Šta je novo?

Hardver wireless antenna kartica

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Mitko

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Wireless provajder
Gledam da kupim neki periferni uredjaj za internet...
Ne znam da li da idem na USB neku antenu (i koju?) ili koja bi mi najbolja opcija bila...
Samo vezano za wireless internet jer sam uskracen po pitanju UTP-a

5 - 7 metara je razdaljina od rutera i mog racunara... ne bih uzimao nista preskupo, ali ni nesto najeftinije... prvoshodno bih da izvlacim max. brzinu koliko je to moguce, pa i da nemam los ni ping ili loss packet u igrama ((ne igram kanter i slicne fps igre) pretezno Dota2))

USB sa antenom kao da ni nema na tržištu, prema ePonuda sajtu. uglavnom ima PCIe kartica sa antenama

za ~25€ ima matori TL-WN8200ND a i koji se više ne pravi

Pretpostavljam da ti treba za desktop racunar. Da li imas M2 slot za wifi, ili mozda slobodan PCI-e slot na ploci? Onda imas i te mogucnosti da iskoristis.

Pretpostavljam da ti treba za desktop racunar. Da li imas M2 slot za wifi, ili mozda slobodan PCI-e slot na ploci? Onda imas i te mogucnosti da iskoristis.
U pitanju je H410M S2H V2 (rev. 1.0) ne znam da li da idem na tu soluciju preko PCI-e slota ili preko USB-a?
Ovaj FENVI sa Alija obecava, cini mi se?

Za Fenvi samo reci hvala , usb nije los ali pcie radi stvarno extra ,na sprat 5gh skoro nema odstupanja plus sva wifi u komsiluk pokupio, blutut isto radi bez greske
fenvi pce.pngfen.png

Razmisljam ovaj da uzmem, radice na moju plocu?
Ili mogu ici na jeftiniju varijantu wi-fi 6? i koju?
1000130001.jpg

Vrh Dno