Šta je novo?

Wireless razocarenje

npetar je napisao(la):
Uhh...nisam primetio ovo za kabl. Pitaj ih tacno o cemu se radi,koji je to kabl u pitanju pa nam javi.

Evo slike spreda, inace cudno sija nekom plavom svetloscu [REALLY CREAPY], a pun naziv kabla je sledeci: NET SYSTEM CABLE UTP CAT.5E 4PAIRS 24AWG ISO180I 043M, jeb*no ocoravi dok sam procitao ovo...

Prilozi

• Antena.webp
    Antena.webp
    138.4 KB · Pregleda: 127
Mnoge wifi sajtove sam posecivao i nagledao se svakakvih resenja ali na ovo nisam naisao pa mi zanimljivo 🙂
Nazalost,nista se ne vidi kroz plastiku...izgleda da je biquad unutra.Aj opisi malo sta se vidi kroz plastiku.
Poz!

npetar je napisao(la):
Mnoge wifi sajtove sam posecivao i nagledao se svakakvih resenja ali na ovo nisam naisao pa mi zanimljivo 🙂
Nazalost,nista se ne vidi kroz plastiku...izgleda da je biquad unutra.Aj opisi malo sta se vidi kroz plastiku.
Poz!

Zica neka bakarna mislim u obliku leptira tj. osmice...

q3railer je napisao(la):
Popricacu ja sa njima, jos nisam platio, a i ebe mi se nesto... :smoke:
Kad si obecao drugarima da cesh popricati, onda si to trebao i da uradish.
Glupo je da pishesh tek tako, da bi ispao zanimljiv u drushtvu.
Sve informacije mozesh dobiti na mestima gde uplacujesh internet i nema razloga, kada se tamo pojavljujesh svakih mesec dana, da se ne informishesh o problemima koje imash (ili si imao).

Ljudi, sto se tiche antene, podataka ima kako na nashem sajtu tako i na linkovima koje smo postavili.
Nije to nikakva mudrost. Treba samo mirna ruka i malo vezbe (i koji euro vishe ako se pogreshi 🙂 )
Spoljasnji izgled i nije toliko bitan (sem sto konkurencija ima o cemu da pricha kad ogovara ove spravice🙂) ali sto se tiche funkcionalnosti tu nema govora - radi perfekno. To je, shto se gubitaka tiche, fenomenalno reshenje.
Ako neko zna za neshto josh bolje neka javi.
Sve shto vas dodatno interesuje mozete saznati ako kontaktirate [email protected]
Pozdrav svima ! :wave:

info_veze.net je napisao(la):
Sve informacije mozesh dobiti na mestima gde uplacujesh internet i nema razloga, kada se tamo pojavljujesh svakih mesec dana, da se ne informishesh o problemima koje imash (ili si imao).

E kad je to bilo, tek sam uzeo bezicni, kad je proradio i kad sam malo video kako to sljaka boleo me ***** da se raspitujem, bitno je samo da radi...a gde se to pojavljujem svakog meseca, u igraonici da uplatim flat, ove iz veze ne mozes da navatash, pre bi sreo Klintona i s njim popricao nego sa recimo Zeljkom...zato nemoj da *****sh mnogo!

q3railer je napisao(la):

E kad je to bilo, tek sam uzeo bezicni, kad je proradio i kad sam malo video kako to sljaka boleo me ***** da se raspitujem, bitno je samo da radi...a gde se to pojavljujem svakog meseca, u igraonici da uplatim flat, ove iz veze ne mozes da navatash, pre bi sreo Klintona i s njim popricao nego sa recimo Zeljkom...zato nemoj da *****sh mnogo!

Imash na WWW.veze.net info tel.
Kako mislish ne mozesh da nahvatsh nikoga iz veze.net?
Gde si ih trazio??
Kad god pozovesh u toku radnog vremena dobicesh nekoga iz veze.net.
Zeljkov privatni broj imash josh iz doba kada ti je besplatno odrzavao komp :type:
Mozesh ga pozvati kad god ti neshto treba 😉
Drugarski pozrav!

Imash na WWW.veze.net info tel.
Kako mislish ne mozesh da nahvatsh nikoga iz veze.net?
Gde si ih trazio??
Kad god pozovesh u toku radnog vremena dobicesh nekoga iz veze.net.
Zeljkov privatni broj imash josh iz doba kada ti je besplatno odrzavao komp :type:
Mozesh ga pozvati kad god ti neshto treba 😉
Drugarski pozrav!

Znam ja sve telefone, josh kad bi se neko javio na njih bilo bi extra, jedino se Zuja javi na mobilni, njega zovem kad je hitno nesto...

q3railer je napisao(la):
Znam ja sve telefone, josh kad bi se neko javio na njih bilo bi extra, jedino se Zuja javi na mobilni, njega zovem kad je hitno nesto...
Moguce je da se u pocetku deshavalo da se niko ne javlja na brojeve fixnih telefona btw. bilo se dosta na terenu. Trebalo je postaviti sve na noge... :type:
Ali mislim da je sada stanje sasvim ok.
Naleti na chashicu razgovora :bottle:

E o ovakvim stvarima možete da raspravljate i na PM, a ne ovde.

delimir je napisao(la):
Druga bitna prednost je ako te opali grom. Izgorece samo WiFi adapter (zanemarljivih 30-tak eura torska). Kod PCI verzije kada zvekne grom u antenu vreme je za kompletni upgrade 😀
Ja imam preko PCI na jednom P3 i ics preko mreže. E sad, ako mi zvizne grom u antenu, treba kompletan upgrade P3-a, a šta će se desiti sa ovim kompom sa one druge strane LAN-a (to je ovaj kom iz potpisa)? Oće li on "da se upgradeuje":-devil-: ili mu neće faliti ništa?

Moram ovako da saljem poruku posto ne mogu na privat🙂

Aj posto si ti najiskusniji ovde, treba mi objasnjenje kako rade graficke kartice, kako one predstavljaju sliku u racunaru i koje su vrste (treba mi hronologija i ovih starijih i njihove karakteristike tipa max rezolucija, boje... posto cini mi se nisu oduvek bile 3D graficke), a ne znam kako to sve funkcionishe, samo mogu da nabavim za ove novije karakteristike sa benchmarka...Ako ne znash ni ti, mozesh li da preporucish neku knjigu gde je istorijat grafickih kartica i kako one funkcionishu...

Hvala unapred!

Ja bi samo da dodam da bez obzira na vrstu kabla koja se koristi USB standard ne dozvoljava vise od 5m duzine izmedju hosta i uredjaja. Jedini nacin da se ovo prevazidje je da se na svakih 5m ubaci USB hub. Vrlo je moguce da se lag javlja zbog USB veze. Ne znam da li je neko od vas probao da prikljuci npr. misa ili web kamericu na USB preko vise od 5m kabla. Kad probate, javite mi kako radi 😀

@q3railer: nikad me to nije interesovalo, pa nemam pojma. A za šta tebi treba istorijat, kao da ćeš sada da kupuješ TNT2 karticu i da je montiraš na A64. Nije možda maturski rad u pitanju.

P.S. googlaj, možda ti se posreći

Nazad
Vrh Dno