@Laxduke
Za 64 bitnu enkripciju ti treba 700MB sniferovanih podataka, a provaliti wep kljuc bi ti sa 2000+ trebalo oko 8 sati.
drdex je napisao(la):Ajde malo i ja da se prikljucim ovoj polemici o sigurnosti wireless-a. Nemojte niko da vam tvrdi da je wireless siguran. Pa laxduke je koliko ja znam najvise izucio hack wireless-a pod win-om (jedva cekam kada ces da predjes na Lin) i bez problema, ako si dovoljno strpljiv mozes da razbijes sta god hoces. Ako ti treba sigurnos podataka, kriptuj ih na svojoj masini pa ih onda salji kroz etar. Ne znam da li cete se sloziti samnom, ali po meni je trenutno najsigurnija stvar sa razmenu podataka SSH. Postoje naravno varijante da sve i svasta saljete ovim putem pop3, smtp, imap, ftp,... Pa i sam internet po sebi nije projektovan da bude siguran nego redudantan i pouzdan.
I Lax-e Nema AMIGA dusu vec Spectrum... Secas li se dogodovstina sa gumenjakom iz osnovne skole![]()
Ser_Zile je napisao(la):ipak da bi se usetao na WiFi mrezu treba dosta znanja i to je ono sto nema svaki klinac (na svu srecu).
p.s.opasan ovaj lax![]()
drdex je napisao(la):...
Ma kakvo znanje... Konferencije, google, man,... Covek se zacudi sta sve moze da nauci preko internet-a. Pa cak i kako se pravi bomba za przenje pola grada sa malo uranijuma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari