Mogli su na sajt da stave gde im se nalaze pristupne tacke, pokrivenost grada itd.
Ma bezi od njih ako boga znas, ovdi kod mene je to jedino moguce.
A ja sam ubedjen da je to neki socijalno/ekonomski experiment da se utvrdi koliko internet i podrska mogu biti losi, a da postoji barem 1 korisnik istog... Stigli su daleko vise nego je iko ocekivao...
Ma bezi od njih ako boga znas, ovdi kod mene je to jedino moguce.
A ja sam ubedjen da je to neki socijalno/ekonomski experiment da se utvrdi koliko internet i podrska mogu biti losi, a da postoji barem 1 korisnik istog... Stigli su daleko vise nego je iko ocekivao...
Ne prestaje nsn sa radom, a što se tiče povećanja to su mi samo rekli "biće". Od povećanja adsl-a je proslo dosta tako da mi se čini da ovi i nemaju baš nameru da urade isto.
Kada je adsl po drugi podignut za 50% onda je wireless dupliran (sto znaci 100%) tako da prati adsl. A sto se tice sajta ne verujem da ce nesto skoro da se menja, ali imas sve sto ti treba.
Evo cene flat paketa:
1024/192-1390din
2048/256-2090din
1024/512-2000din
2048/768-2700din
i cene su sa pdv-om![]()
Pa koliko je dinar otisao dole od kada je cena bila 1700? Generalno tesko da ce cene interneta ici dole, samo ce protok/broj servisa biti veci.
pa malko su digli i cene ja sam placao 1024/256 1700din znaci sad posle dupliranja protoka to je skuplje malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari