem na WM05, mnogo mi se svidja pomoc u pisanju poruka...Bateriju punim svako vece kao i sa 03. tako da mi to ne pravi problem.

Kada otvorite fon, kratko pritisnete power dugme i dobijate Quick List.
Ovo je korisno samo zbog Flight moda.

To je radilo i na 2k3, a vaznije je da li radi quick list kada se drzi Home dugme?

Drzanjem Home dugmeta blokiras fon na jedno 10-20 sekundi,
nisu mu dodelili nikakvu funkciju.
Nije mi jasno zasto je vaznije da otvaras Quik list sa Home dugmetom
a ne sa Power dugmetom.

sikili, drzanjem Home dugmeta se pravi screenshot :)
slika bude negde na kartici,valjda

a meni je to uspesno zaglavljivalo WM5 na 10-20 minuta :(

sikili je napisao(la):
Nije mi jasno zasto je vaznije da otvaras Quik list sa Home dugmetom, a ne sa Power dugmetom.
Da ga ne bih slucajno ugasio, ako predugo drzim power dugme.

Pa ja sam primetio da se telefon posle instaliranja wm5 teze gasi a i pali nego sa predhodnim rom-om koji sam imao. Nema sanse da ga ugasis tako lako. Ovo za screenshot nisam znao.

moze da se ugasi lako i brzo: pritisnes power off dugme da se pojavi QucikList i izaberes Power Off :D Ugasi se odma!
bezveze je sto se spoljni ekran kasnije gasi, mada to ne vazi kada se gasi preko Quicklist ;)
tupavo je sto nema logoa Motorole na spoljasnjem ekranu vec se samo upali ekran (to ne je u3povalo jednom preko dana, mislio sam da se sjebala baterija nesto jer se ne vidi jasno da li se upalio)

Samo da dodam, da i dalje sa pritisnutim "home" dugmetom pravi screenshot ;)
sa nazivom ScreenDump.bmp i svi su velicine 113k.

Poslednja izmena:
kako glupo - za MPX220 jos nisu izbacili os. Da ga jos uvek imam, sad bih ga prodao...

Nije ni ovo zvanican upgrade za mpx200. Sto rece Borab, "iscurela" (moš' misliti) WM2005 beta, pa su je preradili za 200-tku... Mpx220 je, valjda, uvek imala zvanicne upgradeove

byMaX je napisao(la):
kako glupo - za MPX220 jos nisu izbacili os. Da ga jos uvek imam, sad bih ga prodao...

Ček' sad, smeta ti WM2k3SE na MPx220, a ne smeta ti "ono" od softvera na V3?

Sumnjam da će uopšte i izaći WM5 upgrade za MPx220 - posebno što nema nikakve potrebe za istim, uostalom, kao i u slučaju MPx200. Očigledno se neko za*ebavao na MPx200 i to je proradilo (polovično), pa procurelo, i sad svi imamo WM5 na totalno underpowered platformi, sa svim prednostima koje donosi - na telefonu koji ni nema hardver zbog kojeg je WM uopšte i evoluirao na 5.

Čitah pre neki dan da je ljudima proradio i XP SP2 na Pentiumu downklokovanom na 20MHz. Meni to vrlo slično zvuči ovom našem projektu u threadu. ;)

Nemam WM2005, ali negde sam video da JBlend java radi. Proguglaj, a ako ne nadjes, PM me.

Rece drug da je ovo MPx-Land-ov WM05, ali ne smem da se kladim.
Nisam jos probao, ali mozda i hocu. :type:

20057xm.jpg

Kod mene je narodna verzija
Os 5.1.1700 build14343.
Radio version 1.000
Ril version 1.000

znaci svezija od gornje.

Gde si nasao radio ver 1.00 meni je 0.90. Ajd postavi link. Da li vam se desava da izbaci unable to complete call?

Ista verzija kao kod "borab", i super sam zadovoljan. Za sad ne pravi nikakve probleme.

Aj borab poshalji link na PM. Meni je sve isto ali mi je Radio version 0.900. Shta je to uopshte :d

borab aj daj ovde link za upgrade za radio version 1.0 i moj je 0.9, jel si uopste instalirao nesto dodatno ili je tako bilo sa WM5

borab je napisao(la):
Kod mene je narodna verzija
Os 5.1.1700 build14343.
Radio version 1.000
Ril version 1.000

znaci svezija od gornje.

Sta to uopste znaci i kako se manifestuje na samom telefonu? Ja, naime, imam verziju 0.860, i pravo da kazem, pojma nemam sta predstavlja, mada nisam primetio da ispada iz mreze, sto neki pominju.

Vrh Dno